دانشگاه - وحشت خامنه ای از شعله ور شدن قیام 

 

داده‌های قطره‌یی از سوی دوایرامنیتی، سپاه مردم کش پاسداران و بسیج سرکوبگر، سخن از آماده باش کامل رژیم برای رودرویی با جامعه دردمند ایران در سالگرد قیام ها را دارند.
ابعاد این واقعیت را نه تنها با راه اندازی انواع و اقسام گشت‌های سرکوبگر بویژه نیروهای وحشی رژیم تحت عنوان « ارشاد» علیه زنان و جوانان  در معابر و خیابان ها قابل لمس می‌باشند، بلکه فراتر از آن می توان در مجموعه عظیمی از تمهیدات، صدور احکام زندان، اعدام، احضار فعالان مدنی و روشنفکران به دوایر اطلاعاتی، فشار بر معلمان، اساتید، بازنشستگان، دانشجویان و یا مواضع و سخنان نمایندگان ولی فقیه بخوبی رویت نمود.
برای نمونه نماینده خامنه ای در دانشگاه ها ضمن کشیدن آژیر خطر، خطاب به مزدوران بسیجی  می‌گوید: « شما در جریانات سال گذشته در میدان دانشگاه بوده‌اید، اگر بگوییم دشمنان در سال گذشته پیچیده ترین جنگ ترکیبی تاریخ را علیه ایران راه انداختند گزاف نگفته‌ایم».
وی ادامه داد: «یکی از بزرگان می گفتند اگر دو سال سیستم آموزشی و تربیتی را تعطیل می کردیم به اندازه آموزش مجازی دوران کرونا ضرر نمی‌دیدیم».
خاطرمان هست که درپائیز گذشته  دانشجویان و بویژه دختران دلیر دانشجو با شعار « می کشم ، می کشم ، هرآنکه خواهرم کشت » و یا « مرگ بر خامنه ای » و جنگ تن به تن با مزدوران تا دندان مسلح بسیج ،  سیاست « آموزش مجازی» از سوی دیکتاتوری ولی فقیه با هدف خانه نشین نمودن دانشجویان آزاده  را در صحن دانشگاه ها به چالش کشیدند..
همچنین واقعیت طی گذشت قریب ده ماه از قیام  در شهرهای میهن آن است که خامنه ای کودک کش بشدت از راه افتادن موج دیگر خیزش و شورش علیه دیکتاتوری، آنهم  در آستانه سالگرد قتل ناجوانمردانه مهسا امینی وسپس موج اعتراضات عمومی که در بیش از ۲۷ استان کشور به ثبت رسید، در هراس و وحشت بسر می‌برد.

دراین راستا ولی فقیه درمانده بخوبی می داند که در زیر پوست شهرهای کشور اکنون شعله های قیام همچنان خروشان و بدین سان جامعه ملتهب ایران در انتظار کوچکترین جرقه برای شروع دوباره  خیزش ها می‌باشد.

یک جامعه شناس طی مصاحبه‌ای  بن بست  موجود برای حاکمیت را اینگونه به تصویر کشیده است: « در حال حاضر جامعه‌ای داریم که در خود فرو رفته است. به لحاظ سیاسی هم دارای نظام سیاسی یکدستی هستیم که صدای منتقدین را برنمی‌تابد. محصول این روند، نارضایتی است».
وی سپس می افزاید : «این وضعیت همه را معترض می‌کند. کسانی که مخالف نبوده اند هم مخالف می‌کند. در نهایت این شرایط ما را به وضعیت جدیدی می‌برد که در آن، احتمال برخورد‌های رادیکال بین مدافع و مخالف به شدت افزایش می‌یابد». (سایت حکومتی فرارو ۲۸ تیر ۱۴۰۲) 
دراین میان نیز دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی به یقین دارای بالاترین زمینه و بستر انقلابی برای شعله ور نمودن قیام ها بشمار می‌روند. سخن از جنبشی عظیم  با بیش از هفتاد سال تجربه و با پایگاه و ارزشی عمیق در جامعه است که همواره از آن  بعنوان یکی از ستون‌های اصلی جنبش و « موتور محرکه » قیام ها سخن به میان می‌آید.
دراین راستا جنبش دانشجویی با تمامی فراز و نشیب ها، با تمامی ضربات، خیانت ها،  دردها و مصیبت ها از سوی دو دیکتاتوری شاه و شیخ، همچنان  زنده و پویا و برآن است تا با خیزی دوباره، همچنان بعنوان سنگر آزادی برای سرنگونی رژیم آخوندی را  حفظ نماید.
رئیس نهاد نمایندگی خامنه ای  در دانشگاه‌ها ضمن اعتراف به این واقعیت سپس می افزاید: « دشمن منصرف نشده و پیش بینی‌ها نشان می‌دهد دانشگاه اولین جایی است که باید اغتشاشات جدید راه اندازی شود. این ها را گفتیم تا بدانیم فرصت برای خدمت کردن همیشه محدود است». (سایت حکومتی جماران ۳۱ تیر ۱۴۰۲) .