هاشم خواستار: از همین زندان چنان در دل تک‌تک ایرانی‌ها درخت آزادی و دموکراسی بکارم

 

زندان مشهد

زندانی سیاسی هاشم خواستار نماینده معلمان ایران

از همین زندان چنان در دل تک‌تک ایرانی‌ها درخت آزادی و دموکراسی بکارم

که دیگر جایی برای علفهای هرز یعنی‌، دیکتاتوری شاه و شیخ باقی نماند

زندانی سیاسی هاشم خواستار نماینده معلمان ایران که در سن هفتاد سالگی در زندان مشهد در اسارت است روز پنجشنبه ۵ مردادماه ۱۴۰۲، متن دفاعیه‌ای را به بیدادگاه رژیم نوشته و آن را به بیرون فرستاده است. وی در توضیح این دفاعیه نوشته است:

ساعت ۶ صبح ۱۷ تیرماه ۱۴۰۲ برگه دفاعیه را به افسر نگهبان زندان دادم به آنها گفتم؛ اگر این متن دفاعیه را مسئولان حفاظت زندان به من برنگردانند، در دادگاه شرکت نخواهم کرد و آنرا منتشر خواهم نمود. پس از پوشاندن لباس زندانی بر من، گفتند؛ متن دفاعیه را نمی‌توانی همراه خود به دادگاه ببری. . ! منهم از رفتن به دادگاه امتناع کردم.

بعد از مدتی برگشتند و گفتند؛ دادگاه آنلاین شرکت می‌کنی؟ گفتم؛ اگر برگه را می‌دهید خلاصه‌برداری کنم، بله…

خلاصه، با نوشتن ده کلمه از متن دفاعیه و بدون حضور وکیل به جلسه آنلاین دادگاه رفتم.

قاضی پرسید: حکومتی در جهان وجود دارد که بدون شاه و شیخ باشد؟
گفتم؛ بله، هندوستان با ۱،۴ میلیارد نفر جمعیت.
دوباره پرسید؛ در حکومت آینده می‌خواهی چکاره شوی؟!
گفتم؛ مگر ستارخان که افتخار مردم ایران و بشریت است، بعد از پیروزی مشروطه کاره‌ای شد؟
دفاعیه را خواندم، و قاضی هم به منشی می‌گفت و او تایپ می‌کرد.

در ایرانِ آخوندی به‌خاطر کینه و نفرت و خشمی که نگهبان بانک از آخوندها دارد و عامل فقر و فلاکتش را آنها می‌داند، آخوند را به رگبار می‌بندد (اشاره به کشتن آخوند سلیمانی نماینده مجلس خبرگان بابلسر). ، و یا در شهر ایذه جوانی برای انتقام از کشتار و جنایات نیروی انتظامی، با ماشین بر روی آنها می‌رود.
از این موارد بسیار اتفاق افتاده و می‌افتد که تاییدی بر همین نوشته‌های اتهامیم است که بارها گفته و نوشته‌ام، بین ملت و رژیم اقیانوسی از خون به‌وجود آمده است.

 

در متن دفاعیه هاشم خواستار از جمله آمده است:

خوشبخت‌تر از من در دنیا وجود ندارد که ۲ خانه دارم!
یکی خانه‌یی که با همسرم در آن زندگی می‌کردم، و دیگری زندان، که بهترین ایام زندگی‌ام را در آن می‌گذرانم!
از همین زندان چنان در دل تک‌تک ایرانی‌ها درخت آزادی و دموکراسی بکارم که دیگر جایی برای علفهای هرز یعنی‌؛ دیکتاتوری شاه و شیخ باقی نماند.
بیشتر از آنچه من در زندان شکنجه و سختی می‌بینم، رژیم تحت فشار افکار عمومی ملت قهرمان ایران و جامعه جهانی و نهاد‌های حقوق‌بشری است که چرا معلم بازنشسته را تنها به‌خاطر گفتار و نوشته‌هایش یعنی آزادی بیان در زندان دارید؟!

با اعتراض و تجمع، به‌زودی ملت قهرمان ایران خیابان‌ها را تسخیر و به آزادی و دموکراسی خواهد رسید.

در پایان شعر مولانا را برای آنها که نمی‌خواهند بیدار شوند، بازگو می‌کنم:

گوش خر بفروش و دیگر گوش خر
کین سخن را در نیابد گوش خر

۳۰ تیرماه ۱۴۰۲
بند ۶/۱ زندان وکیل‌آباد مشهد
هاشم خواستار

 

 

ماده ۶۶ - بیانیه سالیانه شورای ملی مقاومت ایران در سال۹۸

۶۶-در مورد راه‌اندازی شبکه‌های گوناگون توسط وزارت اطلاعات، هاشم خواستار، نماینده معلمان آزاده ایران، در ۳۰تیر ۱۳۹۸نوشت: «گروه فرزانگان توسط ارتش سایبری، برای شکار آزادیخواهان به¬وجود آمده است... از همکاران خواستم که هوشیار باشند که این گروه توسط ارتش سایبری به¬وجود آمده است».

نماینده معلمان آنگاه به ذکر دو موضوع بسیار قابل توجه دیگر در باره خط قرمز رژیم و در باره پسر شاه پرداخته و می‌گوید: «در روز ۱۹آبان ۹۷ که نیروهای امنیتی با فشار ملت قهرمان ایران مجبور شدند مرا از بیمارستان روانی سینا آزاد کنند، دو نفر از نیروهای امنیّتی به سراغم آمدند و از من خواستند که چون سازمان مجاهدین خلق از تو حمایت کرده‌اند، باید بر علیه آنها بیانیه بدهی و خط قرمز ما رهبری هم نیست بلکه سازمان مجاهدین خلق است. به آنها گفتم یعنی حکم اعدام خود را امضا کنم؟ آنها را به مقاله¬یی که در حمایت از معلم زندانی آقای عبدالرضا قنبری نوشته بودم و روز دستگیری یعنی اول آبان منتشر کرده بودم، حواله دادم. باز پارسال در اردیبهشت ۹۷ که مأموران اطلاعات به باغم آمدند، از من پرسیدند که چرا با شاهزاده رضا پهلوی همکاری نمی‌کنی؟ می¬خواهی الآن شماره موبایل شاهزاده را بگیریم که با او صحبت کنی؟ که گفتم: نه».

معلم زندانی تصریح می‌کند که «غرض از نوشتن این مقاله، حمایت و یا مخالفت با تشکیلات خاصی نیست بلکه بیان حقایق است تا هر کس بداند که در کدام اردوگاه مبارزه کرده و آیا دموکرات واقعی‌ست یا دموکرات کوتوله»... .

وی سه هفته بعد از نوشتن این مقاله بار دیگر در ۲۰مرداد ۹۸ دستگیر شد. واضح است که اطلاعات آخوندی او را به-شدت برای پس گرفتن این اظهارات تحت فشار قرار می‌دهد.