که دشمن به پای خود آمد به گور! - فرار به جلو سران رژیم از محاکمه و دادگاه در وحشت از برافراشته شدن پرچم دادخواهی در کهکشان ایران آزاد

 

که دشمن به پای خود آمد به گور!

فرار به جلو سران رژیم ولایت فقیه از محاکمه و دادگاه

در وحشت از برافراشته شدن پرچم دادخواهی در کهکشان ایران آزاد

این است گور تاریخی جلادان حاکم بر ایران

 

روزنامه وطن‌امروز از باند خامنه‌ای-۱۰مرداد۱۴۰۲

محاکمه یک یک شان

قوه قضاییه خطاب به گروهک‌های تروریستی: یک به یک پای میز محاکمه می‌آیید

رئیس دستگاه قضا: ستادی را مأمور کردیم تا پرونده‌های گروهک‌هایی که دست به جنایت می زدند

به سرانجامی برسد

روزنامه وطن‌امروز از باند خامنه‌ای-۱۰مرداد۱۴۰۲

روزنامه وطن امروز از باند خامنه‌ای ۱۰مرداد ۱۴۰۲:

روز شنبه هفته جاری دادگاه کیفری یک استان تهران با انتشار یک آگهی عمومی، از ۱۰۴عضو منافقین خواست وکیل قانونی خود را به این دادگاه معرفی کنند تا در فرآیند رسیدگی به پرونده‌یی که برای آنها تشکیل شده از این افراد دفاع کنند. مسعود رجوی، مریم رجوی، مهدی ابریشمچی، زهره اخیانی، فهیمه اروانی، علی خدایی‌صفت، محمد طریقت منفرد، جمیله ابریشمچی و محمود قجرعضدانلو از جمله اعضای سازمان هستند که بنا بر اعلام دستگاه قضا، برای آنها پرونده تشکیل شده است.

جدای از اقدامات دستگاههای امنیتی کشور در دهه۶۰ که منجر به هلاکت تعدادی از اعضای رده بالای سازمان و فروپاشی آن در داخل کشور شد و فارغ از عملیات مرصاد که مردادماه ۶۷ یگانهای نظامی سازمان را نابود کرد، باید به این نکته اشاره کرد که محاکمه اعضای باقیمانده منافقین اگر چه با چند دهه تأخیر آغاز شده اما اقدام مبارک و قابل تقدیری است که دستگاه قضا و نهادهای امنیتی کشور در دستور کار خود قرار داده‌اند. آغاز فرآیند تعقیب و محاکمه منافقین می‌تواند آغازی بر محاکمه و پایان کار سایر گروهک‌ها و افراد خائن باشد.

(روزنامه وطن امروز رژیم -۱۰مرداد ۱۴۰۲)

 

روزنامه رسمی دولت رئیسی جلاد

روند تعقیب برون‌مرزی عوامل تروریسم رسانه‌یی و انهدام شبکه‌های داخلی آن به نظر می‌رسد وارد دوره جدیدی شده است

دوره‌یی که در آن تمام نهادها و بازوهای داخلی و خارجی امنیت کشور به سوی ایجاد نوعی بازدارندگی حرکت می‌کنند

 

ضبط سرورهای اشرف۳ و تصمیم قوه قضاییه مبنی بر رسیدگی به اقدامات تمام گروهک‌های معاند همگی نشانه‌هایی از عزم حاکمیت برای انهدام ساختارهای تروریسم هستند

ایران روزنامه رسمی دولت رئیسی جلاد ۱۰مرداد ۱۴۰۲:

روند تعقیب برون‌مرزی عوامل تروریسم رسانه‌یی و انهدام شبکه‌های داخلی آن، به نظر می‌رسد وارد دوره جدیدی شده است؛ دوره‌ای که در آن تمام نهادها و بازوهای داخلی و خارجی امنیت ملی کشور به سوی ایجاد نوعی بازدارندگی حرکت می‌کنند.

ضبط سرورهای عملیات روانی منافقین ‌ توسط پلیس ضدتروریسم آلبانی در اردوگاه اشرف۳ و همین تصمیم اخیر قوه قضاییه مبنی بر رسیدگی به جنایات تمام گروهک‌های معاند، همگی نشانه‌هایی از عزم راسخ حاکمیت برای انهدام ساختارها و عقبه پشتیبانی صورت‌های تروریسم، از جمله تروریسم رسانه‌یی هستند.

روز شنبه هفتم مرداد ماه، دادگاه کیفری یک استان تهران از اعضای منافقین ‌ خواست وکیل قانونی خود را به این دادگاه معرفی کنند

پس از این اعلام بود که جریانها و رسانه‌های معاند آن را «شروع یک روند» خواندند که قرار است دامنگیر تمام عوامل بی‌ثبات‌سازی روانی و میدانی ایران شود (روزنامه ایران رژیم - ۹مرداد ۱۴۰۲).

 

خبرگزاری قضاییه جلادان-۱۰مرداد۱۴۰۲

برگزاری دادرسی و رسیدگی قضایی به اقدامات صورت گرفته از سوی مجاهدین اقدام مبارکی است که در حال انجام است

در حال حاضر نیز اعلام شده که مقدماتی جهت بسترسازی از سوی وزارت اطلاعات و قوه قضاییه در حال انجام است

 

کارشناس حقوقی نظام ولایت: اگر این پرونده به مرحله بین‌المللی برسد و در سطح محاکم بین‌المللی مطرح شود طبعاً اگر اقدام‌های صورت گرفته در حالت مخاصمه و جنگ داخلی صورت گرفته باشد می‌تواند جنایت جنگی و نسل‌کشی باشد

 

خبرگزاری قضائیه جلادان ۱۰مرداد ۱۴۰۲:

موسوی‌فر، کارشناس و پژوهشگر حقوق بین‌الملل با اشاره به این‌که برگزاری دادرسی و رسیدگی قضایی از سوی منافقین‌ اقدام مبارکی است که در حال انجام است، گفت: توجه به این نکته ضروری است که موضوع‌های قضایی – حقوقی در مواردی این چنینی با ماهیت جنایتکارانه موضوع‌هایی نیستند که مشمول مرور زمان شوند.

وی اظهار کرد: انجام اقدام حقوقی – قضایی در پرونده منافقین ‌ ولو این‌که امکان حضور متهمان در دادگاه وجود نداشته باشد یا اساساً آنها مشارکتی در این روند نداشته باشند، دارای بار حقوقی است و آثار حقوقی خاص خود را دارد و می‌توان بعد‌ها این دادرسی را در عرصه بین‌المللی از باب پیگیری اولیه در محاکم داخلی مورد استناد قرار داد. این موضوعی است که باید از لحاظ حقوقی بررسی شود و رها شده نماند.

به گفته موسوی‌فر، اگر این پرونده به مرحله بین‌المللی برسد و در سطح محاکم بین‌المللی مطرح شود، طبعاً اگر اقدام‌های صورت گرفته در حالت مخاصمه و جنگ داخلی صورت گرفته باشد، می‌تواند جنایت جنگی و نسل‌کشی باشد (خبرگزاری میزان رژیم - ۹مرداد ۱۴۰۲).