بیستمین روز جنگ در غزه - عملیات هدفمند شبانه تانکهای اسراییل در شمال نوار غزه

 

رویترز به‌نقل از وزارت بهداشت فلسطین در غزه: در ۲۴ ساعت گذشته ۷۵۶ فلسطینی شامل ۳۴۴ کودک در حملات اسراییل کشته شدند

رویترزافزود: حداقل ۶۵۴۶ فلسطینی از جمله ۲۷۰۴ کودک در حملات اسراییل از ۷ اکتبر تاکنون کشته و ۱۷۴۳۹ زخمی شده‌اند.

غزه

وال استریت ژورنال نوشت: حدود ۵۰۰ فلسطینی از حماس و جهاد اسلامی در سپتامبر آموزشهای تخصصی رزمی در ایران دریافت کرده بودند. آموزش این فلسطینیها توسط نیروی قدس سپاه پاسداران و با حضور فرمانده نیروی قدس، انجام شده است.

وال استریت ژورنال: موافقت اسراییل با به‌تعویق انداختن تهاجم زمینی به‌غزه تا آمریکا بتواند دفاع موشکی خود را به‌منطقه برساند.

نیویورک تایمز: بایدن گفت: «من نمی‌دانم آیا فلسطینیها در مورد تعداد کشته‌شدگان حقیقت را می‌گویند یا نه

رویترز: جو بایدن، روز چهارشنبه گفت معتقد است اسراییل باید از شهروندان خود دفاع کند و در عین‌حال از غیرنظامیان بی‌گناه غزه هم محافظت کند

بایدن گفت: مرحله بعدی باید وضعیت دو کشوری باشد. هیچ امکانی برای که شرایط موجود بین اسراییل و فلسطینیها به ششم اکتبر برگردد وجود ندارد

 

آنتونیو گوترز دبیرکل ملل متحد در جلسه شورای امنیت گفت: من به‌صراحت اقدامات وحشتناک و بی‌سابقه ۱۵مهر حماس در اسراییل را محکوم کرده‌ام، اما مهم است بدانیم که حملات حماس در خلأ رخ نداده است مردم فلسطین ۵۶سال در معرض اشغال خفقان‌آور بوده‌اند.

مقامات اسراییلی با ابراز خشم نسبت به اظهارات گوترز، درخواست استعفای دبیرکل و لغو ویزای برخی مقامات ملل متحد توسط اسراییل را مطرح کردند.

 

نیویورک تایمز: وزارت بهداشت در غزه که توسط حماس اداره می‌شود می‌گوید بیش از ۶۵۰۰ نفر از ۷ اکتبر تاکنون بر اثر حملات هوایی اسراییل کشته شده‌اند، عددی که به‌طور مستقل قابل تأیید نیست.

مدیر برنامه کمک‌رسانی سازمان ملل به غزه در جلسه شورای امنیت گفت: به‌گفته وزات مسکن غزه از ۱۵مهر دست کم ۴۲ درصد واحدهای مسکونی در نوار غزه نابود یا تخریب شده‌اند. بیمارستانها بدون برق هستند و وضعیت بهداشتی به‌دلیل خسارت و ویرانی در آستانهٔ فروپاشی است

آسوشیتدپرس هم نوشت: دولت بایدن در حال آماده شدن برای احتمال تخلیه صدها هزار آمریکایی از خاورمیانه است.

از سوی دیگر جان کربی هماهنگ‌کنندهٔ ارتباطات استراتژیک شورای امنیت کاخ‌سفید گفت: من هیچ‌گاه نگفتم که رژیم ایران نقش مستقیم نداشته بلکه گفته‌ایم و تغییری هم در این نبوده که رژیم ایران یقیناً تبانی داشته و بدون رژیم ایران، حماسی در کار نیست و بدون رژیم ایران حزب‌اللهی در کار نیست

هرالد تریبیون به‌نقل از ارتش اسرائیل: در حملات روز گذشته اسراییل به غزه تیسیر مباشر، فرمانده گردان رزمی حماس در شمال خان یونس کشته شده است

سازمان ملل می‌گوید بیمارستان‌های نوار غزه اکنون فقط مراجعات اضطراری را می‌پذیرند زیرا سوخت آنها به نحوی بحرانی کم است

 

عملیات هدفمند» شبانه تانک‌های اسرائیل در شمال نوار غزه

ارتش اسرائیل اعلام کرد که چهارشنبه شب ۳آبان با استفاده از تانک‌ها «یورش هدفمندی» را در شمال نوار غزه انجام داده است. براساس این گزارش، در این عملیات به مواضع و زیرساخت‌های متعددی حمله شد و سایت‌های پرتاب موشک‌های هدایت‌شونده ضد تانک هدف گرفته شد.
ارتش اسرائیل با اشاره به عملیات زمینی کامل گفت «این بخشی از آمادگی در منطقه مرزی برای مرحله بعدی جنگ است».
ارتش اسرائیل می‌گوید نیروهایش پس از عملیات منطقه را ترک کرده‌اند.
به‌گزارش تایمز اسرائیل، این بزرگترین عملیات ارتش اسرائیل در نوار غزه از آغاز جنگ تا کنون بوده است.

 

تلویزیون کانال یک فرانسه گزارش داد: به گفته وزارت بهداشت فلسطین طی بمباران غزه از سه شنبه شب تا ظهر چهارشنبه، 750 تن  کشته شدند.

این منبع به نقل از وزارت بهداشت فلسطین گفت  تا ظهر چهارشنبه 6546 تن کشته از جمله 2704 کودک و 17439 تن در غزه مجروح شدند.

در حمله شب گذشته نیروی هوایی و دریایی اسرائیل مناطق خان یونس، سهیلا، جبالیا و اردوگاه الشاطی در غزه را هدف قرار دادند.

متقابلاً حماس اعلام کرد 20 موشک به عسقلان و شهرکهای مرزی اسرائیل در نوار غزه شلیک کرده است.

 

تلویزیون الحدث به نقل از ارتش اسرائیل گفت در حملات روز گذشته اسرائیل به غزه تیسیر مباشر، فرمانده گردان رزمی حماس در شمال خان یونس کشته شده است.

خبرگزاری فلسطینی وفا گزارش داد: شب گذشته نیروهای اسرائیل شهرهای کرانه غربی را با موشک و پهپاد مورد حمله قرار دادند که طی آن 6 تن جان خود را از دست دادند. بنا به گفته وزارت بهداشت فلسطین از آغاز جنگ اخیر اسرائیل و حماس تا کنون 100 تن از ساکنان کرانه غربی جان خود را از دست داده و صدها تن مجروح شده اند.

 

 

به گزارش دیدبان سوریه جنگندههای اسرائیل بامداد چهارشنبه 3 آبان پایگاه رادار تیپ 12 ارتش سوریه و چند انبار موشک و مهمات در منطقه درعا را هدف قرار داد. بنا به گفته این منبع 11 تن از نظامیان سوری در این حمله کشته و دهها تن مجروح شدند.

نیویورک تایمز ضمن تأیید این خبر به نقل از ارتش اسرائیل نوشت این حمله در پاسخ به شلیکهای روز سه شنبه از خاک سوریه به اسرائیل صورت گرفته است.

 

وال استریت درباره کمک رسانیها به غزه نوشت: به گفته منابع مصری روز سه شنبه تنها 8 کامیون از کمکهای انساندوستانه توسط اسرائیل اجازه ورود به خاک غزه و تحویل به منابع ملل متحد را یافتند. این کامیونها شامل 2 کامیون آب، 2 کامیون مواد غذایی و یک کامیون تجهیزات پزشکی بود. بنا به گفته منابع ملل متحد از زمان شروع درگیریهای اخیر تا کنون تنها 62 کامیون کمکهای انساندوستانه به امداد رسانهای ملل متحد و هلال احمر فلسطین در غزه تحویل شده است.

 

به گزارش رسانه های خبری حملات به نیروهای امریکایی در سوریه و عراق تشدید شده است.

پنتاگون گفت: نیروهای آمریکایی در هفته گذشته (۱۳بار)در عراق و سوریه مورد حمله قرار گرفتند.

ان.بی.سی نیوز گزارش داد :۲۴ تن از پرسنل ارتش آمریکا در حملات پهپادی هفته گذشته در عراق و سوریه زخمی شدند

سایت وزارت دفاع آمریکا، گزارش داد: «پنتاگون اعلام کرد یک اسکادران از هواپیماهای اف۱۶ روز (سه‌شنبه) وارد منطقه تحت مسئولیت فرماندهی مرکزی ایالات‌متحده شده است.

از زمان حمله حماس به اسرائیل در ۷اکتبر، گروههای شبه‌نظامی تحت حمایت (رژیم) ایران در بیش از ده‌ مورد به نیروهای آمریکایی که مأموریت‌های ضد تروریسم را در عراق و سوریه انجام می‌دهند، حمله کرده‌اند.

سخنگوی پنتاگون ژنرال پت رایدر طی یک جلسه توجیهی گفت: «ما می‌دانیم که گروههایی که این حملات را انجام می‌دهند از سوی سپاه پاسداران و رژیم ایران حمایت می‌شوند».
او افزود آنچه که ما شاهد آن هستیم، دورنمای تشدید شدیدتر تنش‌ها علیه نیروها و پرسنل آمریکایی در سرتاسر منطقه است که در کوتاه‌مدت از سوی نیروهای نیابتی ایران و در نهایت از سوی ایران می‌آید.»
حرکت هواپیماهای جنگنده که امروز اعلام شد شامل F-16های اسکادران جنگنده اعزامی 119 گارد ملی نیوجرسی است...

او گفت که تعدادی از واحدهای نظامی دستورات آماده سازی برای استقرار دریافت کرده اند اگرچه هیچ یک از آنها هنوز فعال نشده اند...

 

رویترز نوشت:‌ در حالی که نگرانی ها در مورد حملات گروههای تحت حمایت رژیم ایران افزایش یافته است، ارتش امریکا در حال برداشتن گامهای جدید برای محافظت از نیروهای خود در خاورمیانه است.

در همین حال واشینگتن پست نوشت:‌ دولت بایدن در حال آماده شدن برای احتمال تخلیه صدها هزار آمریکایی از خاورمیانه است.

 

جان کربی هماهنگ‌کنندة ارتباطات استراتژیک شورای امنیت کاخ سفید، در پاسخ به این سؤال که «آیا این ارزیابی وجود داشته که (رژیم) ایران به‌طور مستقیم در حمله به اسرائیل دست نداشته است»، گفت: «من هیچگاه نگفتم که (رژیم) ایران نقش مستقیم نداشته بلکه گفته‌ایم و تغییری هم در این نبوده که (رژیم) ایران یقیناً تبانی داشته و بدون (رژیم) ایران، حماسی در کار نیست و بدون (رژیم) ایران، حزب‌اللهی در کار نیست و بدون (رژیم) ایران هیچ گروه شبه نظامی در کار نیست که در عراق یا در سوریه به سربازان ما موشک بزند». جان کربی، افزود: «همان‌طور که قبلاً گفته‌ام (رژیم) ایران این وقایع را مانیتور می کند و در برخی موارد هم شبه‌نظامیان را تشویق کرده است. در این شکی وجود ندارد. با این وصف ما هنوز اطلاعات مشخصی نداشته‌ایم که نشان بدهد (رژیم) ایران در تأیید یا شرکت در حمله هفتم اکتبر دست داشته باشد.

 

خبرگزاری فرانسه به‌نقل از دیده‌بان حقوق بشر سوریه، گزارش داد: «در حالی‌که تنش‌ها بر سر جنگ در غزه افزایش می‌یابد، روز چهارشنبه اسراییل برای چهارمین بار طی دو هفتة گذشته فرودگاه حلب را هدف قرار دادند».

بنا به این گزارش، یک مقام وزارت ترابری حکومت سوریه گفت که فرودگاه حلب در یک حمله، هدف قرار گرفته است.

 

اجلاس روز سه شنبه شورای امنیت برای بررسی وضعیت در غزه و قطعنامه پیشنهادی آمریکا بدون رای گیری در مورد این قطعنامه به پایان رسید. نماینده روسیه اعلام کرد که از این قطعنامه حمایت نخواهد کرد.

در این جلسه دبیرکل ملل متحد و نمایندگان شماری از کشورها از جمله وزیرخارجه آمریکا سخنرانی کردند.

 

آنتونیو گوترز دبیرکل ملل‌متحد در سخنان خود در جلسة شورای امنیت، گفت: « من به‌صراحت اقدامات وحشتناک و بی‌سابقه ۷ اکتبر در اسرائیل را محکوم کرده‌ام. هیچ‌چیز نمی‌تواند کشتار، مجروح‌کردن و ربودن عمدی غیرنظامیان  یا پرتاب موشک به اهداف غیرنظامی را توجیه کند.

هم‌چنین مهم است بدانیم که حملات حماس در خلاء رخ نداده است. مردم فلسطین ۵۶سال است در معرض اشغال خفقان‌آور بوده‌اند. آنها سرزمین خود را دیده‌اند که به طور پیوسته توسط شهرک‌ها بلعیده شده و گرفتار خشونت شده است. اقتصاد آنها خفه شد. مردم آنها آواره و خانه‌هایشان ویران شده است. امید آنها به راه حل سیاسی برای مشکلاتشان ناپدید شده است.

اما نارضایتی مردم فلسطین نمی تواند حملات وحشتناک حماس را توجیه کند. و این حملات وحشتناک نمی‌تواند مجازات دسته جمعی مردم فلسطین را توجیه کند.

گوترز اضافه کرد: «بمباران بی‌امان غزه توسط نیروهای اسرائیلی، میزان تلفات غیرنظامیان و تخریب گسترده محله‌ها هم‌چنان در حال افزایش و عمیقاً نگران‌کننده است.

گوترز افزود : حفاظت از غیرنظامیان به معنای دستور دادن به بیش از یک میلیون نفر برای تخلیه به جنوب نیست، جایی که نه سرپناهی وجود دارد، نه غذا، نه آب، نه دارو و نه سوخت، و این‌که سپس به بمباران همان (منطقة) جنوب ادامه بدهیم. من عمیقاً نگران نقض آشکار قوانین بین المللی بشردوستانه هستم که در غزه شاهد آن هستیم. بگذارید تصریح کنم: هیچ طرفی در درگیری مسلحانه بالاتر از قوانین بین المللی بشردوستانه نیست».

دبیرکل ملل متحد دربارة محموله‌های ارسال‌شده برای مردم غزه، تأکید کرد: «خوشبختانه، برخی از کمک‌های بشردوستانه بالأخره وارد غزه می‌شود. اما این قطره‌یی از کمک در اقیانوسی از نیاز است. علاوه بر این، ذخایر سوخت سازمان ملل در غزه در عرض چند روز تمام خواهد شد. این یک فاجعه دیگر خواهد بود.

مردم غزه به کمک‌های مستمر در سطحی نیاز دارند که مطابق با نیازهای عظیم باشد. این کمک‌ها باید بدون محدودیت ارائه شود.

گوترز هم‌چنین بر لزوم پیشبرد راه‌حل دو کشوری تأکید کرد.

 

خبرگزاری رویترز، گزارش داد: «ایالات متحده روز سه‌شنبه به سازمان ملل گفت که به‌دنبال درگیری با (رژیم) ایران نیست، اما آنتونی بلینکن وزیر خارجه (آمریکا) هشدار داد که اگر (رژیم) ایران یا نیروهای نیابتی آن به پرسنل آمریکا در هر نقطه حمله کنند، واشینگتن به سرعت و قاطعانه عمل خواهد کرد.

 

آنتونی بلینکن در سخنان خود در جلسة شورای امنیت که متن کامل آن در سایت وزارت‌خارجة آمریکا هم منتشر شده ضمن محکوم‌کردن حملة حماس، گفت: «اسرائیل باید تمام اقدامات احتیاطی ممکن را برای جلوگیری از آسیب به غیرنظامیان انجام دهد. این بدان معناست که غذا، آب، دارو و سایر کمک‌های ضروری بشردوستانه باید بتواند به غزه و مردمی برسد که به آنها نیاز دارند.

بلینکن اضافه کرد: « همه ما مصمم هستیم که از گسترش این درگیری جلوگیری کنیم. این به مسئولیت اصلی شورای امنیت - حفظ صلح و امنیت بین‌المللی -مربوط می‌شود. یک درگیری گسترده‌، نه تنها برای فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها، بلکه برای مردم سراسر منطقه و در سراسر جهان ویرانگر خواهد بود. بدین‌منظور، ما از همه کشورهای عضو می‌خواهیم که یک پیام متحد قاطع را به هر بازیگر دولتی یا غیردولتی بفرستند که در نظر دارد جبهه دیگری را در این درگیری بازی کند. روی آتش سوخت نریزید.

 

بلینکن گفت: اکنون بر هیچ‌کس در این اتاق یا در این شورا پوشیده نیست که سال‌هاست (رژیم) ایران از حماس، حزب‌الله، حوثی‌ها و سایر گروههایی که به حملات خود به اسرائیل ادامه می دهند، حمایت کرده است. سران (رژیم) ایران به‌طور معمول تهدید کرده اند که اسرائیل را از روی نقشه محو خواهند کرد. در هفته‌های اخیر، نیروهای نیابتی (رژیم) ایران بارها به پرسنل آمریکایی در عراق و سوریه حمله کرده‌اند که مأموریت آنها جلوگیری از تجدید حملات داعش است. اجازه بدهید آن‌چه را که به‌طور مداوم از مجاری دیگر به مقامات (رژیم) ایران گفته‌ایم بگویم: ایالات متحده به دنبال درگیری با (رژیم) ایران نیست. ما نمی‌خواهیم این جنگ گسترده شود. اما اگر (رژیم) ایران یا نیروهای نیابتی آن در هر جایی به پرسنل آمریکایی حمله کنند، اشتباه نکنید: ما از افراد خود دفاع خواهیم کرد، از امنیت خود سریع و قاطعانه دفاع خواهیم کرد.

 

وزیر خارجه آمریکا هم‌چنین، گفت: «ما از اعضا(ی شورای امنیت) می‌خواهیم یک گام فراتر بروند: روشن کنید که اگر (رژیم) ایران یا نیروهای نیابتی‌اش این درگیری را گسترش بدهند و غیرنظامیان بیشتری را در معرض خطر قرار بدهند، شما آنها را مورد حسابرسی قرار خواهید داد. طوری رفتار کنید که گویی امنیت و ثبات کل منطقه و فراتر از آن در خطر است، زیرا واقعیت همین است».

بلینکن در این سخنرانی تأکید کرد:  تنها راه صلح و امنیت پایدار در منطقه، تنها راه خروج از این چرخه وحشتناک خشونت، دو کشور برای دو ملت است.

همانطور که پرزیدنت بایدن از روز اول تأکید کرده است، فلسطینی‌ها شایستة اقدامات برابر برای امنیت، آزادی، عدالت، فرصت‌ها و کرامت هستند. و فلسطینی‌ها حق تعیین سرنوشت و موقعیت خود را دارند.

 

وال استریت ژورنال در سرمقالة خود زیر عنوان «لحظة خط قرمز بایدن با (رژیم) ایران»، می‌نویسد: «بلینکن وعده پاسخی سریع و قاطع را می دهد، اما آیا بایدن از آن حمایت خواهد کرد؟

  وزیر خارجه آمریکا روز سه‌شنبه هشدار داد که ایالات متحده به هرگونه حمله به نیروهای آمریکایی از سوی (رژیم) ایران یا نیروهای نیابتی آن «سریع و قاطعانه» پاسخ خواهد داد. این یک پیام خوشایند با هدف بازدارندگی آخوندها در تهران و عوامل آنها است. اما آیا رئیس‌جمهور خط قرمزی را که به‌نظر می‌رسد بلینکن ترسیم می‌کند، اجرا خواهد کرد؟ کاری که تاکنون انجام نداده است.

در ادامة سرمقالة وال استریت ژورنال، آمده است:  (رژیم) ایران از نیروهای نیابتی خود برای آزمایش عزم ایالات‌متحده استفاده می‌کند. هرچه بیشتر نیابتی‌ها حمله کنند بدون این‌که (رژیم) ایران بهایی بپردازد، احتمال افزایش خطرات توسط (رژیم) ایران بیشتر می‌شود.

 

امانوئل ماکرون در دیدار با محمود عباس که به‌طور زنده از تلویزیون‌های فرانسه پخش شد، از جمله گفت «اگر حق مشروع مردم فلسطین برای برخورداری از یک سرزمین و یک کشور به‌رسمیت شناخته نشود، صلح پایداری وجود نخواهد داشت. اگر مردم فلسطین و مقام‌های آن یک کشور اسراییل و اهمیت وجود و امنیت آن‌را به‌رسمیت نشناسند، صلح پایداری وجود نخواهد داشت».

محمود عباس پس از سخنان ماکرون، گفت: «به‌شما تأیید می‌کنم که ما بیش از ۴۰سال است کشور اسراییل و حق موجودیت آن‌را به‌رسمیت می‌شناسیم و اسراییل نیز باید حق موجودیت مردم فلسطین و هم‌زیستی صلح‌آمیز را به‌رسمیت بشناسد».

 

رویترز ۲۴ اکتبر در گزارشی از تل آویو درباره آزادی دو  گروگان زن اسرائیلی نوشت : یک گروگان اسرائیلی مسن که شبانه توسط حماس آزاد شد، گفت زمانی که در 7 اکتبر ربوده شد و به غزه در سرزمین فلسطین برده شد، مورد ضرب و شتم قرار گرفت، اما پس از آن در طول دو هفته اسارت با او رفتار خوبی شد. یوچوید لیفشیتز، 85 ساله، یکی از دو زن مسن بود که اواخر روز دوشنبه آزاد شد.  

رویترز افزود : ویدئویی از آزادی او در روز دوشنبه نشان می‌دهد که او در حال چرخش برای دست دادن با یک اسیرگیرندة نقابدار است. او در پاسخ به این سوال که چرا این کار را کرده است، گفت: آنها با ملایمت با ما رفتار کردند و تمام نیازهای ما را برآورده کردند.

 

پاسدار قالیباف رئیس مجلس ارتجاع  در وحشت از عواقب جنگ افروزیهای رژیم و با اشک تمساح برای مردم فلسطین، خواستار برگزاری نشست فوری رؤسای مجالس کشورهای اسلامی شد.

وی در پیامی به رؤسای مجالس کشورهای اسلامی نوشت: آمادگی دارم نشستی فوری با هدف بررسی فوری این موضوع را میزبانی نمایم...  

 

ربیعی سخنگوی دولت آخوند روحانی با اعتراف به نفرت جوانان از جنگ‌افروزیهای منطقه‌ای رژیم گفت: بخشی از جامعه ما ابهام دارد.

 علی ربیعی سخنگوی دولت آخوند روحانی اول آبان 1402 

  بالاخره بخشی از جامعه ما ابهام دارد حالا می‌بینیم واکنش‌هایشان را من نمیخواهم باز بکنم اینجا از توی مسابقه فوتبال می‌بینید تا یک تشییع جنازه مهر جویی می بینید خیلی جاها این واکنش‌ها را می بینید  ........

حالا من تاسفم این است که چه اتفاقی افتاد که چرا در داخل همچین فضایی به وجود آمد چی شد در داخل همچین فضایی به وجود آمد 

مجری: چه فضایی را میگوید؟

ربیعی : فضایی که بالاخره همین‌ها را ما باید بحث بکنیم با نسل‌های امروزمان در داخل کشور

مجری: یعنی فاصله افتاد که بخواهید توضیح بدهید تعمیق بکنیم 

ربیعی : همین‌ها ابهام است دیگر الان اینها توی جامعه ایران ابهام است الان این چیزهای بسیار بدیهی و روشن به ابهاماتی تو جامعه ایران تبدیل شده     

 

مایک پمپئو وزیر خارجة قبلی آمریکا، تأکید کرد: «(رژیم) ایران به هدایت نیروهای نیابتی خود برای حمله به نیروهای آمریکایی ادامه می‌دهد. تا زمانی که دولت بایدن پاسخ ندهد و بازدارندگی را دوباره برقرار نکند، این وضعیت بدتر خواهد شد».

 

سناتور جونی ارنست رئیس کمیتة سیاسی جمهوری‌خواهان و عضو کمیتة قوای مسلح سنای آمریکا در حساب ایکس خود، نوشت: «حماس ۹۳درصد بودجه‌اش را از (رژیم) ایران دریافت می‌کند. هر چه پرزیدنت بایدن مدت بیشتری از اجرای تحریم‌ها علیه سپاه پاسداران خودداری کند، سازمان‌های تروریستی به پول بیشتری دسترسی خواهند داشت. زمان پایان‌دادن به مماشات با رژیم‌هایی است که از تروریسم حمایت می‌کنند».

سناتور ارنست هم‌چنین، تأکید کرد: «شش میلیارد دلار را مسدود کنید. تحریم ها را اعمال کنید و توافق اتمی را از بین ببرید.   اکنون زمان پایان‌دادن به مماشات و حسابرسی از (رژیم) ایران است».