-خاکسپاری مجاهد صدیق حسین سیدی روز پنجشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۲ در بهشت زهرا انجام شد.
-مجاهد قهرمان حسین سیدی متولد ۱۳۳۴ از ابتدای انقلاب ضدسلطنتی در سال ۱۳۵۷ به مجاهدین پیوست. او ابتدا در ارتباط با انجمن توحیدی اصناف قرار گرفت و سپس در بخش کارگری سازمان مجاهدین خلق ایران به فعالیت پرداخت.
- مجاهد صدیق حسین سیدی سالهای ۶۰ تا ۶۵ و ۷۱ تا ۷۹ به جرم هواداری و ارتباط با مجاهدین در زندانهای اوین و قزلحصار و اراک محبوس بود.
- وی سومین نوبت در سال ۱۳۹۷ حین فعالیت در کانون شورشی دستگیر و به ۱۸ سال زندان محکوم شد اما بعد از چند ماه بهخاطر شدت بیماری قلبی با وثیقه سنگین آزاد شد تا با هزینه خودش به معالجه بپردازد.
-مجاهد پاکباز حسین سیدی مجدداً در قیام ۹۸ دستگیر گردید اما در بحبوحهٔ کرونا مضافاً بر بیماری قلبی، مجدداً به شرط مراجعه ماهانه خود به اوین با همراه داشتن پرونده پزشکی از زندان آزاد و در محل اقامتش بستری شد.
-حسین سیدی بهطور مستمر زیر کنترل وزارت اطلاعات رژیم بود و در اثنای قیام در سال ۱۴۰۱ چند بار بازداشت کوتاه با تشکیل پروندههای جدید داشت و او را به اوین میبردند.
-آخرین بار مأموران وزارت اطلاعات در شهریور ۱۴۰۲ در سالگرد قیام به خانهاش ریخته و وسایل ارتباطی او را ضبط کردند و با خود بردند.
-حسین سیدی بیانیه زندانیان سیاسی در مورد یک نفوذی وزارت اطلاعات را با نام مستعار مجید مشرف امضا کرده بود.
-خواهر حسین، مجاهد خلق اعظم سیدی و همسر مجاهدش ناصر نکومنش در جریان درگیری در پایگاهشان در تهران در سال ۱۳۶۰ بهشهادت رسیدند. آنها هر دو دانشجو بودند.
-دژخیم صلواتی در سال ۹۷ در جریان محاکمه مجاهد صدیق سید حسین سیدی به او گفت تنها اشتباهمان این بود که سال ۶۰ اعدامت نکردیم!
-در بازجویی از حسین سیدی پرسیدند درآمد خودش و پولهایی را که گردآوری کرده بود چه کرده است؟ حسین پاسخ داد هر چه داشتم غیر از هزینه نان و پنیر روزانه خودم را به سازمان میدادم.
-حسین در ۳۰ دی ۹۷ بهعنوان عضو کانون شورشی ۳۱۳ فرمانده کاظم (مجاهد شهید حسین ابریشمچی) سوگند خورد مجاهد بماند و مجاهد بمیرد. نقشه مسیرهای او در شبهای قدر در سالهای بعد شورانگیز و سرشار از تعهد و مسئولیتپذیری در سختترین شرایط است
-او در نقشهمسیر خود در شب قدر در سال ۱۳۹۸ در تهران، مأموریت خود را آمادهسازی شرایط برای ارتش آزادیبخش ملی و سرنگونی خامنهای نوشته است
-فرمانده ارتش آزادیبخش: سلام بر عزم و رزم و رنج و پایداری قهرمان خلق حسین سیدی و وفای او به پیمان تا آخرین نفس در تهران
کانون توحیدی اصناف: جاودانگی مجاهد خلق سید حسین سیدی
آن عاشقان شرزه که با شب نزیستند .... رفتند و شهر خفته ندانست که کیستند.
مجاهد خلق سید حسین سیدی که پس از چهل و پنج سال مبارزه و زندان و شکنجه و شرکت در قیام های مردمی به ویژه در قیام یکهزار و چهارصد و یک، در تاریخ شانزده آذر یکهزار و چهارصد و دو جاودانه شد از این تبار بود.
او از یاران با سابقه کانون توحیدی اصناف بود که پس از پیروزی انقلاب در تشکیل و پایه گذاری آن شرکت فعال داشت. او در مبارزات طاقت فرسای سابقه ای بسیار درخشان و چشمگیر داشت و موجب افتخار و سرافرازی کانون توحیدی اصناف بود. کانون توحیدی اصناف ضمن گرامی داشت یاد و خاطره این مجاهد قهرمان متعهد میشود که به راه و آرمان او با تمام توان ادامه دهد تا مردم ایران را به آزادی و جمهوری دموکراتیک و حاکمیت ملی و مردمی تحت رهبری مسعود رجوی و شورای ملی مقاومت برساند.
کانون توحیدی اصناف
هیجده آذر یکهزار و چهارصد و دو