قیام تا سرنگونی - نامه محرمانه مدیرعامل شرکت مخابرات به رئیسی

 

قیام تا سرنگونی

- نامه محرمانه مدیرعامل شرکت مخابرات به رئیسی بررسی آخرین وضعیت شرکت مخابرات ایران و اعتراضات کارکنان شرکت به تاریخ ۶ تیر ۱۴۰۲

- با اصلاح تعرفه‌ها (افزایش قیمتها) برای شرکت مخابرات در سال ۱۴۰۱ درآمدی جمعاً به‌مبلغ ۲۰ هزار و ۶۰ میلیارد تومان ایجاد گردیده لیکن با افزایش حقوق و دستمزد مبلغ ۳ هزار میلیارد تومان برای این شرکت هزینه ایجاد کرده است.

- حدود ۶۵۰۰ میلیارد تومان مطالبات نهادها و سازمانهای دولتی از حساب‌های شرکت برداشت شده یا ناگزیر از پرداخت بوده است این نشانگر عدم پوشش منابع حاصل از اصلاح تعرفه (افزایش قیمتها) بر مصارف شرکت می باشد.

- شرکت جهت جلوگیری از ایجاد نارضایتی کارکنان اقدام به فروش دارایی‌های خود برای جبران کسری بودجه نموده است.

- نامه ”خیلی محرمانه حائز اهمیت“ معاون امنیتی و انتظامی شورای امنیت کشور به ۱۲ تن از وزیران و دبیران و سرکردگان نظام به تاریخ ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲

- جلسه بررسی آخرین وضعیت شرکت مخابرات و تجمعات اعتراضی بازنشستگان و ایثارگران با حضور نمایندگان ستاد اجرایی فرمان امام، وزارت اطلاعات، وزارت ارتباطات و فناوری، اطلاعات سپاه پاسداران و فرماندهی کل انتظامی.

- مدیر عامل شرکت مخابرات: با حذف کدهای درون استانی در سال ۹۵ مبلغ ۸هزار میلیارد تومان ضرر به شرکت وارد شد.

- مدیر عامل: ۳۰ هزار میلیارد تومان طی ۱۰سال اخیر به شرکت مخابرات ضرر وارد شده است.

- مدیرعامل: مصوبه افزایش تعرفه مکالمات ناقص اجرا شد و فقط بخش خانگی آن اجرایی شد.

- مدیرعامل: ماهی ۵۰۰ هزار میلیارد تومان منفی هستیم. کل طلب بازنشستگان ۱۲۰۰ میلیارد تومان می‌باشد. مخابرات قادر به پرداخت حقوق ماهیانه بازنشستگان نمی‌باشد.

- شاغلین ۲ هزار میلیارد تومان طلب دارند لیکن تاکنون تجمعی نداشته‌اند. پیمانکاران طلب دارند. ۵۰ هزار نفر به‌صورت مستقیم به شرکت وصل می‌باشند.

- مسئول حراست ستاد اجرایی فرمان امام ره: بخشی از معترضان با نظام عناد دارند ولی عمدتاً همراه نظام می‌باشند. شبکه‌های اجتماعی نقش مهمی در شکل‌گیری تجمعات دارند.

- نماینده فرمانده کل سپاه پاسداران: در راستای پرداخت معوقات بازنشستگان مجوز فروش املاک و داراییها صادر شده است. در ۱۵ استان اجرایی گردیده و در چند استان بخشی از مطالبات پرداخت شده است.

- مدیرعامل شرکت اعتماد مبین: مشکلات مخابرات مشکل بخشی از نظام است. نباید خودمان را روبه‌روی ایثارگران و بازنشستگان قرار دهیم.

- نمایندگان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات: اگر شرکت مخابرات احکام جدید ایثارگران را صادر نماید ما نیز مصوبه افزایش تعرفه تجاری را اجرایی می نماییم.

- در پایان سال گذشته ۶۴۰ میلیارد تومان به شرکت مخابرات کمک کردیم. تعرفه خدمات BTB را بعد از ۱۱سال افزایش دادیم. وزارت ارتباطات ۱۲هزار میلیارد تومان از مخابرات طلب دارد.

- نماینده وزارت ارتباطات: شرکت مخابرات با چالشهای مالی، مدیریتی کمبود نیروی متخصص، زیرساختی و عقب‌ماندگی در فن‌آوریهای نوین عملاً ورشکسته است.

- سرقت کابلها و تجهیزات مخابراتی از مشکلات شرکت است. مشکلات فعلی شرکت می‌تواند به بحرانهای اجتماعی منجر گردد.

- احتمال تحصن، اعتصاب و تجمع در مرکز و استانها متصور می باشد.

- احتمال آتش زدن حوضچه‌ها و تخریب مراکز و کانون‌های مخابراتی متصور می‌باشد. ۲۸ تجمع مقابل وزارت ارتباطات داشته‌ایم.

- مصوبات جلسه: با توجه به وضعیت موجود خصوصاً تلاش عناصر معاند و ضد انقلاب برای زنده نگه‌داشتن تجمعات غیرقانونی خیابانی با جهت‌دهی به مطالبات صنفی پیشنهادات زیر ارائه می‌شود.

- تشکیل کار گروهی به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور، افزایش تعرفه تجاری توسط وزارت ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات، عدم اخذ مالیات از واریزی تحت عنوان «رفاهیات» بازنشستگان، اقناع و امید آفرینی در میان بازنشستگان و ایثارگران، به حداقل رساندن نقش آفرینی عناصر معاند،

- دستگاه‌های اطلاعاتی امنیتی با محوریت قرارگاه ثارالله در تهران و ادارات کل استانی وزارت اطلاعات در سایر استانها نسبت به شناسایی لیدرها و محرکین تجمعات بازنشستگان،

- شرکت مخابرات و برخورد قانونی با آنها اقدام و نتایج را به دبیرخانه شاک گزارش نمایند.

- فرماندهی انتظامی از شکل‌گیری هر گونه تجمع غیرقانونی در مقابل وزارت ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ره و سایر اماکن مرتبط جلوگیری نماید.

- وزارت اطلاعات، اطلاعات نیروی انتظامی و اطلاعات سپاه نسبت به شناسایی و غیرفعال نمودن کانال‌ها و ادمینهای وابسته به گروه‌های معاند و برخورد قانونی با آنها اقدام لازم را به‌عمل آورند.

- موضوع راه‌اندازی یگان حفاظت به‌طور جدی توسط این وزارتخانه پیگیری و تعیین‌تکلیف شود.

- تا زمان راه‌اندازی یگان مذکور، یک برنامه جامع برای مراقبت از حوضچه‌های مخابراتی از سوی حراست وزارتخانه تدوین و اجرایی شود.

- قوه قضاییه همکاری لازم را با ضابطین قضایی در خصوص بازداشت لیدرها و محرکین به‌ویژه آن دسته از لیدرهایی که مقاصد سوء امنیتی دارند را به‌عمل آورد.