شکست فضاحت بار خامنه ای درنمایش انتخابات و اعتراف به تحریم انتخابات از سوی ۸۰درصد مردم تهران
طبق آماررژیم برغم همه تقلبات آرای کسانی که ازتهران وارد مجلس شده اند۴ تا ۷.۶درصد واجدان شرایط است
ستاد اجتماعی مجاهدین درداخل: براساس مانیتور مستمر۱۹۴۱شعبه رای در سراسرکشور شرکت کنندگان ماکزیمم ۸.۲ درصد است
نتایج نهایی شمارش آرای حوزه انتخابی تهران بزرگ برای مجلس ارتجاع که روز ۱۴ اسفند توسط وزارت کشور اعلام شد نشان میدهد که علیرغم همه آمارسازیها و تقلبات کلان، مجموع آراء صحیح ۱۵۶۹۸۵۷میباشد که نسبت به واجدان حق رای در همین حوزه که ۷ میلیون و ۷۷۵ هزار و ۳۵۷نفر است، ۸۰درصد مردم تهران این نمایش را تحریم کرده اند.
رأی نفر اول تهران (۵۹۷.۷۷۰ رأی) فقط ۷.۶ درصد واجدان و رأی نفر چهاردهم، آخرین نفری که در دور اول به مجلس راه یافته است (۳۱۶.۳۷۴ رأی) یعنی ۴ درصد واجدان حق رأی در تهران است. رأی نفر اول مجلس رژیم در تهران ۴۷ درصد رای نفر اول همین مجلس در سال ۱۳۹۸ با ۱.۲۶۵.۲۸۷رأی است
فلاحت پیشه، رئیس کمیسیون امنیت قبلی مجلس ارتجاع گفت: «نتیجه انتخابات یک شکست است نه یک پیروزی.» (روزنامه ستاره صبح رژیم – ۱۳ اسفند).
سردبیر خبرگزاری سپاه پاسداران در یک اذعان بی سابقه نوشت «مشارکت در این دوره از انتخابات، به نسبت میانگین ادوار پیشین انتخابات مجلس، ۱۸ درصد کمتر بود». (خبرگزاری فارس سپاه پاسداران – ۱۳ اسفند).
سایت بهار نیوز رژیم ۱۳ اسفند از «بیش از ۵۰۰ هزار رای باطله در تهران...» خبرداد و نوشت: «درشیراز با یک میلیون و ۳۹۰ هزار واجد شرایط، نفر اول با ۷۸ هزار رای، به مجلس راه یافته به عبارتی نزدیک به ۹۵ درصد مردم به نفر اول رای ندادهاند! واقعا به این افراد نماینده مردم میشود گفت؟».
روزنامه فرهیختگان وابسته به ولایتی مشاور خامنه ای نیز نوشت: «... پرونده حوادث ۹۸ و ۴۰۱ که در خیابان باز شده بود در میدان سیاست هیچگاه بسته نشد.... گزاره تحریم انتخابات در معنادارترین زمان خود قرار گرفته بود...»(روزنامه فرهیختگان ۱۴ اسفند).
روزنامه حکومتی شرق نوشت: « نمایندگانی قرار است برای بیش از ۸۰ میلیون ایرانی تصمیم بگیرند و قانون وضع کنند که حتی تعداد آرایشان به ۱۰ هزار رأی نرسیده است.». (روزنامه شرق -۱۴ اسفند).
ستاد اجتماعی مجاهدین در داخل کشور روز ۱۲ اسفند اعلام کرد مجموع رای دهندگان در ۱۹۴۱شعبه رأیگیری، شامل شعبههای بزرگ و متوسط و کوچک در تهران و شهرها و روستاها و مناطق مختلف کشور، که از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۲۴ بیوقفه مورد مانیتور قرار گرفت ۱۵۶ هزار و ۵۹۷ نفر بود یعنی به طور متوسط در هر شعبه ۸۱ نفر رأی دادند. در نتیجه تعداد رأی دهندگان در ۵۹ هزار شعبه در کل کشور حدود ۴ میلیون و ۷۷۹ هزار نفر است که با تقریب افزوده به ۵ میلیون بالغ میشود. به این ترتیب میزان مشارکت به نسبت ۶۱،۱۷۲،۲۹۸ نفر دارندگان حق رأی، ۸/۲ درصد است.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۱۴ اسفند۱۴۰۲ (۴ مارس۲۰۲۴)