سخنرانی خانم مریم رجوی در کنفرانس بهمناسبت ماه مبارک رمضان
با سلام و درود به همه شما دوستان گرامی!
از حضور رهبران جامعه مسلمانان فرانسه، قانونگذاران مجلس اردن و شخصیتهای محترم از کشورهای دوست و برادر؛ یمن، سوریه، تونس و الجزایر در گردهمایی امروز ماه مبارک رمضان سپاسگزاری میکنم.
بگذارید یاد کنیم از دوست عزیز و یار قدیمی مقاومت ایران، دکتر صالح قلاب دوست و برادر ما که در ۴۴ سال گذشته همواره با شجاعت در کنار مقاومت ایران بود و درود میفرستیم به روح پرفتوح اسقف گایو، دوست و مدافع ثابت قدم مقاومت ایران در سختترین شرایط بهمدت چند دهه و مظهر والای انسانیت که پیروان هر مذهبی او را هممذهب خود میشمردند.
ماه رمضان امسال با خونینترین جنگها در خاورمیانه همراه است و همگان را داغدار کرده است، دعا میکنیم که آثار رهاییبخش این ماه، آزادی و صلح و نجات را نصیب مردم منطقه بهخصوص مردم ستمزده فلسطین کند.
ما از روز اول بهطور مستمر گفتهایم از جمله در ۲۰مهر گذشته که
اولاً -استفاده از موضوع فلسطین بهعنوان یک وسیله و ابزار رسم دیرین رژیم فریبکار آخوندها در ایران بوده است
ثانیاً-قابل قبول نیست که مردم بیگناه غزه قیمت محاصره و قطع آب و برق و سوخت و غذا و دارو را بدهند این بر خلاف قوانین بینالمللی و انساندوستانه است
ثالثاً-هر کس صلح و ثبات و آرامش در این منطقه از جهان میخواهد باید فاشیسم دینی حاکم در تهران را هدف قرار دهد . مردم بیگناه در غزه و همچنین مردم بیگناه یهود چه تقصیری کردهاند؟ خط قرمزهای انسانی و بینالمللی کجا رفته؟ آخر گرسنگی مردم بیگناه چرا؟ چرا؟
در چنین شرایطی است که ما فرا رسیدن ماه رمضان، ماه تلاش برای ارتقای ارزشهای انسانی را گرامی میداریم. ماه بهیاد داشتن رنج مردم ستم دیده درسراسر جهان
شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِی أُنزِلَ فِیهِ الْقُرْآنُ هُدًی لِّلنَّاسِ وَبَینَاتٍ مِّنَ الْهُدَی وَالْفُرْقَان
رمضان ماه فرستاده شدن قرآن است که هدایتکننده برای مردم است و بینات و نشانههای هدایت و تمیز حق و باطل را به همه ما میدهد.
در آغاز سخنانم، بر حقایق تجربه شده در ۴دهه مبارزه علیه استبداد دینی حاکم بر ایران تاکید میکنم:
– هیچ حاکمیتی به اندازه ولایت فقیه در ۴۵سال گذشته باعث قتل و کشتار مسلمانان چه شیعه و چه سنی نبوده است.
– هیچ حاکمیتی به اندازه این رژیم در میان مسلمانان جنگافروزی نکرده و تفرقه نینداخته است.
– اسلام مورد ادعای این رژیم که جنایتها و تبهکاریهای خود را با آن توجیه میکند، شرک و ارتجاع محض است و هیچ ربطی به اسلام ندارد و بر ضد آیین پاک محمدی است.
– در برابر زنستیزی، اجبار دینی و سرکوبگری تحت نام اسلام، یک آنتیتز فکری و فرهنگی شکوفا شده که اسلام اصیل و دموکراتیک است و توسط مجاهدین خلق نمایندگی میشود.
– و سرانجام این که دیکتاتوری مذهبی و تروریستی حاکم بر ایران، کانون تنش و صدور تروریسم و ارتجاع و سر مار جنگافروزی در منطقه است و قطعا توسط مردم و مقاومت ایران سرنگون خواهد شد.
بهمناسبت حضور مهمانان گرامی از مجلس کشور برادرمان اردن، از اکثریت اعضای مجلس این کشور بهخاطر صدور بیانیهیی در حمایت از مقاومت ایران و خواست مردم ایران برای برقراری یک جمهوری دموکراتیک تشکر میکنم.
مردم ایران در سال ۱۴۰۱ با قیام بزرگ خود و امسال با پشتکردن بهانتخابات فرمایشی خامنهای در ۱۱ اسفند، این خواست را با صدای بلند اعلام کردند.
اگرچه آخوندها مثل همیشه از هیچ تقلبی برای پرکردن صندوقها و چند برابر کردن آرا فروگزار نکردند، اما به ناچار اعلام کردند که مشارکت مردم در این انتخابات از تمام انتخابات دوران حاکمیت این رژیم پایینتر بوده است.
واقعیت این است که رژیم آخوندی یک اقلیت اندک و بسیار محدود حکومت سه، چهار درصدی است. این بیثباتی، علت دخالت و جنایت بیوقفه آنها در عراق، سوریه، لبنان و فلسطین و یمن است.
این موقعیت بسیار شکننده، در کنار ظرفیت انفجاری جامعه ایران، مهمترین علت رو آوردن رژیم به جنگافروزی در خارج ایران و صدور بنیادگرایی و تروریسم است.
این علت دخالت و جنایت بیوقفه آنها در عراق یا سوریه یا لبنان و فلسطین و یمن است.
خمینی و خامنهای و نظام ولایت فقیه از روز اول بیشترین سوءاستفاده را از آرمان فلسطین و کثیفترین تجارتها را با رنج و خون مردم فلسطین کرده و میکنند و امروز نیز از کشتار بیگناهان بیشترین بهره برداری را برای دورکردن توجهات از بحرانهای عمیق داخلی و ممانعت از قیام به عمل می آورند.
درملاقاتی که در سال ۱۳۷۵ با یاسر عرفات فقید داشتم او گفت: آخوندهایی که انقلاب ایران را به سرقت بردند، از همان روز اول جدیترین عامل، علیه مردم فلسطین شدند.
سیاست «صدور انقلاب»، از روز اول تأسیس رژیم پایهگذاری شده و در قانون اساسی ولایت فقیه نیز در اصل، ۱۱ و ۱۵۴ مدون شده است.
میدانید که جنگ هشت ساله با عراق کمتر از ۲۰ ماه بعد از شروع حاکمیت آخوندها شعلهور شد.
با این حال، وقایع امسال که در آن رژیم آشکارا در چند جبهه بهجنگ مشغول است، یک تحول کیفی در سیاست صدور جنگ و ترور و بنیادگرایی است.
مسعود رجوی از همان سالهای آغازین بر این حقیقت تاکید میکرد. و در بهمن سال ۱۳۶۳ گفت:
صلح و زندگی در گرو کوبیدن“سر مار” ولایت و فاشیسم دینی در تهران است پس سر مار را باید به سنگ مقاومت بکوبیم.
از آغاز دهه ۷۰ مقاومت ما هشدار داد که بنیادگرایی اسلامی تهدید جدید جهانی است و کانون این پدیده شوم در ایران تحت حاکمیت آخوندهاست.
در سال ۱۳۷۴ در یک سخنرانی در شهرداری اسلو در نروژ، نسبت به تهدید رو به گسترش بنیادگرایی اسلامی تحت هدایت آخوندهای تهران، خواهان تشکیل یک جبهه بینالمللی علیه آن شدم.
در سال۱۳۸۳ یک سال پس از حمله آمریکا به عراق، تاکید کردم که خطر روزافزون مداخلات رژیم آخوندها در عراق صد بار بیشتر ازخطر اتمی این رژیم است.
در سال ۱۳۹۵ گفتم: «ولایت فقیه و داعش دو روی یک سکه هستند».
و «ملتهای خاورمیانه، مردم عرب و مسلمان، هیچ دشمنی بدتر از رژیم آخوندی ندارند».
همه اینها، با هر نام و هر ادعایی، در ایدئولوژی ضدبشری یکی هستند و در اصول اعتقادی مشترکند؛ یعنی:
در تحمیل کردن دین با توسل به زور، در برقراری استبداد مطلقه تحت عنوان خلافت یا حکومت اسلامی و گسترش آن و اجرای قوانین جنایتکارانه تحت نام شریعت.
آنها در حذف و سرکوب و تحقیر زنان، راه و رسمشان یکی است.
به برخی از حلقات فاجعهبار عملکرد سیاست مماشات که منطقه و جهان را بهلبه پرتگاه رسانده است، نگاه کنید:
– باز کردن دروازههای عراق بهروی نیروی تروریستی قدس که باعث اشغال پنهان این کشور توسط رژیم شد،
-جمعآوری سلاحهای ارتش آزادیبخش ملی و بازداشت خانگی و محاصره طولانی مدت مجاهدین،
-سکوت و بیعملی دربرابر قتلعام مردم عراق بهویژه اهل تسنن ،
– و چشم پوشیدن بر کشتار مردم سوریه و آوارهسازی نیمی از جمعیت این کشور.
البته این لیست طولانی است. اما در همه این نقاط، این نگرش فاجعهبار عمل کرده که گویا امتیاز دادن به سر مار بنیادگرایی در تهران، باعث رامشدن آن میشود.
اما در هر نقطهیی که به رژیم امتیاز دادند، دقیقاً همان نقطه، سکوی تهاجم آخوندها شد. میبینیم که هیچ طرفی تا بهحال به اندازه این رژیم به توسعه اقتصادی-اجتماعی کشورهای منطقه ضربه نزده است. از فرو بردن یمن در یک جنگ مصیبتبار تا پروژه بزرگ سپاه پاسداران برای صدور مواد مخدر به اردن، و دیگر کشورهای منطقه.
حقیقت این است که در مقابل اسلام ارتجاعی آخوندها، یک آنتیتز وجود دارد. مجاهدین با دفاع از اسلام اصیل و دموکراتیک یک آنتیتز ایدئولوژیک و موثر علیه این رژیم را پرچمداری میکنند.
رودررویی اسلام مجاهدین با ارتجاع دینی به سردمداری خمینی، از آغاز یکی بر سر آزادی بوده و هست و دیگری بر سر جایگاه زنان و همچنین حقوق ملیتها، همان موضوعاتی که امروز هم کانون دعوا بین مردم و رژیم آخوندهاست.
از شروع حاکمیت خمینی، مجاهدین برای ورود نسل بیشماری از زنان و دختران آگاه و پیشتاز به میدان فعالیت و پیکار
استبداد مذهبی راه گشودند.
و جایگاه و نقش زنان در جنبش مقاومت ایران با استعانت از اسلام حقیقی است و این همان تفاوت بسیار بارز اسلام مجاهدین با اعتقادات خمینی و خامنهای و نیروهای نیابتی آنها تحت نام اسلام است. در ۱۴ قرن پیش که دختران را زنده بهگور میکردند پیامبر خدا عمد داشت در کارزار با جاهلیت و ارتجاع دست دخترش حضرت فاطمه را ببوسد و ردای خودش را برای نشستن برای او بگسترد. .
آخوندها، میثاقها و معاهدههای مربوط به حقوق بنیادین انسانی را بهچالش میکشند و دولتها و مجامع جهانی را بر سر آن بهسخره میگیرند.
اما در یک نقطه و فقط در یک نقطه، درمانده میشوند و آن اسلام ترقیخواه و پیشرویی است که توسط مجاهدین نمایندگی میشود.
از ۴ دهه پیش، رودرروی اسلامپناهی فریبکارانه خمینی، مسعود نشان داد که آموزههای قرآن و اسلام در همه عرصهها با ولایت فقیه مغایر است. او نشان داد که هرچه از جنس استبداد و تحمیل است، با روح قرآن بیگانه است. چرا که اسلام، دین آزادی است. و در این مسیر نسلهای پیدرپی و یک مقاومت عظیم برای آزادی را بنیان گذاشت.
رودرروی ارتجاع مذهبی، شورای ملی مقاومت ایران از جدایی دین و دولت و از اصل آزادی مذهب دفاع میکند.
بله اسلام دین آزادی است. اسلام آمده است که زنجیرها را از دست و پای مردم باز کند.(۱) آمده است که قفلها را از زبانها باز کند. و اندیشهها را آزاد کند.
اَلَّذینَ یسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ/ فَیتَّبِعُونَ اَحْسَنَه (۲)
اسلام آمده است که آدمی را در حریت و کرامت به اوج برساند.
آمده است که مدارا و صلح و همزیستی را میان ملیتها، اقوام و مذاهب و ادیان گوناگون برقرار کند.
در انسانشناسی اسلام و قرآن، مهمترین خصیصه انسان، آزادی و در نتیجه، مسئولیتپذیری اوست(۳). قرآن انسان را آزاد و بر سرنوشت خود مسلط میداند(۴).
بر این اساس، دو اسلام سراپا متضاد رو در روی هم قرار میگیرند؛ اسلام آزادی در برابر دین اجبار و تهدید.
راستی که این دین حنیف کجا و افراطیگری و آیین خشونت و ترور تحت نام اسلام کجا؟
وای بر آخوندهای حاکم بر ایران که از هیچ جنایتی در حق زنان و مردان این سرزمین فروگزار نکردند. آنها که دست جوانان محروم و گرسنه را بهخاطر سرقت قطعه نانی قطع میکنند، اما همدستان خود را در چپاول عظیم ثروت ایران آزاد گذاشتهاند.
راستی که روح اسلام از این شرعیات قدرتپرستانه بیزار است.
به نام یک زن مسلمان و همصدا با همه آنها که از پیام حقیقی اسلام یعنی رحمت و آزادی دفاع میکنند، اعلام میکنم که از نظر ما هر چیزی که بر اجبار و اکراه و تحمیل بنا شده باشد، اسلام نیست.
پیام اخص اسلام، رهایی و آزادی است.
آری، پیام اسلام آزادی است نه بردگی دینی. پیام اسلام آزادی است نه بردگی جنسی و پیام اسلام آزادی است نه فاشیسم و دیکتاتوری و جنگافروزی.
مگر قرآن نگفته است : لااکراه فی الدین؟
پس آنچه آخوندهای حاکم بر ایران، یا اعوان و انصار آنها میگویند ضد اسلام است.
از حجاب اجباری تا شلاق و ارعاب، تا جلوگیری از احداث مساجد اهل سنت و بهویژه حکومت تحمیلی با سوءاستفاده از نام خدا و آیین اسلام.
پس تکرار میکنیم نه به دین اجباری، نه به حجاب اجباری و نه به حکومت اجباری.
بر همین اساس همه جهان را فرا میخوانم که برای مقابله با خطر تروریسم و جنگافروزی این رژیم مبارزه مردم ایران برای سرنگونی و نبرد کانونهای شورشی با سپاه پاسداران را بهرسمیت بشناسند.
خدایا خاورمیانه و کشورهای برادرمان را نجات بده.
خدایا قیامآفرینان و پیشتازان مردم ایران و فرزندان دلیرشان در کانونهای شورشی را برای سرنگونی استبداد دینی یاری کن.
ربَّنَا اغْفِرْ لَنَا ذُنُوبَنَا وَ إِسْرَافَنَا فِی أَمْرِنَا وَ ثَبِّتْ أَقْدَامَنَا وَ انْصُرْنا عَلَی الْقَوْمِ الْکافِرِینَ
۱ ـ وَیضَعُ عَنْهُمْ اِصْرَهُمْ وَالْاَغْلالَ الَّتی کانَتْ عَلَیهِمْ….سوره اعراف آیه ۱۵۷
۲ ـ آیه ۱۷ سوره زمر
۳ ـ قرآن, سوره ۳۳, آیه ۷۲: انا عرضنا الامانه علی السموات والارض والجبال فابین ان یحملنها واشفقن منها وحملها الانسان انه کان ظلوما جهولا
۴ ـ اِنَّ اللّهَ لاَ یغَیرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّی یغَیرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ سوره رعد آیه۱۱
کنفرانس به مناسبت ماه مبارک رمضان شنبه شب ۲۶ اسفند با حضور خانم مریم رجوی رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران.
سخنان ریاض یاسین سفیر یمن در فرانسه، شیخ داهو مسکین رئیس کمیته مسلمانان فرانسه علیه افراطگرایی، خلیل مرون مدیر مسجد اوری، طاهر بومدرا مسئول اشرف و حقوق بشر ملل متحد در عراق، نذیر حکیم و احمد کامل نمایندگان اپوزیسیون سوریه
سخنان وزیران پیشین: دکترسهام بادی وزیر زنان تونس، موسی المعانی وزیر مشاور در نخستوزیری اردن و برکات عوجان وزیر فرهنگ اردن
سخنرانی و بیانیه هیأت پارلمانی اردن شامل خانمها اسماء الرواحنه و دکتر صفا المومنی، آقایان و نمایندگان پارلمان دکترعید النعیمات رئیس فراکسیون البرنامج، دکتر توفیق المراعیه معاون کمیسیون آموزش و پرورش ،دکتر تیسیر کریشان و دکتر عمرالزیود.