در بزرگداشت دیوید ایمس نمایندهٔ فقید پارلمان انگلستان و از یاران دیرین مقاومت مردم ایران و مجاهدان اشرفی، طی مراسمی در شهر ساوتاند (حوزهٔ انتخابی وی) با حضور شماری از اعضای پارلمان، از مجسمه او رونمایی شد.
آنا فرث که از فوریه ۲۰۲۲ نمایندهٔ پارلمان انگلستان از همان حوزهٔ انتخابی دیوید ایمس شد، در پیامی نوشت: «افتخار بزرگی بود که امروز از همه این مردم شگفتانگیز در ساوتاند برای رونمایی از مجسمهٔ سر دیوید ایمس بهمنظور گرامیداشت یاد و خاطره او و یک عمر خدمتش به ساوتاند استقبال کردم.
همچنین پریتی پاتل Priti Patel وزیر کشور انگلستان تا سپتامبر ۲۰۲۲ و نمایندهٔ پارلمان انگلستان طی پیامی نوشت: «امروز ما زندگی او، فداکاری او برای خدمات عمومی، و اهدافی را که او با دقت، پشتکار و شوخطبعی از آن دفاع کرد، گرامی میداریم.
این مجسمه فوقالعاده ادای احترامی است به خدمات عمومی او و میراث بزرگی که از خود بر جای گذاشته است».
آندرو روزیندل عضو هیأت رؤسا و کمیتهٔ خارجی پارلمان انگلستان نیز دربارهٔ این مراسم، مینویسد: «اینکه از من خواسته شد مجسمه سر دیوید ایمس را در ساوتاند رونمایی کنم، یکی از بزرگترین افتخارات زندگیام بود. روزی بسیار پر احساس، اما سرشار از شادی از اینکه این افتخار را داشتم که چنین مرد برجسته و یک دوست واقعی را بشناسم.
روزیندل، دیوید ایمس را بنیانگذار شهر ساوتاند و یک نماینده فوقالعاده پارلمان انگلستان توصیف کرد و افزوده که همگی ما دلتنگ او هستیم.
لرد دیوید آلتون عضو مجلس اعیان نیز در حساب ایکس خود درباره این مراسم نوشت: «همراه با خانم ایمس، امروز در (منطقه) ساوتاٍند، بهمنظور پردهبرداری از مجسمه «سردیوید ایمس» هستم. در آنجا در مورد اعتقادات او که باید کرامت انسانی همهکس مورد احترام قرار گیرد، همگی بینهایت اعتقاد داریم. او معتقد بود باید همگی علیه بیعدالتی متحد باشیم.
دیوید ایمس نماینده پارلمان انگلستان از حامیان بزرگ مقاومت ایران و مجاهدان اشرفی و رئیس کمیته بریتانیایی برای آزادی ایران بود که در یک حمله جنایتکارانه در اثر ضربات چاقو در تاریخ ۲۳ مهر ۱۴۰۰ جان باخت. او در گردهمایی بزرگ ایران آزاد در ۱۳۹۸ گفت که فوقالعاده خوشحالم که در اشرف۳ حضور دارم. و بهعنوان رئیس مشترک کمیته بریتانیایی برای آزادی ایران و از جانب کمیته فراحزبی در هر دو مجلس پارلمان میخواهیم با شما ابراز همبستگی کنیم.
دیوید ایمس در آخرین سخنرانی خود در گردهمایی سالانه مقاومت در سال ۱۴۰۰ گفت: «ما معتقدیم حلقهٔ مفقوده در سیاست ما، بیتوجهی بهشرایط عینی در ایران و آرزوی مردم ایران برای دستیابی بهآزادی و دموکراسی است».