بیانیه مشترک ۵۱۰ قانونگذار آلمان

 

بیانیه ۵۱۰ قانونگذار آلمان

فراخوان ۵۱۰ نماینده پارلمان فدرال آلمان (بوندستاگ) و پارلمانهای ایالتی در بیانیه مشترکی از طرح ۱۰ ماده‌ای خانم مریم رجوی و لیست‌گذاری تروریستی سپاه پاسداران حمایت کردند و خواستار به‌رسمیت شناختن مبارزه کانون‌های شورشی با سپاه شدند.

۱۶۰ نماینده پارلمان فدرال و ۳۵۰ نماینده ایالتی از احزاب مختلف اعلام کردند دیکتاتوری دینی حاکم رفرم‌پذیر نیست. مردم ایران در قیام ۱۴۰۱ هر گونه دیکتاتوری از نوع سلطنتی یا دینی را رد کردند و خواستار تغییر رژیم برای استقرار یک جمهوری دموکراتیک شدند.

اکثریت اعضای پارلمانهای ایالت براندنبورگ و ایالت ساکسن- آنهالت این بیانیه را امضا کردند.

چهار وزیر و معاون وزیر فدرال، دو وزیر و سه وزیر سابق فدرال، رؤسای دو فراکسیون پارلمانی، رؤسای ۷ کمیسیون و سوکمیسیون در مجلس فدرال در شمار امضاکنندگان بیانیه هستند.

قانونگذاران آلمانی نقض فاحش حقوق‌بشر به‌ویژه سرکوب زنان در ایران را محکوم کرده و به حسابرسی از مسئولان قتل‌عام سال ۱۹۸۸ به‌خاطر جنایت مستمر علیه بشریت فراخوان می‌دهند.

بیانیه قانونگذاران آلمان: ما اقدامات رژیم ایران علیه مخالفان ایرانی در اشرف-۳ در آلبانی را قویاً محکوم می‌کنیم و بر حقوق آنها در چارچوب کنوانسیون ۱۹۵۱ ژنو وکنوانسیون اروپایی حقوق‌بشر تأکید می‌کنیم

رژیم ایران همه راههای فعالیت سیاسی برای تغییر را مسدود کرده است، لذا جهان آزاد باید حق مردم ایران برای قیام و حق کانون‌های شورشی سازمان مجاهدین برای مقابله با سپاه پاسداران را به‌رسمیت بشناسد.

قانونگذاران آلمانی با تأکید بر این‌که سرمار در ایران است و سپاه پاسداران و گروه‌های نیابتی عامل گسترش ترور و مانع صلح و امنیت در منطقه و جهان است، به لیست‌گذاری تروریستی سپاه پاسداران و اجرای تحریم نفتیهای علیه این رژیم فراخوان می‌دهند.

نماینده فدرال کارستن مولر (دمکرات مسیحی) درباره این ابتکار می‌گوید: سیاست فعلی مماشات برای ۴۰ سال مورد آزمایش قرار گرفته است. اما این یک شکست بوده و تنها رژیم را تشویق کرده تا فعالیت‌های بدخواهانه‌اش را در داخل و خارج کشور ادامه و افزایش دهد

کارستن مولر: سیاست پیشنهادی۱۶۰ نماینده بوندستاگ و۳۵۰ نماینده ایالتی از گرایشهای مختلف، تمرکز خود را بر حمایت از مردم ایران و مقاومت سازمان‌یافته آنها برای ایجاد تغییر توسط مردم قرار می‌دهند. این باید با پاسخگو کردن رژیم و لیست‌گذاری تروریستی پاسداران که مدتها به تأخیر افتاده، همراه باشد.

نماینده فدرال برند ریکسینگر (از حزب چپ): مردم ایران به‌وضوح نشان داده‌اند هر نوع دیکتاتوری مشخصاً دیکتاتوری شاه و دیکتاتوری مذهبی را رد می‌کنند و خواستار یک جمهوری دموکراتیک هستند. ما باید در کنار آنها و مقاومت سازمان‌یافته آنها باشیم.

نماینده فدرال توماس لوتسه (از حزب سوسیال دمکرات): جامعه جهانی می‌تواند کمک کند تا وضعیت بحرانی در ایران به یک فرصت برای آزادی بدل شود و کابوس بنیادگرایی اسلامی حول محور رژیم آخوندی پایان پذیرد. مقاومت ایران با برنامه ده ماده‌ای خود برای ایران آزاد، مبتنی بر جدایی دین و دولت شایسته حمایت است.