توپولوف کیش ایر در مشهد آتش گرفت

ایلنا: یک فروند هواپیمای توپولف متعلق به شرکت هواپیمایی کیش ایر که قصد داشت , مشهد را به مقصد تهران ترک کند در باند فرودگاه دچار آتش سوزی لاستیک شده و در فرودگاه متوقف شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، بنا به اطلاعات کسب شده هواپیمای توپولف 154هواپیمایی کیش‌ایر درهنگام برخواستن از باند فرودگاه با اطلاع برج پرواز از دود در لاستیک هواپیما و آتش‌سوزی متوقف شد.

کاپیتان بهاری، مدیرعامل شرکت هواپیمایی کیش‌ایر دلیل وقوع آتش‌سوزی در هواپیمای توپولف این ایرلاین را مشکل فنی خوانده و با گفتن این جمله به خبرنگار ایلنا که شما را نمی‌شناسم و نمی‌توانم اطلاعات دیگری بدهم، از ارائه اطلاعات بیشتر در این باره امتناع کرد.
لازم به یادآوری است که صنایع هوایی رژیم ایران با ۱۴ سانحه مرگبار غیرنظامی و نظامی از سال ۲۰۰۰ میلادی به این سو، دارای تاریخچه ای از شکستهای مهلک می باشد. هفته گذشته سه واقعه هوایی تنها ظرف ۲۴ ساعت رخ داد.
کارشناسان صنایع هوایی می گویند سوء مدیریت، پارتی بازی و فساد باعث شده تا این رژیم  از تعمیر و نگهداری و بازرسی هواپیماها به طور مناسب، خودداری کند.