کنفرانس آنلاین در اولین سالگرد سوءقصد نافرجام تروریستی علیه پروفسور آلخو ویدال کوادراس

 

 

کنفرانس آنلاین در اولین سالگرد سوءقصد نافرجام تروریستی

علیه پروفسور آلخو ویدال کوادراس

با حضور شخصیت‌های سیاسی

و نمایندگان پارلمان از کشورهای مختلف اروپایی

 

سالگرد سوءقصد نافرجام تروریستی

«از مادرید تا بروکسل و لندن:

ضرورت اتخاذ یک سیاست جدید اتحادیه اروپا

در قبال تروریسم فزاینده رژیم ایران در اروپا»

 

سخنرانی‌های

پروفسور ویدال کوادراس

اینگرید بتانکور کاندیدای پیشین ریاست‌جمهوری کلمبیا

باب بلکمن نمایندهٔ پارلمان انگلستان رئیس کمیته ۱۹۲۲ حزب محافظه‌کار در پارلمان

استرون استیونسن نمایندهٔ پیشین پارلمان اروپا از اسکاتلند

پائولو کازاکا نمایندهٔ پیشین پارلمان اروپا از پرتغال

دکتر ماتیو لویت مدیر برنامه راینهارد در زمینه ضدتروریسم و اطلاعات

و محقق ارشد در انستیتو واشنگتن برای سیاست خاور نزدیک

 

فراخوان به اتخاذ یک سیاست قاطع علیه دیکتاتوری آخوندی

لیست‌گذاری تروریستی سپاه پاسداران و بستن لانه‌های جاسوسی رژیم در اروپا

و به‌رسمیت‌شناختن حق مردم ایران برای مقاومت علیه رژیم

 

در یک کنفرانس آنلاین در اولین سالگرد سوءقصد نافرجام تروریستی علیه پروفسور آلخو ویدال کوادراس شماری از مقامات و وزرای پیشین و نمایندگان پارلمان از کشورهای مختلف اروپایی حضور داشتند.

استرون استیونسن نماینده پیشین پارلمان اروپا از اسکاتلند

در شروع این کنفرانس استرون استیونسون که مدیریت آن‌را برعهده داشت از جمله، گفت: «رژیم ایران به‌طور مشخص هواداران جنبش اصلی دموکراتیک ایران سازمان مجاهدین را هدف قرار داده است و بیش از ۱۰۰هزار نفر از آنان از جمله ۳۰هزار تن را در جریان قتل‌عام سال ۱۳۶۷ اعدام کرده است... رژیم آخوندها به‌طرز وحشیانه‌یی مردم را در داخل سرکوب می‌کند، از تروریسم در خارج حمایت و آن‌را هدایت می‌کند و دهه‌هاست که درگیری در خاورمیانه را شعله‌ور کرده است. آخوندها به گروگانگیری و تروریسم بین‌المللی با پوش دیپلماسی مبادرت کرده‌اند. با این وجود، غرب و به‌ویژه اتحادیه اروپا، انگلستان و ملل متحد در برخورد با این رژیم به سیاست شکست‌خورده مماشات تکیه می‌کنند. این ناکامی در دفاع از ارزش‌های دموکراتیک و حقوق جهانی، غرب را در رنج مردم ایران تحت استبداد دینی آنها شریک کرده است. راهبردهای دولتهای غربی در پاسخ به تجاوز رژیم ایران فقط آخوندهای حاکم را در استمرار سیاست‌هایشان جری‌تر کرده است. این رژیم در قبال جنایات بی‌شمار و نقض قوانین بین‌المللی، به‌ویژه در مورد تروریسم، با هیچ عواقبی مواجه نشده است».

 

پروفسور آلخو ویدال کوادراس – رئیس کمیته بین‌المللی در جستجوی عدالت

در ادامهٔ این کنفرانس پروفسور ویدال کوادراس در سخنان خود دربارهٔ سوءقصد تروریستی علیه جان وی در مادرید گفت: «ضارب من توسط رژیم ایران استخدام شده بود. او در ماه ژوئن در هلند دستگیر شد».

وی با تأکید بر این‌که سیاست مماشات اتحادیه اروپا رژیم آخوندی را در سرکوب مردم ایران، جنگ‌افروزی در خاورمیانه و گسترش تروریسم به خاک اروپا جری‌تر کرده است، خواستار اعمال سیاست قاطع‌تری در قبال رژیم شد، از جمله لیست‌گذاری تروریستی سپاه پاسداران و گسترش تحریم‌های بین‌المللی علیه رژیم. وی گفت: «ما باید از نظر مالی رژیم را خفه کرده و همهٔ منابع مالی آن‌را بخشکانیم و فشار بین‌المللی را علیه آن به‌خاطر نقض وحشتناک حقوق‌بشر افزایش بدهیم... جامعه بین‌المللی باید شورای ملی مقاومت ایران را به‌عنوان طرف حساب‌های مشروع برای هدایت یک انتقال از دیکتاتوری به دموکراسی منطبق بر برنامه ده ماده‌یی خانم رجوی به‌رسمیت بشناسند... ادغام این عناصر در یک استراتژی منسجم نه تنها کارآمدی سیاست غرب را افزایش می‌دهد، بلکه مسیر روشن‌تری را به‌سوی یک ایران با ثبات و دموکراتیک فراهم می‌کند. مردم ایران و مقاومت آنها حلقه مفقوده سیاست اروپا در قبال رژیم را ارائه می‌دهند؛ یک منبع و ظرفیت عظیم می‌تواند چشم‌انداز ژئوپلیتیکی جدیدی برای منطقه و فراتر از آن‌را محقق کند».

 

باب بلکمن نماینده پارلمان انگلستان رئیس کمیته ۱۹۲۲ حزب محافظه‌کار در پارلمان

باب بلکمن در سخنرانی خود ضمن اشاره به تلاش‌های نمایندگان پارلمان انگلستان برای لیست‌گذاری تروریستی سپاه پاسداران، بر لزوم اتخاذ یک سیاست قاطع علیه دیکتاتوری آخوندی و حمایت از مردم ایران و آلترناتیو دموکراتیک شورای ملی مقاومت ایران و رئیس‌جمهور منتخب آن تأکید کرد.

وی هم‌چنین به توطئه‌های تروریستی سپاه پاسداران و رژیم آخوندی اشاره کرد و افزود: «انگلستان و اتحادیه اروپا باید سپاه پاسداران را به‌عنوان یک سازمان تروریستی معرفی کنند، همان‌طور که آمریکا و کانادا این کار را انجام داده‌اند... ما باید به اقداماتی برای منزوی‌کردن دیپلماتیک رژیم و تعطیلی سفارتخانه‌ها و نمایندگی‌های آن در انگلستان و در سراسر اروپا مبادرت کنیم و تحریم‌های فلج‌کننده‌یی... علیه آن اعمال کنیم».

وی تأکید کرد: «رژیم از زمان روی کار آمدنش... هرگز به این میزان ضعیف نبوده و تغییر دموکراتیک در ایران در دسترس است. این رژیم تهدیدی برای اروپا است. مسئولیت نهایی برای از میان‌بردن تهدیدات رژیم با مردم ایران است که با هدایت مقاومت سازمان‌یافته تحت رهبری مریم رجوی به‌پیش می‌رود... همان‌طور که خانم رجوی گفته‌اند، مردم ایران آماده انجام این وظیفه هستند. کشورهای دموکراتیک غربی باید در کنار آنها بایستند».

 

اینگرید بتانکور کاندیدای پیشین ریاست‌جمهوری کلمبیا

خانم اینگرید بتانکور در سخنان خود، با اشاره به توطئه تروریستی رژیم آخوندی علیه پروفسور ویدال کوادراس و گسترش فعالیت‌های جنایتکارانه آخوندها، از اتحادیه اروپا به‌دلیل عدم اقدام و تداوم سیاست مماشات انتقاد کرد و خواهان لیست‌گذاری تروریستی سپاه پاسداران توسط این اتحادیه شد. اینگرید بتانکور از جمله گفت: «هدف اصلی تلاش برای بمب‌گذاری در گردهمایی ژوئن ۲۰۱۸ در ویلپینت، جایی که چند صد نفر از مقامات عالی‌رتبه به همراه دهها هزار نفر در آن حضور داشتند، خانم مریم رجوی بود. اگر این توطئه موفق می‌بود، به بزرگترین و مخرب‌ترین حمله تروریستی در اروپا تبدیل می‌شد. من یک شاکی در آن پرونده بودم و به‌صورت آنلاین در مقابل دادگاه شهادت دادم. مغز متفکر این حمله تروریستی که شخصاً بمب را از ایران با یک شرکت هواپیمایی تجاری آورده بود، دستگیر، (محاکمه) و به ۲۰ سال زندان محکوم شد. اما پس از نزدیک به پنج سال آزاد شد و به ایران بازگردانده شد».

اینگرید بتانکور، افزود: «زمان آن فرا رسیده است که اتحادیه اروپا سیاست مماشات را کنار بگذارد و سیاست جدیدی اتخاذ کند که در هسته اصلی آن باید به‌رسمیت‌شناختن حق مردم ایران برای مقاومت در برابر این رژیم استبدادی و سپاه سرکوبگر آن باشد. مراکز جاسوسی و تروریسم رژیم در اروپا از جمله سفارتخانه‌های آن باید تعطیل شود و یک سیاست جامع شامل تعامل با مردم ایران و مقاومت سازمان‌یافته آنها به‌جای آخوندهای جنایتکار اتخاذ شود. سیاستی برای ما ضروریست که به‌جای تعامل با رژیم ایران از حق مردم ایران برای سرنگونی حمایت کند و خانم مریم رجوی و مبارزه‌اش را برای آزادی در ایران به‌رسمیت بشناسد».

 

دکتر متیو لویت محقق ارشد در انستیتو واشنگتن برای سیاست خاور نزدیک

در کنفرانس آنلاین به‌مناسبت اولین سالگرد توطئهٔ تروریستی علیه پروفسور ویدال کوادراس دکتر متیو لویت به استفاده رژیم آخوندی از تروریسم بین‌المللی به‌عنوان تاکتیکی برای مقابله و به سکوت‌کشاندن مخالفان اشاره کرد و گفت: «آنچه رژیم انجام می‌دهد یک رفتار نادرست نیست بلکه جنایت است. ما باید کارهای بیشتری انجام بدهیم... این رژیم بیش از ۴۵۰ اقدام تروریستی در جهان مرتکب شده است. برای مقابله با تروریسم آن تغییر سیاست برای ما ضروریست. فشار واقعی علیه این رژیم کارساز است. تحریم‌ها به تنهایی به این نتیجه منجر نمی‌شود. ما باید کارهای بیشتری انجام بدهیم. برجسته‌ترین روندی که در اروپا می‌بینیم استفاده رژیم از باندهای جنایتکار است و در برخی موارد، آنها به‌عنوان مثال باندهای اروپای شرقی را استخدام می‌کنند و این باندهای تبهکار سپس جوانان را استخدام می‌کنند».

 

پائولو کازاکا نماینده پیشین پارلمان اروپا از پرتغال

سخنران پایانی کنفرانس، پائولو کازاکا بود؛ وی دربارهٔ گسترش تروریسم رژیم در اروپا از جمله سوءقصد نافرجام علیه پروفسور ویدال کوادراس در مادرید، گفت: «یک رابطه مستقیم بین آزادی مجرم بزرگ اسدالله اسدی... و ادامهٔ فعالیت‌های جنایتکارانهٔ رژیم ایران وجود دارد. کسانی که با رژیم ایران این توافقات شرم‌آور را انجام داده‌اند، به‌طور مشترک مسئول این تلاش تروریستی شرم‌آور هستند».

پائولو کازاکا تأکید کرد: «باید تمام تلاش خود را به‌عمل بیاوریم... تا مردم ایران و جهان از شر آخوندها خلاص شوند».