شهامت در برابر بی عدالتی

 

شهرداری شهر ویلیه آدام در فرانسه از روز ۹ نوامبر به مدت دو هفته پوستر بزرگی از مریم اکبری منفرد از قدیمی‌ترین زنان زندانی سیاسی در ایران را بر سردر این شهرداری با عنوان«شهامت در برابر بی عدالتی» نصب کرد.

زیر این پوستر نوشته شده«مریم اکبری منفرد بعد از ۱۵ سال زندان، درد و رنج او بخاطر دادخواهی برای نزدیکان اعدام شده اش طولانی‌تر شد»

در این پوستر آمده بود« ۶۷۸ اعدام در ایران سال ۲۰۲۴، از زندانیان سیاسی حمایت کنید».

اخیرا ًمریم اکبری منفرد پس از ۱۵ سال زندان حتی بدون یک روز مرخصی از تبعیدگاه خود در زندان سمنان برای آزار و اذیت هرچه بیشتر به زندان قرچک ورامین منتقل شد.

قضائیه جلادان برای ممانعت از آزاد شدن مریم اکبری منفرد پس از پایان دوران محکومیت ۱۵ ساله او را با یک پرونده‌سازی دیگر به ۲ سال حبس افزوده محکوم کرد.

مریم اکبری که در قیام ۱۳۸۸ دستگیر شده است، طبق قوانین و مقررات همین رژیم باید در سال ۱۳۹۸ پس از تحمل ۱۰ سال زندان آزاد می‌شد اما قضائیه جلادان او را 5 سال اضافه محبوس نگه‌ داشت و بعد هم دو سال دیگر بر آن افزوده است.

برای ممانعت از آزادی مریم او را در ۲ پرونده جداگانه که توسط وزارت اطلاعات سرهم بندی شده بود و با تشکیل ۲ دادگاه فرمایشی در سمنان و اوین به زندان اضافی محکوم کردند.

همچنان‌که در گزارش پروفسور جاوید رحمان گزارشگر پیشین ملل متحد در مورد وضعیت حقوق بشر در ایران آمده است، جرایم جدید مریم اکبری «تبلیغ علیه نظام» و «توهین به رهبری، اجتماع و تبانی، نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی، تحریک مردم علیه امنیت ملی» است.

اما جرم اصلی مریم اکبری منفرد دادخواهی خون خواهر و۳ برادر شهیدش در سال ۱۳۹۵ است.

مجاهد خلق علیرضا اکبری در شهریور ۱۳۶۰ زیر شکنجه شهید و غلامرضا اکبری در سال ۱۳۶۴ اعدام شد.مجاهدان سربدار رقیه و عبدالرضا اکبری در قتل عام زندانیان سیاسی در سال ۶۷ به شهادت رسیدند.

قضائیه جلادان در یک اقدام رذیلانه و غارتگرانه دیگر در تیرماه ۱۴۰۳ حکم توقیف اموال مریم اکبری و بستگانش را به‌خاطر دادخواهی سه برادر و یک خواهر سربدار شده ‌او صادر کرد.