دیکتاتوری ولی فقیه - طرح امنیتی بنام « رفع فیلترینگ»

 

 

رسانه های حکومتی طی روزهای اخیر از رفع بظاهر « فیلترینگ » برای واتساپ و گوگل پلی خبرداده‌اند.

این خبر درحالی از سوی دولت پزشکیان، رئیس جمهور خامنه‌ای در بوق و کرنا گذاشته شده که تمامی داده های حکومتی از ادامه روند فیلترینگ، محدویت های اینترنت ، سقوط سرعت و پهنای باند ، شناسائی و دستگیری  کاربران  در بخش بزرگی از شبکه های اجتماعی در ایران آخوند زده خبر می دهند.

رسانه حکومتی بهار ( ۴ دیماه ۱۴۰۳) در مطلبی ضمن تمسخر،  در مطلبی تحت عنوان « کوه موش زائید» از جمله می‌نویسد: « بعد از کش و قوس فراوان، بالخره گوگل پلی و واتس آپ رفع فیلتر شد. شبکه قدرت و ثروت بقدری قوی شده و ریشه دوانده است که بخاطر حفظ منافع مالی خود، اجازه توسعه و رشد در هیچ حوزه‌ای را نخواهد داد. نه رفع فیلترینگ و نه تحریم و نه هیچ مساله دیگری حل نخواهد شد».

واقعیت دراین میان آن است که دیکتاتوری ولی فقیه ، سالیان متمادی است که به موازات سرکوب و ضرب و شتم‌های خیابانی و با راه اندازی گشت‌های حجاب‌بان  و موسوم به ارشاد ، طرح سرکوبگرانه‌ای  بنام « صیانت از فضای مجازی» را راه اندازی نموده است.

خاطرمان هست که رژیم آخوندی بدستور خامنه ای در سال ۱۳۹۰ « شورای عالی فضای مجازی» راه اندازی نمود که از جمله اهداف آن « برنامه‌ریزی و هماهنگی»  برای جلوگیری از « آسیب‌های ناشی از شبکه جهانی » اعلام شده است.

عطف به ذات پلید آخوندی، به یقین خامنه‌ای درمانده  اکنون در سایه رفع فیلترینگ برای این   دو شبکه اجتماعی، طرح نوین دیگری  را  برای « شناسائی » کاربران در شبکه های مجازی در دستور کار قرارداده است.

همچنین باید تاکید نمود که اساسا موضوعی بنام « فضای مجازی» اکنون به مانند استخوانی در گلوی رژیم  گیرکرده است، زیرا نه توان « قورت » دادن  و النهایه مسدود نمودن  کامل آن را دارد و نه به لحاظ عملی و مجموعه امکانات جهانی و بویژه رشد و پیشرفت تکنولوژی امکان سانسور کامل و یا جایگزین نمودن اینترنت را دارا می‌باشد.

دراین راستا نیز شاهد هستیم که وجود « وی پی ان » های  گوناگون، اینترنت های ماهواره‌ای، شبکه های تلفن همراه بویژه در مناطق مرزی کشور  و یا شبکه های موسوم به « سیاه » که اساسا ردیابی کاربران در آنها بسیار سخت می باشد ، به  بخشی از راهکار مردم در مقابله با سانسور از سوی رژیم آخوندی تبدیل  شده‌اند.

این همان نتیجه منطقی علیه یک سیاست راهبردی نظام آخوندی می‌باشد که در منطق خود جامعه را بر آن داشته تا با دور زدن تمامی تمهیدات و امنیتی نمودن مجاری اطلاعاتی، مشت محکمی بردهان خامنه ای و دوایر امنیتی وی بزنند.

به یقین رفع محدودیت علیه دو شبکه اجتماعی، نه بدلیل تغییر بافت و سیاست های دیکتاتوری ولی فقیه، بلکه بدلیل هراس از روند در منطقه بحرانی خاورمیانه  می‌باشد  که اکنون به مانند بهمنی در حال آوار شدن بر ریش و ریشه آخوندی است. 

رشد شبکه ماهواره ای بنام « استارلینک » که بنابرداده‌های این شرکت و تنها طی چند ماه به قریب 20 هزار کاربر در ایران راه برده، خود گویای شکست به بند کشیدن جامعه دردمند ایران از سوی رژیم آخوندی می‌باشد.

مضافا براین واقعیت نیز باید به ناکارآیی ظرفیت ها و سیاست های پیشین رژیم در تقابل با دور زدن جامعه از شبکه های آلوده حکومت که در پشت تمامی آنان سپاه پاسداران و زیربناهای اطلاعاتی رژیم قرار دارند، اشاره نمود.

دراین راستا این ارگان های سرکوبگر با تولید انبوهی از وی پی ان های آلوده، علاوه بر کنترل و سانسور جامعه،  صد ها میلیارد به جیب زده‌اند.

دراین رابطه نیز  پیشتر یک نماینده مجلس رژیم نسبت به وجود  «  گردش مالی ۴۷ هزار میلیارد تومانی فیلترشکن‌ها » از سوی دوایر اطلاعاتی و سپاه سرکوبگر اعتراف کرده بود.