کنفرانس ایران ضرورت  یک سیاست جدید ، ایستادن در کنار مقاومت سازمان یافته -۲۲دی۱۴۰۳

 

کنفرانس ایران ضرورت  یک سیاست جدید ، ایستادن در کنار مقاومت سازمان یافته -۲۲دی۱۴۰۳

با حضور خانم مریم رجوی رئیس جمهور برگزیده مقاومت و شخصیتهای برجسته سیاسی و نظامی از اروپا و آمریکا

سخنرانان عبارتند از نخست وزیران سابق انگلستان ، اوکراین و اسلوونی: لیزتراس ، تیموشینکو ، یانس یانشا

ژنرال جیمز جونز مشاور پیشین امنیت ملی رئیس جمهور آمریکا، ژنرال کلاگ مشاور امنیت ملی مایک پنس، ژنرال والترز فرمانده ناتو(۲۰۱۹ - ۲۰۲۲)

 جان برکو رئیس سابق پارلمان انگلستان، دیوید جونز وزیر سابق ولز و برگزیت، اولا الوستون نماینده پارلمان نروژ از حزب لیبرال و وزیر سابق محیط زیست

پخش ساعت 2030 به وقت ایران -۱۸۰۰ به وقت اروپا – ۱۲۰۰ به وقت واشنگتن شنبه ۲۲دی۱۴۰۳ (۱۱ ژانویه ۲۰۲۵)

 

خانم مریم رجوی: سرنگونی دیکتاتوری دینی تنها راه نیل به آزادی در ایران و صلح در منطقه

خامنه ای نفوذ خود را از طریق سوریه و عراق به مدیترانه و لبنان گسترش داد و یک سپر حفاظتی برای رژیم و ابزاری برای باجگیری ایجاد کرده بود،

به گفته سردمداران سپاه، بشار اسد ده‌سال پیش امیدی به باقی ماندن در قدرت نداشت. خامنه‌ای دستور داد سپاه و حزب الله با زور و جنایت او را بر سرکار نگهدارند.

خانم رجوی: امروز تعادل قوا در منطقه به زیان رژیم به‌هم خورده است، پشتوانه دیپلوماسی باجگیری آخوندها و تلاش آن‌ها برای حفظ مماشات به‌میزان زیادی از بین رفته است.

با سقوط بشار  اسد همه دیدند قوای رژیم در سوریه از هم گسست، مردم دیدند سپاه پاسداران تا چه حد ضعیف و شکننده است.

خامنه‌ای و سپاه پاسدارانش یارای حفظ دیکتاتوری سوریه را نداشتند. آن‌ها به طور قطع در برابر مقاومت و قیام‌ سازمان‌یافته مردم هم قادر به حفظ رژیم نیستند و سرنگون خواهند شد.

متأسفانه در سه دهه گذشته، هنگامی که رژیم در لبه پرتگاه بود، دولت‌های غرب جانب رژیم را گرفتند. مماشات هم باعث گسترش بنیادگرایی و جنگ‌افروزی در منطقه شد هم‌ آخوندها را در بمب‌سازی اتمی ترغیب کرد.

خانم رجوی: امروز لحظه تعیین‌کننده ای در تاریخ ایران است. مردم برای سرنگونی رژیم خیز برداشته‌اند. اخیراً در جلسه‌یی در سنای آمریکا گفتم سرنگونی این رژیم در دسترس است و مقاومت الزامات ضروری، برای انتقال قدرت به مردم بعد از سرنگونی رژیم را دارد.

یک جامعه انفجاری و جنبش‌های اعتراضی و در محور آن کانون‌های شورشی در حال تدارک قیام هستند.

به‌رسمیت شناختن مقاومت ایران و نبرد کانون‌های شورشی بخش ضروری سیاست قاطع علیه رژیم است. سرنگونی آخوندها تنها راه وصول به آزادی در ایران و صلح و آرامش در منطقه است.

خانم رجوی: یک ماه است که حکومت خامنه‌ای از سقوط بشار اسد به خود می‌لرزد.  همان طور که خودش بارها گفته بود، از این به بعد باید در تهران و اصفهان و شیراز در برابر قیام‌کنندگان و شورشگران خط ببندد.

خامنه‌ای که بیشترین مسئولیت را در کشتار ۵۰۰ هزار تن از مردم سوریه دارد، به خاطر این جنایت بزرگ و همه خون‌هایی که در ایران و کشورهای منطقه به زمین ریخته، باید در برابر عدالت قرار گیرد.

ژنرال جیمز جونز مشاور امنیت ملی سابق آمریکا: فقط در سال جاری نزدیک به ۱۰۰۰ نفر اعدام شده‌اند، که این بالاترین رقم در بیش از سه دهه اخیر است. ۷۰ درصد، در ریاست‌جمهوری پزشکیان صورت گرفته است.اما چیزی که رژیم نمی‌فهمد این است که سرکوب نمی‌تواند شعله‌های مقاومت را خاموش کند. در واقع، این سرکوب همه ما را مصمم‌تر می‌کند تا رژیم را سرنگون کنیم.

در میان این سرکوب وحشیانه، کانونهای شورشی در سراسر ایران برخاسته‌اند. آنها سیستم نظارتی گسترده رژیم را به چالش کشیده، لایه‌های امنیتی آن را نفوذ کرده و با جسارت اهداف رژیم، پایگاه‌های سپاه پاسداران و مراکز بسیج را هدف قرار داده‌اند.

روح مقاومت در ایران زنده است. این روح قابل سرکوب نیست و خاموش‌شدنی نیست.

ژنرال جیمز جونز:امروز رژیم ایران در ضعیف‌ترین نقطه خود از سال 1979 قرار دارد. ناقوس مرگ برای این حکومت استبدادی به صدا درآمده است. و آن تغییر در قالب یک آلترناتیو دموکراتیک، یعنی شورای ملی مقاومت ایران  به رهبری خانم مریم رجوی ظهور می‌کند.

برنامه ده‌ماده‌ای چشم‌اندازی روشن برای آینده ارائه می‌دهد: یک ایران آزاد، دموکراتیک، ۱۳۷ رهبر سابق جهان، از جمله برخی که امروز در اینجا حضور دارند، سفرای کشورها، وزرا و مقامات ارشد از این برنامه به‌شدت حمایت کرده‌اند.

ژنرال جیمز جونز :ما روایت کاذب «هیچ آلترناتیوی وجود ندارد» را رد می‌کنیم؛ روایتی که رژیم و لابی‌گرانش سال‌ها تبلیغ کرده‌اند. آنها ادعا می‌کنند که سقوط رژیم به هرج و مرج و تجزیه ایران می‌انجامد. هیچ چیزی نمی‌تواند از این حقیقت دورتر باشد.

یک آلترناتیو ساختاریافته و سازمان‌یافته وجود دارد، یعنی شورای ملی مقاومت و مؤلفه اصلی آن، مجاهدین خلق. ما در غرب باید روایت کاذب را رد کنیم و به رسمیت بشناسیم که شورای ملی مقاومت صدای مشروع مردم ایران است.

ما باید پایگاه‌های تروریستی رژیم در اروپا را تعطیل کنیم. سفارت‌خانه‌ها و مراکز دیپلماتیک ایران به مراکز تروریستی و جاسوسی تبدیل شده‌اند. توطئه‌های تروریستی در خاک اروپا مستقیماً به عوامل رژیم با پوشش دیپلماتیک مرتبط است. تمامی عوامل رژیم، باید افشا و از خاک اروپا اخراج شوند.

 

 

لیز تراس نخست وزیر سابق انگلستان : باعث افتخار است که در اینجا حضور دارم، سال ۲۰۲۵ نقطه عطفی مهم در تاریخ ما خواهد بود.

این یک فرصت واقعی برای تغییر است و این تغییر به چه معناست؟ آینده‌ای روشن برای مردم ایران ، بدون رهبری مستبدانه و وحشتناکی که امروز در این کشور داریم. من به خانم مریم رجوی و جنبش ایشان بابت تلاش‌هایشان علیه رژیم سرکوبگر ایران تبریک می‌گویم.

ما در سال ۲۰۲۲ شاهد یک قیام بزرگ بودیم. سال گذشته نیز اعتراضات زیادی رخ داد، اکنون رژیم ایران به دلیل سقوط اسد در سوریه با مسیری بسیار دشوارتر روبرو است و ضعیف‌تر از گذشته است.

لیز تراس: این ضعف به خودی خود به تغییر منجر نمی‌شود. ما در اروپا و آمریکا باید هر آنچه در توان داریم انجام دهیم جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای، جلوگیری از بی‌ثبات‌سازی خاورمیانه و حمایت از مردم ایران در مسیرشان برای دستیابی به آزادی و دموکراسی.

تغییر باید از درون و توسط خود مردم ایران اتفاق بیفتد. آنچه مهم است این است که غرب، اروپا و ایالات متحده رژیم را به‌عنوان یک واقعیت اجتناب‌ناپذیر نبینند.

ما نباید از پایان رژیم بترسیم؛ بلکه باید برای مردم ایران همان چیزی را بخواهیم که خودمان در اروپا و آمریکا داریم: آزادی و دموکراسی.

لیزتراس:ما باید با نیروهایی در کشورهای خود مقابله کنیم که با ایران مماشات می‌کنند یا از آن حمایت می‌کنند. منظورم بخشی از رسانه‌ها و بخشی از بوروکراسی است...ما باید با افرادی که تمایل به مماشات با این رژیم‌ها دارند و در سیستم‌های خودمان هستند مقابله کنیم.

انگلستان باید سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در لیست سازمان‌های تروریستی قرار دهد. کشورهای اروپایی نیز باید اقدامات بیشتری برای مقابله با نفوذ رژیم ایران انجام دهند که باعث بی‌ثباتی جوامع ما می‌شوند.

 

جان برکو رئیس سابق پارلمان انگلیس: هنوز افرادی وجود دارند که فکر می‌کنند هیچ جایگزینی درایران  وجود ندارد. اما آنچه ما در اینجا، با روش‌ها و کلمات مختلف، اما با پیامی مشابه، اعلام می‌کنیم  اینست که شورای ملی مقاومت ایران جایگزین  رژیم است.

وجود یک نیروی مقاومت با سابقه 45ساله که به دموکراسی، پلورالیسم، عدالت، حاکمیت قانون، حفاظت از محیط زیست، برابری زنان، جدایی دین و دولت، لغو مجازات اعدام متعهد است، به‌وضوح یک جایگزین دموکراتیک است.

علاوه بر این، به دلیل سابقه مقاومت فداکارانه و ازخودگذشته، این نیرو تجربه فراوانی دارد، به‌شدت آموخته و به‌شدت سازمان‌یافته است

جان برکو:کانونهای شورشی ، هزاران و هزاران و هزاران نفر از آن‌ها در سراسر کشور، ویژگی برجسته‌شان این است که از جامعه ایران برخاسته‌اند. آن‌ها از درون جامعه ایرانی ظهور می‌کنند و با آن درهم‌تنیده‌اند، زیرا بخشی از کشور هستند

 اگر رژیم جرات کند یکی از آن‌ها را حذف کند، دیگری ظرف چند دقیقه، چند ساعت یا چند روز جایگزین او خواهد شد. این کانونهای شورشی نشان‌دهنده و نماینده قدرت دموکراتیک توده مردم ایران هستند

ما کنار هم ایستاده‌ایم. ما در مخالفت با دیکتاتوری ایستاده‌ایم؛ چه دیکتاتوری خودکامه شاه و چه آخوندهای امروز. و ما برای چیزی بسیار بهتر و برتر از نظر اخلاقی. آزادی، دموکراسی، حقوق بشر، و حاکمیت قانون

ژنرال کیث کلاگ: حضور در کنار دوستان شورای ملی مقاومت ایران و تمام مهمانان برجسته برای من افتخار بزرگی است. همچنین از اعضای سازمان در اشرف ۳ تشکر می‌کنم.

من معتقدم که این سال باید به‌عنوان سال امید، سال عمل و سال تغییر در نظر گرفته شود. رژیم ایران اکنون ضعیف‌تر و آسیب‌پذیرتر از هر زمان دیگری در دهه‌های گذشته است.

ژنرال کیث کلاگ: تغییر باید رخ دهد، و این تغییر باید اکنون صورت گیرد. ضعف رژیم این فرصت را فراهم کرده است تا آینده ایران به شکلی متفاوت و آزادتر ترسیم شود.

زمان به سمت ایرانی متفاوت و آزادتر پیش می‌رود. اهمیت این تغییر برای جهان بسیار عظیم است، نه‌تنها برای منطقه بلکه برای کل جهان.

ژنرال کیث کلاگ: بسیاری از شما در این جمع در ساختن امکان یک آینده روشن‌تر برای ایران نقش داشته‌اید، و وقتی تاریخ این دوره نوشته شود، شما در آن صفحه‌ای ویژه خواهید داشت.

ما تهدید جهانی ایران، به‌ویژه ایران هسته‌ای را درک می‌کنیم. سوال این است که چگونه می‌توان به اهداف دستیابی به یک دولت دموکراتیک و آزاد دست یافت.

ژنرال کیث کلاگ: برای ایالات متحده، سیاست فشار حداکثری باید دوباره برقرار شود و این کار باید با کمک جامعه جهانی انجام شود. این شامل ایستادن در کنار مردم ایران و حمایت از آرمان‌های آن‌ها برای دموکراسی است

برنامه ده ماده‌ای برای آینده ایران، نقشه راهی روشن و عملی برای رسیدن به یک ایران باثبات، صلح‌آمیز، و غیرهسته‌ای ارائه می‌دهد.

 

ژنرال تاد وولترز: خانم رجوی، نخست‌وزیران، سخنرانان محترم، به تمام عزیزان و اعضای خانواده شورای ملی مقاومت ایران … تمام میهن‌پرستان بزرگ در اشرف ۳ ، افتخار بزرگی است که در کنار شما باشم

آنچه باور داریم در آینده نزدیک رخ خواهد داد، فوق‌العاده خواهد بود، و همه این‌ها حول این حقیقت می‌چرخد که یک جهان آزاد و دوست‌داشتنی از آنجایی آغاز می‌شود که شهروندان بزرگ ایران توسط یک دولت دموکراتیک نمایندگی شوند

فساد و خباثت رژیم برای مدت بسیار طولانی ادامه داشته است، و همه شما بیش از چهار دهه خون، عرق و اشک خود را برای اصلاح آن صرف کرده‌اید

ژنرال تاد وولترز: ما می‌دانیم که امروز کارزار به نفع ما است، نه رژیم..ما یک استراتژی داریم. ما یک برنامه داریم. ما یک رژیم شکننده داریم، و به‌تازگی شاهد یک رویداد استراتژیک بوده‌ایم که به ما نشان می‌دهد اکنون زمان ما است

خانم رجوی بسیار شفاف شرایط را تعیین کرده‌اند. یک برنامه جامع شش‌ماهه  و مجموعه‌ای از مراحل داریم که به ما نشان می‌دهد در هر لحظه چه کاری باید انجام دهیم

ژنرال تاد وولترز: آزمون پایداری این برنامه‌ها و مراحل در این واقعیت نهفته است که از منظر دیپلماتیک، اطلاعاتی، نظامی و اقتصادی، این برنامه قوی است و در چند سال گذشته اعتبار خود را به دست آورده است

بنابراین وقتی به برنامه از بالا به پایین و از پایین به بالا نگاه می‌کنیم، می‌بینیم که این برنامه بسیار جامع است. من فکر می‌کنم همه ما موافق هستیم که آماده هستیم و سال ۲۰۲۵ سالی تحول‌آفرین برای شهروندان بزرگ ایران خواهد بود که نماینده یک ایران آزاد و دموکراتیک هستند