فراخوان 3500پارلمانتر برای اجرای حکم دادگاه استیناف آمریکا علیه برچسب تروریستی در واشینگتن تایمز منتشر شد

 

 

فراخوان 3500 پارلمانتر از کشورهای اروپایی و کانادا که از طریق کیمته های پارلمانی این کشورها خواستار اجرای حکم دادگاه استیناف آمریکا مبنی بر بازبین در برچسب تروریستی علیه مجاهدین شده اند، در واشینگتن تایمز منتشرشد.

قانونگذاران دراین نامه خطاب به وزیر خارجه آمریکا با تاکید براین که حکم دادگاه نامگذاری سازمان مجاهدین را  ناقض  آیین دادرسی و حق دفاع مجاهدین دانسته و باتشکیک در صحت اسناد وزارتخارجه، به بازبینی این نامگذاری حکم داده است، از وزیر خارجه آمریکا می خواهند حکم  دادگاه را به اجرا در آورد.

 

در این نامه که از سوی انجمن سراسری متخصصان ایرانی در انگلستان در واشنگتن تایمز آگهی شده،  قانونگذاران اروپایی و کانادایی تصریح می کنند سازمان مجاهدین خلق ایران درگیر تروریسم نیست. هیچ مبنای واقعی یا حقوقی در تایید این برچسب وجود ندارد و انگلستان و اتحادیه اروپا پیشاپیش نام سازمان مجاهدین خلق ایران را از لیستهای تروریستی خود حذف کرده اند.

نامگذاری تروریستی سازمانی که در تروریسم درگیر نبوده، نه تنها اعتبار چنین لیستهایی را زیر سؤال میبرد بلکه تلاشهای یکپارچه برای مقابله با تروریستهای واقعی را نیز خدشه دار میکند.

طبق متن منتشر شده در واشنگتن تایمز، نامه 3500 پارلمانتر به وزیر خارجه ،  یک ضمیمه 12 صفحه ای مستند به همراه دارد که با جزییات نشان میدهد، نامگذاری مجاهدین قابل توجیه نیست و باید لغو گردد.

در نامه گروههای پارلمانی به وزیر خارجه آمریکا آمده است نامگذاری تروریستی جنبش اصلی اپوزیسیون پیامی اشتباه به رژیم ایران میفرستد و بعنوان مانعی برای تغییر دموکراتیک در ایران عمل میکند. این نامگذاری توسط رژیم ایران برای مشروعیت بخشیدن به اعدام مخالفانش بخصوص  حامیان سازمان مجاهدین خلق ایران تحت عنوان محارب مورد استفاده قرار میگیرد. علاوه بر این  دولت و نیروهای عراقی نیز از این برچسب برای توجیه سرکوب اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران در اشرف بهره برداری می کنند.

فراخوان 3500 پارلمانتر برای اجرای حکم دادگاه استیناف آمریکا مبنی بر بازبینی در برچسب تروریستی از سوی این گروههای پارلمانی امضا شده است:

کمیته بین المللی در جستجوی عدالت به ریاست دکتر آلخو ویدال کوادراس، نایب رئیس پارلمان اروپا

کمیته پارلمانی بریتانیایی برای ایران آزاد به ریاست لرد رابین کوربت

گروه دوستان ایران آزاد در پارلمان اروپا  به ریاست استیون هیوز

کمیته فرانسوی برای یک ایران دمکراتیک به ریاست سناتور ژان پیر میشل

کمیته ایتالیایی پارلمانترها و شهروندان برای ایران آزاد به ریاست مشترک کارلو چیچولی و الیزابتا زامپاروتی

کمیته همبستگی آلمانی برای یک ایران آزاد به ریاست هرمان جوزف شارف

کمیته کانادایی دوستان ایران دمکراتیک به ریاست دیوید کیلگور

کمیته پارلمانی سوئدی برای آزادی ایران به ریاست کنت اولسون

کمیته بلژیکی پارلمانترها برای ایران دمکراتیک به ریاست سناتور دیرک کلاس

کمیته دانمارکی پارلمانترها برای ایران دمکراتیک به ریاست ینی کریستیان لوند

کمیته نروژی دوستان ایران آزاد به ریاست لارش ریسه

گروه هلندی دوستان ایران آزاد به ریاست پروفسور هنک د هان

کمیته پارلمانی فنلاندی مدافعین حقوق بشر در ایران به ریاست کیمو ساسی

کمیته پارلمانی برای ایران آزاد و دموکراتیک – لوگزامبورگ به ریاست ژان هوس