افشای حقایق تکاندهنده بیشتری از قتلعام زندانیان سیاسی در سال ۱۳۶۷
از زبان آیتالله منتظری جانشین وقت خمینی خطاب به هیأت مرگ
- برملا شدن ابعاد دیگری از نسلکشی مجاهدین و اعدامها از سایر گروههای سیاسی بهدستور خمینی
- ۳۰۰تن از زنان مجاهد دستگیر شده در عملیات فروغ جاویدان شامل ۲ فرانسوی را یک جا اعدام کردند
- احمد خمینی گفت باید ۱۰هزار تن از نشریهخوانهای مجاهدین را اعدام کرد
- ولایت فقیه دیگر برای مردم چندشآور شده و مردم ذله شدهاند
با انتشار نوار شنیداری ملاقات دوم منتظری جانشین وقت خمینی با اعضای هیأت مرگ در قتلعام زندانیان سیاسی در سال ۱۳۶۷ حقایق تکاندهنده بیشتری از این جنایت بزرگ برملا میشود (بیبیسی-دوشنبه شب ۲۵ فروردین ۱۴۰۴).
در مرداد ۱۳۹۵ نوار صوتی ملاقات اول آقای منتظری با هیأت مرگ در ۲۴ مرداد ۱۳۶۷ منتشر شد که حقایق هولناکی را از «بزرگترین جنایت تاریخ این رژیم» فاش کرد.
نوار صوتی جدید که صرفاً بخشی از ملاقات دوم آقای منتظری با هیأت مرگ است و قسمتهایی از آن حذف شده، ابعاد دیگری از نسلکشی مجاهدین و اعدامها از سایر گروههای سیاسی را بهدستور خمینی خونآشام برملا میکند و همچنین گواهی روشنی بر پایداری تاریخی مجاهدین سرموضع و حقانیت مقاومت عادلانه انقلابی علیه نظام منحوس ولایت فقیه است.
۱-منتظری در این نوار با تصریح بر مسئولیت احمد خمینی و وزارت اطلاعات در قتلعام زندانیان سیاسی به احمد خمینی یادآوری کرده است «تو خودت به من گفتی که این منافقین ۱۰هزار تا از اون اعلامیهخوانش همه را باید اعدام کرد». منتظری در ملاقات اول هم تصریح کرده بود «اطلاعات رویش (قتلعام) نظر داشت و سرمایهگذاری کرد و شخص احمد آقا هم از سه چهار سال پیش میگفت که مجاهدین از روزنامه خوان، مجله خوان، و اطلاعیه خوان، همه باید اعدام شوند».
۲-حقیقت دیگری که منتظری بر آن تأکید میکند نفرت عموم مردم از نظام ولایت فقیه است و میگوید: «ولایت فقیه اصلاً پیش مردم چندشآور شده، مردم ذله شدهاند از اینها... همان خانوادههایی که الآن ما کشتیم همه الآن میگویند که پس منافقین راست میگفتند... ما اگر چنانچه با رفق و مدارا و محبت و اینجور چیزها جذب میکردیم کم میشدن، اما ما هی داریم زیادشون میکنیم».
۳-در این نوار با اشاره به خواهران مجاهدی که در جریان عملیات فروغ جاویدان در استان کرمانشاه دستگیر شدهاند میگوید: «آقای خلخالی همینجا نشسته بود، گفت ۳۰۰ تا دختر را آوردند که مثلاً در مرصاد هستند، مرصاد تو باختران و دوتاشون هم فرانسوی بودند. اتفاقاً خلخالی گفت من آنجا بودم. گفتم حالا همه را اعدام کنید... گفتم حالا همه رو اعدام کنین این دو تا دختر رو اعدام نکنین فرانسوین اینها، از همه اینها … گفتن نه اعدام، شما همین مدت دیدی چقدر دولت فرانسه و تو رادیوها و اینها تازه یه چیزیم … خوندم که بله یه ستادی در فرانسه تشکیل شده برای تحقیق... این زنه اینجا اسیر شده تو مرصاد زدن تَق! همین دیگه، ما اصلاً این دو تا دختر رو داشتیم میدونستید با فرانسه چقدر میشه مبادله کرد؟ با زندانیان یا با نمیدونم چی چی».
۴-خشم و کینه حیوانی رژیم زنستیز آخوندی علیه زنان مجاهد را در یک نمونه دیگر هم که آقای منتظری به آن اشاره کرده است میتوان دید. وی میگوید «یک شب اسلامی شیراز، یه پرونده آورد یه دختری تهران … وصیت نامهاش رو آورد، ... این دختره نوشته به پدر و مادرش که ناراحت نباشید، دنیا در گذره، نمیدونم چطور مثلاً به قرآن، نهجالبلاغه و نمیدونم چی اینها، بهش گفتم این دختر سابقه مثلاً قتلی اینجوری؟ گفت نه، این همین جوری هواداری... بعدش از سر تا پای وصیت نامه نور میبارید... در شرع اسلام میگوید که دختر، زن اگر که چنانچه خدا رو قبول نداره، پیغمبر رو قبول نداره، قرآن رو قبول نداره، هیچکی رو قبول نداره، مرتد شده دیگه، این رو نمیشه بکشی… این دختری که خدا رو قبول داره، پیغمبر رو قبول داره، قرآن رو قبول داره همه چی رو قبول داره، فقط میگه من این جمهوری اسلامی مطابق سلیقه من نیست این رو میشه اعدام کرد؟ آخه این شد فقه؟».
۵-منتظری حتی در چارچوب فقه مورد قبول رژیم در مورد حکم اعدام در مورد زنان تحت عنوان محارب نیز میگوید «اصلاً من برای زنان و دختران شبهه هم دارم، ابن ادریس ادعای شهرت میکنه به اینکه زن محارب رو نمیشه اعدام کرد. بعد اینها خیلیهاشون محارب نبودند، محارب کسی است که بیاد اسلحه برداره بیاره، خیلیشون واقعیتش اینکه اعلامیه خوانده بوده، بعد اومده تو زندان».
۶- شایان توجه است که منتظری زمانی این مطالب را افشا میکند که همچنان در موضع جانشین خمینی بوده و در آن زمان هنوز عزل نشده و بهرغم انتقاداتش، کماکان از تمامیت رژیم دفاع میکند. حتی در راهحلهایی که ارائه میکند تأکید دارد که هدفش حفظ نظام و چهره شخص خمینی است. منتظری حتی اعدام ۱۰۰تن از تشکیلات مجاهدین در زندانها و اعلام آن را مجاز میشمارد و میگوید: «... آبروی ما رو در دنیا بردند، اونقدر جامعه بینالمللی ما رو محکوم کردند، خانوادهها همه داغدار شدند، ناراحت شدند، راهکار همین بود که من اون روز (اشاره به ملاقات اول با هیأت مرگ) گفتم. اونهایی که تو زندانها تشکیلات داشتند، یا با اونها مراوده داشتند، اشراقی میومد محاکمه میکرد، محکوم میکردند، فرض کن ۱۰۰نفر، بعد اون ۱۰۰نفر رو هم اعدام میکردن، محکوم به اعدام میشد و بعد هم اعلام هم میکردیم که بله اینها این کار را کردند، … اما الآن یه کاری کردیم که با هیچ شرع و با منطق جور نیست».
منتظری همچنین میگوید: «من دلم میخواست که چهره ولایت فقیه محترم بمونه با اون قداستی که اول آقای خمینی آمدند در ایران و مایه امید همه بودند، اصلاً همه عشق میورزیدند، ما دلمون میخواست ایشان همینجوری بمونه».
به این ترتیب، هر چند قطرهای و دیرهنگام، اما با انتشار دومین نوار منتظری بخشهای دیگری از ابعاد قتلعام زندانیان سیاسی برملا میشود. جنایت بزرگی که پروفسور جاوید رحمان گزارشگر ویژه ملل متحد در آخرین گزارش خود آنرا جنایت علیه بشریت و نسلکشی علیه مجاهدین دانسته است.
کمیسیون قضایی شورای ملی مقاومت ایران با تأکید بر ضرورت محاکمه کلیه مسئولان قتلعام زندانیان سیاسی خاطرنشان میکند که نه خمینی و نه خامنهای و نه هیچیک از مسئولان و آمران و عاملان را نمیتوان با هیچ عذر و بهانهیی از عواقب جنایت بزرگ علیه بشریت در برد.
گزارش پروفسور جاوید رحمان تأکید میکند: «میزان و تعداد دستاندرکاران در این جنایات بسیار زیاد است، از رهبری، قضات شرع، دادستانها، نمایندگان وزارت اطلاعات، اعضای ”کمیسیون مرگ“ و تسهیلکنندگان آنها. نگهبانان زندان، اعضای سپاه پاسداران و همه کسانی که ارتکاب این جنایات را در حقوق بینالملل و متعاقب آن پنهانسازی مداوم آنها را تسهیل کردند». وی میافزاید بسیاری از این افراد «تا امروز در مناصب عالیرتبه باقی ماندهاند. کسانی که در دهه ۱۹۸۰ مرتکب جنایت علیه بشریت و سایر جنایات حقوق بینالملل شدهاند، باید پاسخگو باشند و مصونیت از مجازات باید در جمهوری اسلامی ایران پایان یابد».
شورای ملی مقاومت ایران- کمیسیون قضایی
۲۶ فروردین۱۴۰۴ (۱۵ آوریل۲۰۲۵)