دیلی‌تلگراف: نقش سپاه پاسداران در ۱۵ توطئه تروریستی؛ هشدار درباره تهدید رژیم ایران برای امنیت انگلستان

 

دیلی‌تلگراف نوشت: دستگیری ۸نفر در انگلستان که گفته می‌شود با یک توطئه تروریستی تحت هدایت رژیم ایران مرتبط بوده‌اند، شواهد تازه‌یی از مقاصد شرورانه این رژیم است. مت جوکس، رئیس پلیس ضدتروریسم انگلستان، پیش از این فاش کرده بود که از سال ۲۰۲۰، پلیس و سرویس اطلاعاتی انگلستان با ۱۵توطئه که با حمایت رژیم ایران طراحی شده بود مقابله کرده‌اند.

دیلی‌تلگراف افزود: این فعالیت‌ها توسط سپاه پاسداران رژیم ایران سازماندهی می‌شود؛ نهادی که در بسیاری از کشورها ممنوع شده، اما دولت انگلستان هم‌چنان در برابر درخواست‌ها، حتی از جانب وزارت کشور، برای تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران مقاومت می‌کند. اما با افزایش شواهد از تأثیر فعالیت‌های سپاه پاسداران بر امنیت انگلستان ادامه این رویکرد غیرقابل توجیه است. زمان آن فرا رسیده که دولت انگلستان نشان دهد تهدید رژیم ایران را با جدیت لازم دنبال می‌کند.

فایننشال تایمز نوشت: سفیر رژیم ایران در لندن به‌دلیل دستگیری‌های مرتبط با تروریسم در انگلستان احضار می‌شود.

دن جارویس، معاون امنیتی وزیر کشور انگلستان، روز سه‌شنبه در مجلس عوام اعلام کرد. بازداشت ۸ایرانی یکی از بزرگ‌ترین تهدیدات ضد‌دولتی و اقدامات ضدتروریستی سال‌های اخیر انگلستان است.

 

از سوی دیگر، عباس عراقچی، وزیر خارجه رژیم گفت، دستگیری تعدادی ایرانی توسط سرویس‌های امنیتی انگلستان باعث نگرانی بسیار است.

روزنامه تلگراف نیز نوشت، منابع آگاه اعلام کردند که دست‌کم یکی از هفت شهروند ایرانی بازداشت شده در عملیات ضدتروریستی انگلستان، ارتباط بسیار نزدیکی با جمهوری اسلامی دارد و به‌عنوان فردی «بسیار بانفوذ» توصیف شده است. این گزارش هم‌چنین اشاره می‌کند که خانواده این فرد صاحب کسب‌وکارهای مهمی در ایران هستند.