سخنرانی خانم مریم رجوی در مجلس ملی فرانسه: بیانیه ایران-۲۰۲۵ نمونه یک سیاست صحیح در قبال رژیم ایران

 

خانم‌ها و آقایان نماینده، آقای ویدال کوادراس، دوستان عزیز!
از دیدار شما بسیار خوشوقتم.
سال گذشته در جلسات مختلف، به‌ویژه در همین سالن کستور ما تلاش کردیم نشان دهیم که دیکتاتوری مذهبی تصویر غلطی از قدرتش با اعدام‌ها و تروریزم و جنگ‌افروزی ساخته است.
متأسفانه در اروپا و آمریکا طرفداران مماشات می‌خواستند این را بباورانند که این رژیم قدرتمند است. اما امروز جهان نسبت به ضعف رژیم آگاه شده است. اگر قدرت این رژیم بنیاد واقعی داشت، موقعیتی را که با نفوذ در سوریه و لبنان به‌دست آورده بود، به این سرعت از دست نمی‌داد و در جریان سرنگونی دیکتاتور سوریه، انبوه نیروهایش در برابر تهاجم شورشیان به‌سرعت دچار هزیمت نمی‌شدند.حالا می‌خواهم توجه‌تان را به ضعف بنیادین رژیم در مقابل مردم و مقاومتی که قصد سرنگونی‌اش را دارند، جلب کنم.
روز ۱۶اردیبهشت امسال، اژه‌ای رئیس قضاییه آخوندها اعتراف کرد که حدود ۹۰هزار معترض که بسیاری از آنان دانشجو و دانش‌آموز بودند، در اعتراضات ۱۴۰۱ دستگیر شده‌اند. [۱]

در واقع مردم ایران به‌ویژه نسل جوان در حال شورش علیه رژیم است. در هفته اول اردیبهشت، وزارت آموزش و پرورش رسماً با نیروی انتظامی توافقنامه‌یی را امضا کرد که تدابیر امنیتی و کنترل سیاسی دانش‌آموزان و معلمان در مدارس و دبیرستان‌ها را به‌عهده بگیرد.
در تمام جهان، زندان اوین را نماد استبداد در ایران می‌شناسند که تا حدودی زندان باستیل در فرانسه را تداعی می‌کند. اما در هفته اول همین ماه زندانیان سیاسی از درون بندهای اوین به‌طور جمعی علیه خامنه‌ای شعار دادند. خانواده‌های زندانیان با شجاعت در برابر این زندان تظاهرات کردند. این اعتراض‌ها تصویر امروز جامعه ایران است.
در یک‌سال گذشته کارگران، نفت‌گران، معلمان، پرستاران، بازنشستگان و رانندگان هزاران بار اعتراض و اعتصاب کرده‌اند. به موازات آنها کانون‌های شورشی، روزانه در سراسر کشور در حال فعالیت هستند. آنها عملیات ضداختناق را پیش می‌برند.
آخوندها با ۱۱۵۰اعدام در سال ایرانی گذشته به مقابله برخاسته‌اند. احکام اعدام برای هواداران مجاهدین در ماه‌های اخیر در دادگاه‌های بدون وکیل رو به افزایش است.
این تصویر چند نفر از این محکومین است.

اگر بخواهیم خلاصه کنیم می‌توانیم بگوییم که رژیم آخوندها با خشم و نارضایتی مردم، محاصره شده است. خامنه‌ای در یک مراسم مذهبی در ۱۱فروردین به همین نکته اشاره کرد. او گفت: احتمال نمی‌دهد که با تهدیدی از جانب آمریکا و اسراییل مواجه شود. به جای آن او روی «فتنه» در داخل کشور یعنی قیام‌های مردمی دست گذاشته و قول سرکوب داد. [۲]

ما همیشه به این رژیم گفته‌ایم حتماً از برنامه اتمی و جنگ‌افروزی و سرکوب عقب بنشیند. به کشورهای غربی هم گفته‌ایم اگر می‌توانید این رژیم را وادار به‌ دست برداشتن از بمب و موشک کنید، درنگ نکنید. اما تجربه حدود ۳دهه مذاکره پیش چشم همه است. رژیم هر بار از مذاکره برای خرید زمان استفاده کرده و در قدم بعد تأسیسات اتمی را تکمیل می‌کند. اگر این رژیم به‌دنبال بمب نبود ۲هزار میلیارد دلار از دارایی مردم ایران را در این مسیر هدر نمی‌داد. ۳هفته پیش مقاومت ایران یک سایت اتمی سری دیگر رژیم در منطقه سمنان در شرق تهران را افشا کرد که جزیی از دستگاه رژیم برای ساختن بمب اتمی است.
هم‌چنان‌که مقاومت ایران بارها اعلام کرده، قدم اول برای جلوگیری از دستیابی دیکتاتوری دینی حاکم بر ایران به بمب اتمی، به کارانداختن بند ماشه و فعال کردن قطعنامه‌های شورای امنیت ملل متحد است و جمع کردن کامل بساط اتمی رژیم به‌ویژه غنی‌سازی است. امری که اتحادیه اروپا به رهبری فرانسه نقش تعیین‌کننده‌یی در آن دارد.
اما راه‌حل نهایی برای خلاصی منطقه و جهان از مجهز شدن پدرخوانده تروریسم به بمب اتمی، تغییر رژیم به‌دست مردم و مقاومت ایران و استقرار دموکراسی و حاکمیت مردم در ایران است. غرب به‌جای سیاست مماشات که در ۳دهه گذشته بارها شکست‌خورده، باید یک سیاست قاطع در برابر آن اتخاذ کند. مانند ابتکار اخیر فرانسه برای شکایت علیه رژیم به‌خاطر گروگانگیری.
به همین دلیل باید از دولت فرانسه خواست که سپاه پاسداران را در لیست تروریستی قرار بدهد و در کنار مردم ایران برای آزادی و دموکراسی قرار گیرد.

امروز پروفسور آلخو ویدال کوادراس با ماست. او هدف یک حمله تروریستی آخوندها در آبان۱۴۰۲ بود. خوشبختانه با اراده‌یی مثال‌زدنی سلامت خود را بازیافت. او امروز قوی‌تر از گذشته به افشای جنایات و توطئه‌های رژیم می‌پردازد.
ما فرانسه و اروپا و همه جهان را فرا‌می‌خوانیم مبارزه مردم ایران برای سرنگونی رژیم و نبرد کانون‌های شورشی با پاسداران را به‌رسمیت بشناسند.
شورای ملی مقاومت ایران، مدافع یک جمهوری دموکراتیک بدون اعدام و شکنجه، بر پایه برابری زن و مرد، جدایی دین و دولت، خودمختاری ملیت‌ها و و هم‌چنین یک ایران غیرهسته‌یی است.
ما می‌گوییم: نه به حجاب اجباری، نه به دین اجباری و نه به حکومت اجباری.

دوستان عزیز!
۲۷مه سالگرد اولین نشست شورای ملی مقاومت فرانسه در سال ۱۹۴۳ می‌باشد که توسط ژان مولن گردهم آمدند.
این فرصتی است برای یادآوری ارزش‌های مقاومت: شجاعت، دفاع از جمهوری، عدالت و احترام به دیگران. باید از زنان و مردانی که برای آزادی فرانسه از اشغال نازی‌ها جان خود را به‌خطر انداخته و فدا کردند، قدردانی کرد.
این تجربه‌یی است که با بنیانگذاری شورای ملی مقاومت ایران توسط مسعود رجوی در تیرماه ۱۳۶۰ در تهران تکرار شده است.

بیانیه ایران-۲۰۲۵ که اخیراً توسط شمار زیادی از اعضای مجلس ملی فرانسه امضا شده، نمونه تحسین‌برانگیزی برای ادامه مسیر ارزش‌های مقاومت فرانسه با یک سیاست صحیح در قبال ایران است. از امضاکنندگان این بیانیه قدردانی می‌کنم.

 

برگرفته از سایت مریم رجوی