بارنامه این محموله ها برای روسیه، اما به مقصد دوبی تنظیم می شد و نهایتاً گیرنده اصلی در بوشهر بود!
آقای کارل هاینس ماتیاس رئیس اداره گمرک در همین تابستان گفته بود: قاچاق محموله های بخش نظامی که برای کشورهائی مثل ایران است ما را خسته میکند.
سایت در وستن (Derwesten) به این موضوع پرداخته است.
اسن: بنا به گفته متخصصان امنیتی، شرکتهای نوردراین وستفالن، "مخصوصاً کوچکترها"، به برنامه اتمی، ساختن راکت و هواپیماهای جنگی بدون سرنشین ایران کمک میکنند. متخصصین دلنگران و دادستان تحقیق میکند.
رئیس جمهور ایران با افتخار هواپیمای "کرار" را در تهران به نمایش گذاشت. این هواپیما 4 متر طول دارد و می تواند بمب را تا 1000 کیلومتر به هدف برساند. ایران پروژه به پروژه ماشین نظامی خود را با کمک آلمان تقویت می کند. و بنا به باور تحقیق کنندگان این کمکها اثبات شده هستند.
تا 30 موتور به ایران داده شده
آنها قطعات را ارسال کرده و بدینوسیله علیه تحریمی عمل میکنند، که سازمان ملل و اتحادیه اروپا علیه ملاها تصویب کرده اند. محتملاً از یک کارخانه موتورسازی هواپیما در بن تا 30 فروند موتور به ایران ارسال شده، که برای سوار بر روی هواپیما مناسب میباشند. تولید کننده میخواهد این باور را انتقال بدهد، که این محموله ها نه به ایران، بلکه به دوبی صادر شده اند.
همچنین دادستان آخن علیه یک تاجر، که این گونه محموله را در سند " ژنراتور برق" نوشته بود، برای اینکه آنرا به ایران بفرستد، شکایت کرد. این شرکت بارها سعی در ارسال چنین محموله هائی را کرد. اما آنها را نتوانست به پایان برساند.
تا 100 شرکت پوششی
پرونده هاینس اورلیش ک. 65 ساله آلمانی و محسن آ. 52 ساله ایرانی شاید یکی از گسترده ترین پرونده ها باشد، که شعبه حفاظت کشوری در دادگاه عالی ایالتی در دوسلدورف باید به آن جواب بدهد. این در مورد یک اسلحه خطرناکتری به نام راکت اتمی است، که با آن احمدی نژاد می خواهد سلاح اتمی خود را به هدف برساند. دادستان این دو نفر را متهم به ارسال قطعه گران قیمت ایجاد خلاء ـ زینتراوفن (Vakuum-Sinterofens) 850,000 هزار یوروئی میکند، که با کمک آن کنترل راکت ایران و چاشنی سر راکت در دمای بالا مقاوم بشوند. زینتراوفن هم برای مصارف عمومی و هم نظامی ساخته می شود. باکمک اینها آدم می تواند تا 3000 گراد کرامیک تولید بکند، که هم در ماشین از آن استفاده می شود و هم در اسلحه های مقاوم در برابر حرارت.
دادستان کل مطمئن است، که این سفارشات مستقیماً از طرف مقامات ایران به محسن آ. رسیده اند. این سفارشات محدوده تهیه قطعات، ارسال و نهایتاً مونتاژ در کشور و راه اندازی را شامل می شوند. بنا به اظهار مأمور تحقیق ، محسن آ. شبکه های کوچکی را درست کرده و از این طریق با هاینس اولریش ارتباط برقرار کرده و آنرا گسترش می داده است. مسئولین صدور اجازه نامه، که بارنامه گمرکی را صادر و مهر میکردند گیرنده را شرکت محسن آ. در آسیا مینامیدند, اگرچه این بسیار واضح و روشن بود، که گیرنده اصلی کشور و دولت ایران بود.
مقامات امنیتی می گویندکه صد ها شرکت هستند که به این شکل کار کرده، و به این صورت از آلمان برای صادرات اسلحه با تکنولوژی بالا به ایران عمل میکنند.
محموله در فرودگاه توقیف شد
گمرک آلمان از نوامبر سال 2009 توانسته در چهارچوب عملیاتی به نام " Early Bird " محموله های زیادی را در فرودگاه فرانکفورت، که بارنامه برای روسیه، اما مقصد دوبی ـ و نهایتاً گیرنده اصلی بوشهر بود را توقیف بکنند. در اوایل ماه جولای بازرسان گمرک توانستند ضربه ای دیگر زده، و مقادیری مودولهای الکترونیکی و سویچهای الکترونیکی، که ساخت شرکت زیمنس بوده، و بدون آگاهی شرکت از مسیرهای دشوار راهی ایران بود را متوقف کنند.
از رئیس اداره گمرک آقای کارل هاینس ماتیاس در همین تابستان سئوال شد، که نگرانی شما چه چیزهائی هستند؟
ماتیاس: " اساساً قاچاق محموله های بخش نظامی که برای کشورهائی مثل ایران است ما را خسته میکند."