اعتراف آخوندها به قدرت شعار نه غزه، نه لبنان

آخوندی به نام «نواب» که رسانه حکومتی خبر آنلاین او را دبیر جامعه روحانیت مبارز معرفی می کند، در گفتگویی با این این رسانه با عنوان «شعار نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران از کجا آمد»، ضمن اعتراف به تلاش 50 ساله خمینی و خامنه ای به جدا کردن ایران از هویت ملی خود، به قدرت «شعار نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران» اعتراف می کند.


خبر آنلاین: واکاوی یک جریان در گفت و گوی «خبرآنلاین» با دبیر سیاسی جامعه روحانیت مبارز ـ کمتر از یک سال قبل شعار انحرافی «نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران» از سوی اقلیتی در راهپیمایی روز قدس بلند شد.
حجت الاسلام نواب که از چهره های تاثیرگذار و فعال عرصه وحدت و تقریب بین المذاهب اسلامی است از تلاشی سخن میگوید که (خمینی) و (خامنه ای) بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در جهت باز گرداندن ایران به میان امت اسلامی داشته اند.
موضوع قدس بهعنوان یکی از ویژگیهای انقلاب اسلامی و وجوه مشخصه جمهوری اسلامی ایران است. اما در این میان انتقاداتی به این رویکرد سال گذشته در لابلای شعارهای عده ای خودنمایی کرد ارزیابی شما از شعار نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران که سال گذشته در راهپیمایی روز قدس سر داده شد و نیز بحث مکتب ایرانی چیست و آیا ارتباطی بین این دو جریان وجود دارد؟
شعار نه غزه و نه لبنان، جانم فدای ایران سرآغاز جریانی است که هرچند خود را بسیار کوچک نشان داد ولی خطر آن بسیار بزرگ است .... بنابراین تلاشی سی و دو ساله از سوی امام و بعدا مقام معظم رهبری صورت گرفت تا شیعه را به موطن، جایگاه و پایگاه اصلی خود باز گردانند. این تلاشی بود که به تدریج و با زحمت فراوان با طرح و بزرگ کردن مسئله قدس و راهپیمایی روز قدس با محوریت ایران اسلامی انجام شد.
نمیخواهم بگویم ارتباطی بین آنان که در راهپیمایی روز قدس شعار «نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران» دادند با مسأله «مکتب ایرانی» که اخیرا مطرح شد وجود دارد. ولی آن شعار در آن جا و این جمله، حتی با تفسیر درست از مکتب ایرانی نه تفسیر منحرف، پنبه کردن آن چیزی است که امام و آیت الله خامنه ای در سی سال گذشته تلاش داشتند. . . تمام حرف ما ام القرای جهان اسلام، امت واحده، امت اسلامی و ...است. کشورهایی مانند چین و هند که جمعیت شان میلیاردی است خود یک هویت دارند ولی ایران که حدود شصت میلیون جمعیت دارد به هیچ وجه هویتی نیست که بتوان آن را در جهان مطرح کرد .... ما باید یک کشور بین المللی با رنگ و بوی اسلامی و در حقیقت کشور بین الاسلامی باشیم. باید کمک های جمهوری اسلامی ایران در کوچکترین روستاهای پاکستان سیل زده نمود داشته باشد. باید وسط موطن کشور اسلامی و با بیشترین اتصال با کشورهای اسلامی مطرح شویم. باید همچنان علمدار بی بدیل دفاع از فلسطین و قدس باشیم.
برخی معتقدند با سرمایه گذاری و بسط «هویت ایرانی» می توان در دنیا مطرح شد.
خب! هویت ایرانی داریم که تنها یک درصد جمعیت دنیا به زبان آن صحبت می کنند. هویت ایرانی در دنیا معجزه ای نمی کند. هویت ایرانی به کدام یک از مظاهر تمدنی جهان متصل است؟.