فراخوان به آزادی کریم خجسته

 

کریم خجسته ۶۲ ساله از  زندانیان سیاسی دهه ۶۰، مهندس تولید دستگاههای صنعتی، اهل شهرستان انزلی که در زندان لاکان رشت بسر میبرد، به خاطر هواداری از مجاهدین در بیدادگاه قضائیه رژیم در رشت به اعدام محکوم شده بود.
جلسه به اصطلاح محاکمه در ۲۶ شهریور ۱۴۰۴ توسط قاضی دژخیم احمد درویش گفتار برگزار شد و حکم اعدام در روز ۱۵ آذر۱۴۰۴ به کریم ابلاغ گردید
کریم خجسته پدر ۳ فرزند قبلاً نیز چند بار دستگیر و آزاد شده بود. 
کریم بار دیگر در ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ در کارگاه صنعتی خود در جاده انزلی و خمام دستگیر و به زندان لاکان رشت منتقل و به اتهام «بغی» به خاطر هواداری از مجاهدین به اعدام محکوم شد.
در پراتیکهای «نه به اعدام» در صدمین هفتة سه شنبه‌های اعتصاب غذای زندانیان سیاسی در ۵۵ زندان رژیم به آزادی کریم خجسته از شکنجه‌گاه لاکان رشت فراخوان داده شده بود.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت در اطلاعیه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ خواهان اقدام کمیسرعالی و شورای حقوق بشر ملل متحد و گزارشگر ویژه برای لغو حکم جنایتکارانه اعدام کریم خجسته و دیگر زندانیان سیاسی زیر اعدام شد 
میلاد پناهی وکیل کریم خجسته روز چهارشنبه ۳ دی اعلام کرد: دادگاه انقلاب بدون پذیرش دفاعیات صورت گرفته، مبادرت به صدور مجازات اعدام از طریق چوبه دار نموده است.
وکیل گفت : دادگاهی چند دقیقه‌ای که قاضی صرفاً در خصوص قبول یا عدم قبول اتهامات از ایشان پرسش کرده و گویی هیچ سؤال دیگری برای قاضی وجود نداشته است. 
پناهی : تعیین چنین مجازاتی برای یک فرد تحصیل کرده در تضاد با تمام اصول حقوقی و حتی در تضاد با رویه معمول در پرونده‌های سیاسی امنیتی است.