این کارگران گفتند: در گذشته یکهزار و 500 کارگر در این واحد تولیدی مشغول به کار بودند که اکنون تعداد این کارگران به 360 نفر کاهش یافته است.
این افراد اظهار داشتند: 49درصد سهام این شرکت از سوی دولت به این افراد واگذار شده است و 51 درصد سهام این شرکت متعلق به دولت است.
به گفته این کارگران مدیران این شرکت از عید امسال تاکنون 150 کارگر را اخراج کردهاند و تا 20 روز آینده نیز قصد دارند 150 کارگر دیگر را اخراج کنند.
این کارگران افزودند: کارگران این شرکت 14 تا 15 سال در شرکت سابقه کار دارند و چون سن آنها از 35 سال تجاوز کرده اگر اخراج شوند دیگر نمیتوانند در جای دیگر مشغول به کار شوند.
به گفته کارگران نساجی بابکان دستگاههای این شرکت قابل استفاده و نو بوده اما مدیران به بهانههای واهی سعی در تجهیز و نوسازی تجهیزات این کارخانه دارند و آن را زمینهای برای اخراج این کارگران قرار دادهاند.
آنها افزودند: مدیران شرکت قراردادهای یک ماهه با کارگران این مجموعه میبندند و در فرم قراردادها نامی از کارفرما نیست.
بحران و رکود در واحدهای تولیدی نساجی مازندران منحصر به یک یا دو کارخانه نیست و این واحدها با وجود نیروهای شاغل با بحرانهای مدیریتی و تولیدی دست و پنجه نرم میکنند و واحدهای باقیمانده نیز حتی با 10 درصد ظرفیت واحد تولیدی نیز کار نمیکنند.
اخراج بیرویه، قراردادهای نامفهوم، مدیران سودجو و بدون تخصص و عدم نظارت بر مدیریت این واحدها از مهمترین دلایلی است که موجب بیکاری هر روزه کارگران واحدهای نساجی مازندران شده است به طوریکه در 10 سال 12 هزار نیروی کار کارخانجات مازندران از کار بیکار شدهاند.