خانم مریم رجوی: مجاهدان خلق اکبر دانشورکار و محمد تقوی سربدار شدند و به کاروان جاودانه فروغها پیوستند.

 

خانم مریم رجوی

درود به مجاهدان  قهرمان محمدتقوی و اکبردانشورکار که پس از پایداری طولانی در برابر شکنجه و فشار در اوج سرفرازی به عهد خود با خدا و خلق وفاکردند و بدست دژخیمان دیکتاتوری دینی سربدار شدند.

رژیم درمانده و مفلوک آخوندی در وحشت از قیام مردمی  با اعدام این مجاهدان سرموضع بیهوده تلاش می‌کند  انفجار خشم خلق را چند صباحی به تاخیر بیاندازد، اما تنها عزم جوانان رشید و شورشگر ایران زمین و رزمندگان ارتش آزادی را در مبارزه برای آزادی دوچندان میکند.

رژیم  آخوندها تلاش می‌کند با بهره برداری از جنگ خارجی بر بحرانهای عمیق و لاینحل داخلی سرپوش بگذارد اما از سرنگونی محتوم بدست مردم و مقاومت سازمان یافته گریزی ندارد.

از  ملل متحد و کشورهای عضو خواستار محکومیت قاطع این جنایت سبعانه و اقدام فوری برای نجات دیگر زندانیان سیاسی زیر اعدام  هستم ، زمان اتخاذ تصمیمات عملی و موثر فرارسیده است.

بی عملی جامعه جهانی این رژیم خونریز را در جنایت و اعدام بیشتر تشویق کرده است.