صدور حکم جنایتکارانه اعدام برای زندانی سیاسی هوادار مجاهدین، ارغوان فلاحی

صدور حکم جنایتکارانه اعدام برای زندانی سیاسی هوادار مجاهدین، ارغوان فلاحی

 

صدور حکم جنایتکارانه اعدام برای زندانی سیاسی هوادار مجاهدین، ارغوان فلاحی

فراخوان به اقدام فوری برای نجات ارغوان فلاحی و دیگر زندانیان زیر اعدام

قضاییه جلادان روز گذشته (۱۰ تیر ۱۴۰۵) ارغوان فلاحی، زندانی سیاسی هوادار مجاهدین را به اعدام محکوم کرد. این حکم که از طریق وکیل به این زندانی اطلاع داده شد، در شعبه ۱۵ بیدادگاه ضدانقلاب تهران به ریاست قاضی جنایتکار صلواتی صادر شده است.

ارغوان، ۲۵ ساله، در تاریخ ۶ بهمن ۱۴۰۳ در شهر پرند توسط نیروهای سرکوبگر دستگیر و به بند ۲۴۱ زندان اوین، که تحت کنترل حفاظت اطلاعات قضاییه جلادان است، منتقل شد. او حدود ۵ ماه در سلول انفرادی تحت بازجویی و شکنجه‌های وحشیانه جسمی و روحی قرار داشت و پس از بمباران و تخلیه اوین به سلول انفرادی در زندان فشافویه (زندان تهران بزرگ) منتقل شد. وی هم‌اکنون در بند زنان زندان اوین محبوس است.

ارغوان فلاحی پیش از این نیز در ۱۳ آبان ۱۴۰۱ به‌همراه پدرش، نصرالله فلاحی، در شیراز دستگیر شده بود. نصرالله فلاحی از زندانیان سیاسی دهه ۶۰ است که در حال حاضر دوران محکومیت ۵ ساله خود را در بند ۷ زندان اوین سپری می‌کند.

مقاومت ایران ملل متحد و ارگان‌های ذیربط و عموم مراجع مدافع حقوق بشر را به اقدام فوری برای نجات جان ارغوان فلاحی و دیگر زندانیان سیاسی زیر اعدام و آزادی آن‌ها فرا می‌خواند و بار دیگر بر ضرورت بازدید هیئت حقیقت‌یاب بین‌المللی از زندان‌های ایران و دیدار با زندانیان سیاسی تأکید می‌کند.

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران

۱۱ تیر ۱۴۰۵ (۲ ژوئیه ۲۰۲۶)