مقاومت ایران در اطلاعیهای از دبیرخانه شورای ملی مقاومت در پاریس اشاره نمود که کمیته سرکوب ساکنان اشرف در نخست وزیری عراق, سه ماه است که از ورود هرگونه مواد سوختی به اشرف جلوگیری کرده است. این محاصره ضد انسانی مشکلات زیادی را برای ساکنان اشرف به ویژه در فصل سرما به وجود آورده است.
مقاومت ایران افزود که نیروهای عراقی رانندگان دو تانکر حامل نفت که توسط ساکنان اشرف خریداری شده بود را به جرم حمل سوخت برای اشرف دستگیر نموده و به اداره پلیس خالص ارجاع دادند. قاضی پس از 20 روز حکم بی گناهی وآزادی آنان را صادر کرد .
ساکنان اشرف بر اساس سهمیه بندی سوخت برای شهروندان, دارای سهمیه ماهانه سوخت از وزارت نفت عراق بودند و هرماه در مقابل پرداخت بهای سوخت, سهمیه خود را دریافت می کردند.
از اواخر سال2006 که سهمیه سوخت اشرف به طور غیر قانونی و به درخواست رژیم ایران قطع شد, بنحوی که ساکنان اشرف سوخت مورد نیاز خود را با مشکلات فراوان و قیمت چند برابر, از بازار آزاد و به طور عمده از خارج از عراق تهیه می کردند. اما کمیته سرکوب اشرف موانع جدی برای ورود سوخت ایجاد کرد و از اکتبر گذشته اجازه ورود هیچ کمیتی از مواد سوختی به اشرف را نداده است.