مصطفی محمد نجار، مقاصد خامنه ای برای نفوذ در نیروهای مسلح عراق را هم ازیاد نبرد و حسرت زده از مشکلات پدید آمده بر سرراه رژیم گفت: « آخرین نقطه ای که در این نشست دنبال می کنیم موضوع بهبودی و تقویت نیروهای امنیتی و ارتش عراق است. شما می دانید که ایران توانمندی های خوبی دارد و می تواند کمک های لازم را برای تقویت نیروی نظامی و امنیتی عراق ارائه بدهد».
ازسوی دیگر مسئول کمیسیون خارجه شورای ملی مقاومت ایران آقای محمد محدثین، در ارتباط با تشکیل اجلاس کشورهای همسایه عراق در منامه، طی نامه یی خطاب به عمرموسی دبیرکل اتحادیه عرب نوشت: بعد از گذشت قریب به 7 ماه از انتخابات پارلمانی عراق، همچنان دولت جدید برآمده از انتخابات تشکیل نشده و انفجارها و ترورها مجددا جایگزین بهبود نسبی وضعیت امنیتی در سالهای اخیر، شده است. بر همگان روشن است تنها طرفی که از این نا امنی و انفجارها و بی ثباتی عراق سود میبرد رژیم ضد بشری ملاهای حاکم بر ایران است که با تمام قوا تلاش میکند تا یک دولت دست نشانده در عراق بر سر کار بیاورد، در غیر این صورت به بی ثبات کردن عراق و ممانعت از تشکیل یک دولت ملی و عربی و مستقل ادامه دهد.
مسئول کمیسیون خارجه شورای ملی مقاومت ایران درباره علت توطئه های رژیم علیه مجاهدان اشرف نوشت: به اعتقاد مردم عراق اشرف یک سد سدید فرهنگی و اجتماعی در مقابل نفوذ بنیادگرایی و ارتجاع و تروریسم صادراتی از سوی فاشیسم مذهبی حاکم بر ایران است. امری که در بیانیه تاریخی پنج میلیون و دویست هزار عراقی در ژوئن 2006 و در بیانیه 3 میلیون شیعه در جنوب عراق در ژوئن 2008 مورد تاکید قرارگرفته است.
محمد محدثین با اشاره به محاصره 20 ماهه اشرف و سیرک چند ماهه خامنه ای مالکی در ورودی اشرف برای شکنجه روانی مجاهدین از طریق عربده کشی مزدوران اطلاعات آخوندی و نمایشگاه مسخره و شکست خورده سفارت آخوندی در شهرخالص افزود در حالی که حکومت آخوندی از طریق این توطئه برای اخراج مجاهدین از عراق اعمال فشارمی کند، رهبران ملی و نیروهای دموکراتیک و عشایر عراقی اعم از سنی و شیعه و بیش از 3500 پارلمانتر اروپایی و آمریکایی و عربی بر حق قانونی مجاهدان اشرف به عنوان افراد حفاظت شده تحت کنوانسیون چهارم ژنو تأکید کرده و خواستار برعهده گرفتن حفاظت اشرف ازسوی نیروهای آمریکایی و استقرار دائمی تیم ناظر سازمان ملل متحد در اشرف هستد.
مسؤل کمسیون خارجه شورای ملی مقاومت درنامه خود به دبیرکل اتحادیه عرب، همزمان با تشکیل کنفرانس منامه، خواستار محکوم کردن مداخلات تروریستی و مقاصد شوم دیکتاتوری آخوندی درعراق و تاکید برحقوق قانونی مجاهدان اشرف شد.