خبرگزاری پاسداران ادعا کرد خصومت شخصی علت ترور استاد دانشگاه بوده است

خبرگزاری حکومتی فارس به نقل از یک منبع موهوم و بدون ذکر نام آن شد:  نظریه اولیه مراجع انتظامی حکایت از آن دارد که خصومت شخصی عامل این اقدام جانیان بوده است.

 فارس نوشت: گزارش‌های نیروی انتظامی حاکی از آن است که این سوء قصد از پیش طراحی شده بوده و نظریه اولیه مراجع انتظامی حکایت از آن دارد که خصومت شخصی عامل این اقدام جانیان بوده است.

خبرگزاری فارس: دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران روز سه شنبه گذشته توسط 2 موتورسوار مورد سوءقصد قرار گرفت و کشته شد.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه خبرگزاری فارس، حوالی ساعت 20:40 شب گذشته در بلوار کشاورز تهران یکی از دانشیاران دانشگاه علوم پزشکی تهران مورد سوء قصد قرار گرفت و درگذشت.

دکتر عبدالرضا سودبخش متولد 1328 از دانشیاران دانشگاه علوم پزشکی تهران و از پزشکان بخش بیماری‌های عفونی بیمارستان امام خمینی(ره) هنگام خروج از مطب پزشکی خود توسط 2 سرنشین یک دستگاه موتورسیکلت با سلاح گرم مورد سوء قصد قرار گرفت و فوت کرد.

گزارش‌های نیروی انتظامی حاکی از آن است که این سوء قصد از پیش طراحی شده بوده و نظریه اولیه مراجع انتظامی حکایت از آن دارد که خصومت شخصی عامل این اقدام جانیان بوده است.

خبرهای مرتبط:

استاد دانشگاه تهران به ضرب گلوله کشته شد