بیشتر بخوانید: اوباما اظهارات احمدی نژاد در مورد یازده سپتامبر را محکوم کرد
خامنه ای همچنین گفت: «مستکبران و زیاده طلبان دنیا برخلاف شعارهایشان، تمام قدرت و ثروت را برای عده ای معدود و اطرافیان خود می خواهند که نمونه بارز آن مقایسه وضعیت زندگی مردم عادی با حاکمان، در آمریکا است».
پاسدار احمدی نژاد در سخنرانی خود در در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، دولت آمریکا را به دست داشتن در حملات یازدهم سپتامبر متهم کرد و گفت که «اکثریت مردم آمریکا و ملتها» بر این باورند که دولت آمریکا خود در حملات ۱۱ سپتامبر دست داشتهاست».
در جریان سخنرانی محمود احمدینژاد در مجمع عمومی سازمان ملل، نمایندگان آمریکا و نمایندگان ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا در اعتراض به سخنان وی سالن مجمع عمومی را ترک کردند.
هیات نمایندگی آمریکا در سازمان ملل بیانیهای در محکومیت این اظهارات منتشر کرد و گفتههای احمدی نژاد را «نفرتانگیز و متوهمانه» خواند.
کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، نیز در واکنش به اظهارات آقای احمدینژاد آن را «گستاخانه و غیرقابل قبول» خواند و باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا در گفتوگو با شبکه تلویزیونی بیبیسی فارسی، سخنان محمود احمدینژاد را در باره یازدهم سپتامبر، «توهینآمیز»، «نفرتانگیز» و «نابخشودنی» دانست.
بان کی-مون، دبیرکل سازمان ملل متحد نیز روز جمعه اظهارات محمود احمدینژاد را در مورد دست داشتن دولت آمریکا در حملات ۱۱ سپتامبر، «قویاً» محکوم کرد.
بان کی مون گفت: «من قویاً اظهاراتی که روز گذشته توسط رهبر یکی از هیئتها در مورد زیر سؤال بردن علت حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر به خاک ایالات متحده بیان شد را محکوم میکنم».