فاطمه راکعی، در خصوص اظهارات اخیر حمیدرضا فولادگر مبنی بر اینکه در قانون جدید احزاب، بدنبال گسترش ابعاد نظارتی بر احزاب هستیم، گفت: ابتدا باید به طور صریح مشخص شود که منظور از نظارت، نظارت چه نهاد و ارگانی است، اگر قرار است دولت ها بر احزاب نظارت کنند به این معنا است که احزاب تابع دولت ها شوند، زیرا بر اثر نظارت دولت ها، احزاب سیاست های آنها را اعمال خواهند کرد.
وی با بیان اینکه باید کانال نظارتی به طور شفاف مشخص شود، افزود: البته تا به حال چنین نظارتی به احزاب وجود نداشت و احزاب براساس مرام نامه خود و اصول قانون اساسی از چارچوب های نظام تخطی نمی کردند.
این نماینده سابق مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: هرگز و در هیچ کشوری نه معمول و نه مرسوم بوده که احزاب تابع دولت ها باشند و قرار هم نیست که در آینده این گونه شود، زیرا احزاب مدعی آن هستند که در مجاری سیاسی و اجتماعی نقش آفرینی کنند.
وی ادامه داد: با اوضاع و احوالی که شاهد آن بودیم و فراز و نشیب های گذشته اگر قرار است چنین نظارت هایی را برکار احزاب معمول کنند بهتر است بگویند که تحزب تعطیل شود وحزبی وجود نداشته باشد.
گفتنی است که خمینی دجال از فردای 30 خرداد برای همه روشن ساخت که نظام فاشیستی ولایت، تحمل حزب و حزب بازی، حتی به صورت فرمایشی و فرمالیستی، ندارد. از این رو فرمان انحلال حزب جمهوری اسلامی که از ابتدا نیز تنها برای مقابله با مجاهدین و نیروهای ملی و مستقل به وجود آمده بود، صادر کرد.
خبرهای مرتبط: