افشای ماهیت سیاستهای جنگ طلبانه خمینی توسط یکی از کارگزاران سابق حکومتی

با تشدید بحران در دیکتاتوری آخوندی، مسعود روغنی زنجانی رئیس سازمان برنامه بودجه در کابینه موسوی و رفسنجانی بخشی از سیاستهای جنگ طلبانه و ضدمیهنی دیکتاتوری آخوندی را بر ملا کرد و تصریح کرد با وجود اینکه از سال 65 ماشین جنگی رژیم درگل مانده بود، اما دیکتاتور جماران بر ادامه جنگ و قربانی کردن دهها هزار تن و ویران کردن دهها شهر و صدها روستای کشور اصرار ورزید و کارگزاران رژیم هم با آن همراه و صدا می شدند. 

این کارگزار و وزیر سابق کابینه های پیشین نظام آخوندی، که اظهاراتش در سایت متعلق به موسوی منتشر شده، گفت: یکبار در اواخر سال شصت و شش بود که برای ارائه گزارش اقتصادی نزد مهندس موسوی رفتم .وضعیت اقتصادی به هیچ وجه رضایت بخش نبود و احساس خطر می کردم.ایشان هم شدیدا احساس خطر می کردند .یک مداد در دست ایشان بود و به مداد آنقدر فشار آورد تا شکست. به من گفت این مداد آستانه تحمل مشخصی دارد و فشار بیش از حد موجب شکستن آن می شود و شما باید بدانید آستانه تحمل نظام و لحظه فروپاشی نظام موقعی است که باید احساس خطر کرد.

 روغنی زنجانی در بخش دیگری از مصاحبه خود گفت: «هنوز رسما پذیرش قطعنامه اعلام نشده بود.می خواستند ابتدا به صورت رسمی مسوولان کشور اعلام نظر کنند. یادم هست آقای رضایی گفتند ما برای ادامه جنگ به بمب اتم نیاز داریم.در واقع ما به روش خودمان و نظامی ها به روش خودشان به این نتیجه رسیدند که ادامه جنگ بی فایده است.

این وزیر و رئیس سابق برنامه بودجه دیکتاتوری آخوندی در بخش دیگری از مصاحبه خود در باره پشت پرده سیاست جنگ ضدمیهنی، به شعارهای دجالگرانه همه سران رژیم اشاره کرد و گفت: «معمولا مسئولان عالی رتبه کشور به صورت خصوصی در مورد ضرورت ادامه یا پایان جنگ صحبت می کردند...تقریبا اکثر آنها نسبت به ادامه جنگ انتقادهای جدی داشتند.

وی گفت: «البته در مجلس هم همین طور بود، تمام نطق های پیش از دستور نمایندگان در دفاع از ادامه جنگ بود، اما وقتی با تک تک نمایندگان به صحبت می نشستی که با این همه حمله وضعیت مناطق جنگی امیدوار کننده نیست... آن نماینده هم ضرورت ادامه جنگ را به نقد می کشید و مخالفت می کرد»

از سوی دیگر پاسدار شمخانی وزیر دفاع کابینه آخوند خاتمی و سرکرده سابق نیروی هوایی سپاه ضد مردمی، نسبت به فاش شدن گوشه هایی از جنگ ضدمیهنی هشدار داد و گفت: اینگونه روایتها از جنگ باعث پریشانی و سرگردانی نیروهای نظام شود

پاسدار شمخانی که اظهاراتش در رسانه های حکومتی منتشر شده، گفت: «اگر روایت از جنگ آلوده به غرض‌های شخصی، سلیقه‌ای، مقطعی، جناحی و بالاخص غیرهنرمندانه باشد، حتی مخاطب و مدافع اصلی جنگ و جنگجو را هم در درون خودش دچار سرگردانی و پریشانی می‌کند.

وزیر دفاع پیشین نظام آخوندی با ابراز نگرانی از گسترش ریزش و سرخوردگی نیروهای رژیم افزود:

بدانگاری و بدتصویرانگاری از نادیده انگاری خطرناک‌تر است....وقتی از جنگ بد گفتیم کسی که ضدجنگ است قدرت پیدا می‌کند و یا اگر نادرست و متناقض گفتیم، در نهایت دشمن از آن بهره‌برداری می‌کند