هر 20دقیقه یک کشته!

در کشوری که به برکت حاکمیت ملاها، ارزش جان انسانها از مزد گورکن کمتر است، در هر 20 دقیقه یک نفر در تصادفات رانندگی کشته می شود. کارگزاران رژیم رانندگان را عامل اصلی حوادث رانندگی معرفی می کنند، در حالیکه مثل روز روشن است که بی لیاقتی کارگزاران و سیاستهای ضدایرانی حکومت عامل اصلی همه فجایع، از جمله تصادفات رانندگی است.

سایت حکومتی پارسینه: غلامعلی حسنی، رئیس پلیس و راهنمایی و رانندگی استان قزوین در همایش راهوران محله و فرهنگیاران ترافیک بیان کرد: «240 سال از اختراع اتومبیل میگذرد، ولی هیچکس فکر نمیکرد استفاده از این خودرو بعدها چه ضایعات جبران ناپذیر را بر پیکر جامعه وارد میکند».

وی اضافه کرد: «براساس آمارهای سازمان بهداشت جهانی سالانه یک میلیون و 100 هزار نفر در جاده ها جان خود را بر اثر سوانح رانندگی از دست میدهند و 50 میلیون نفر نیز دچار معلولیت و یا جراحت میشود، در کشور ما نیز سالانه 20 هزار نفر در جاده ها کشته و 250 هزار نفر زخمی میشوند، در واقع بعد از بیماریهای قلبی و عروقی، حوادث رانندگی نخستین عامل مرگ ومیر در کشور است».

حسنی توضیح داد: «زمانی که اولین خودرو توسط یک فرانسوی ساخته شد سرعت آن 5 کیلومتر در ساعت بود که سرعت انسان 4 کیلومتر در ساعت است و پس از 30 سال از اختراع خودرو اولین قانون ترافیک با نام قانون پرچم قرمز نوشته شد که یک نفر جلوی خودرو با پرچمی قرمز خودرو را هدایت میکرد، در آن زمان هیچکس فکر نمیکرد که این وسیله به ظاهر ساده به جای اینکه نوشی جانبخش باشد به نیشی زهرآهگین تبدیل خواهد شد».

وی عنوان داشت: «وسیله نقلیه مزایای زیادی دارد که یکی از مهمترین مزایای آن افزایش سرعت حمل ونقل کالا و مسافر است ولی همین وسیله با مزایایش ضایعات جبران ناپذیری را در جامعه داشته است، در کشورهای توسعه یافته آمار مجروحان رانندگی 10 درصد تختهای بیمارستانی را تشکیل میدهد ولی در کشور ما این رقم بین 30 تا 50 درصد متغیر است، در واقع هر 20 تا 30 دقیقه یک نفر در کشور به دلیل حوادث رانندگی کشور کشته میشود، بنابراین حل این مشکل نیاز به عزم ملی دارد».

وی خاطرنشان کرد: «اگر جنگها و منازعات بین المللی 200 سال گذشته را بررسی کنیم تعداد کشته های آن از حوادث رانندگی کمتر است، بنابراین همه ما باید تلاش کنیم تا از حوادث رانندگی بکاهیم و نقش راهوران محلی و فرهنگیاران ترافیکی در انتقال فرهنگ رانندگی صحیح نقش به سزایی دارد و میتواند به کاهش تلفات رانندگی کمک کند».