شایان ذکر است که کمیته بین المللی حقوقدانان در دفاع از اشرف، در ارتباط با نمایشگاه شکست خورده سفارت رژیم در خالص علیه مجاهدان اشرف، طی نامه اخطاریه یی خطاب به مزدور صادق الحسینی نوشت:
ما از سوی8500 حقوقدان در اروپا و آمریکا و همچنین از سوی وکلای ساکنان اشرف ، به شما اخطار می کنیم که تحریکات و اقدامات توطئه گرانه شما علیه3400 تن ساکنان اشرف، که در ارتباط مستقیم با سفارت رژیم ایران, وزارت اطلاعات و نیروی تروریستی قدس انجام می گیرد، نقض حقوق افراد حفاظت شده طبق کنوانسیون ژنو ، و نقض قوانین بین المللی است، و این اقدامات شما در عداد جنایت علیه بشریت بوده و قابل تعقیب در مراجع بین المللی است. از جمله ، شما در روز 25 شهریور در نمایشگاه عکسی که با هزینه و به درخواست سفارت ایران در خالص راه اندازی کرده بودید، در تابلوی بزرگ آن اتهام کشتن 25 هزار عراقی را به ساکنان اشرف نسبت دادید که این یک زمینه سازی برای اقدامات جنایتکارانه علیه افرادحفاظت شده است، و اسناد و عکسهایی از این تحریکات شما در کمیته بین المللی حقوقدانان ثبت شده و موجود است.
کمیته بین المللی حقوقدانان در دفاع از اشرف خطاب به صادق الحسینی نوشت : شما از فرماندهان گروههای تروریستی وابسته به نیروی تروریستی قدس رژیم در عراق هستید و لازم است برای تکمیل پرونده های تنظیم شده به منظور ارجاع به دادگاه اسپانیا و دیگر محاکم بین المللی، مشخصات رابط خود با نیروی تروریستی قدس, وزارت اطلاعات و سفارت رژیم ایران و هم چنین میزان پولی را که ماهانه و یا بصورت نوبه ای، از سفارت یا نیروی قدس و یا اطلاعات رژیم دریافت می کنید و به خصوص هرگونه تغییر آدرس خود را در هر شرایطی، به کمیته بین المللی حقوقدانان در دفاع از اشرف اطلاع دهید تا دسترسی دادگاه و پلیس بین المللی به شما امکان پذیر باشد.