وزیر خارجه آلمان خواستار شفافیت رژیم ایران در زمینه فعالیتهای اتمی شد

وزیرخارجه آلمان ضمن بی نتیجه دانستن مذاکره با رژیم آخوندی، از دیکتاتوری آخوندی خواست تا در زمینه فعالیتهای اتمی اش شفاف عمل کند و به تعهداتش به جامعه بین المللی عمل نماید.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس گیدو وستروله که با یوکیو آمانو مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی در برلین دیدار می کرد، گفتگو با دیکتاتوری آخوندی را بی نتیجه خواند و گفت: رژیم  ایران تمایلات فزاینده ای در رابطه با گفتگوهای جدید از خود نشان داده است. ”اما اینکه آیا این گفتگوها با نتایجی همراه خواهند بود یا خیر باید منتظر باشیم”.
خبرگزاری آسوشیتدپرس  نوشت : یوکیو آمانو مدیر کل آژانس بین المللی انرژی در این دیدار یکبار دیگر رژیم ایران را بخاطر عدم همکاری با بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی  مورد انتقاد قرار داد.
همچنین، د پ آ، خبرگزاری آلمان خبر داد: وزیر خارجه آلمان گیدو وستروله روز جمعه رژیم ایران را بخاطر امتناع از همکاری با جامعه جهانی بر سر برنامه اتمی اش، محکوم کرد و این عدم همکاری را غیرقابل قبول دانست.