این برنامه ابتدا با سرود ای ایران با صدای بانوی آواز ایران خانم مرضیه آغاز شد، سپس مجری برنامه به قرائت بیانیه تظاهر کنندگان پرداخت که در قسمتی از آن آمده بود:
متاسفانه ایران یکی از معدود کشورهایی است که هنوز در آن اعدام های سیاسی و غیر سیاسی به طور مداوم صورت می گیرد و تنها کشوری است که جوانان به خاطر جرائمی که در سنین زیر 18 سال مرتکب شده اند، اعدام می کند.
در 31 سال گذشته رژیم ضد بشری آخوندی حاکم بر ایران تنها بیش از 120 هزار نفر از مردم ایران بخاطر تفکرات سیاسی شان اعدام نموده است. فریاد و خواست میلیونها ایرانی در داخل کشور, آزادی است. درخیابانها و سنگفرش های کشور نیاز و ضرورت؛ عدالت اجتماعی و برچیده شدن دستگاه سرکوبگر رژیم ولایت فقیه است. اعدام در هر شکلش باید محکوم و متوقف شود.
اکنون بیش از ۱۷ نفر از زندانیان سیاسی در ایران با اتهام محاریه در زیر حکم اعدام به سر می برند و حکم اعدام آنها توسط بیدادگاههای رژیم قرونوسطایی آخوندها اعلام شده است. اکثر این محکومان بخاطر نسبت های خانوادگی و یا دیدار ازاعضای خانواده خود که عضو سازمان مجاهدین خلق ایران که ساکن شهر اشرف در عراق می باشند, هستند.
ما امروز اینجا جمع شده ایم تا فریاد اعتراضمان را علیه اعدام و کشتارمردم ستمدیده ایران و زندانیان سیاسی درایران به گوش سازمانها ومجامع حقوق بشری و همه وجدانهای بیدار در سراسر دنیا برسانیم و مانع کشتارهای بیشتر درزندانهای ایران شویم.
سخنرانان
آقای فیل گلندیینگ در سخنانی خطاب به شرکت کنندگان گفت :
من درجمع شما در همبستگی با ساکنان شهر اشرف و درروز جهانی علیه اعدام می باشم. وقتی که ما در باره حکم اعدام صحبت می کنیم یکی از تراژدیک ترین نمونه آن رژیم ایران است که به این طریق بر مردم ایران حکومت می کند. ما می دانیم که درایران طی سی ویک سال گذشته 120 هزارنفر بطریق اعدام و سنگسار به جوخه مرگ کشیده شده اند که این نهایت سوء استفاده از حقوق بشر است. ولی ما می دانیم که رژیمی که از طریق مرگ و اعدام بر مردمش حکومت می کند, یک رژیم ترسو و هراسان است. این رژیم نه تنها یک تهدید برای مردم ایران بلکه یک تهدید برای صلح جهانی می باشد. من امروز اینجا هستم که همبستگی خودم را با ساکنان شهر اشرف و مردم آزادی دوست ایران اعلام کنم و در آخر می خواهم به شما بگویم؛ زنده باد اشرف, زنده باد رجوی , یک روز ما صلح را درتهران خواهیم دید.
آنگاه پیام تسلیت کمیته حامیان استرالیایی مقاومت ایران به مناسبت درگذشت مادرمجاهد احترام ایجه ای ( کوشالی ) توسط یکی از شرکت کنندگان قرائت گردید سپس حاضران با نثار شاخه های گل رز بر عکس وی ، یاد این مادر رنجدیده را گرامی داشتند.
هم چنین در حاشیه این تظاهرات ، نمایشگاه عکسی از نقض فاحش حقوق بشر و شهدای سال 67 و ماکت سنگسار یک زن ترتیب داده شده بود.
نمایشگاه شهدا بشدت مورد توجه عابران و شهروندان استرالیایی قرار گرفت و آنان را متاثر کرد.
ویک شهروند آمریکایی توریست که به شدت تحت تاثیر قرار گرفته بود سخنانی علیه اعدام و هم چنین پیام پشتیبانی به مردم ایران و ساکنان شهر اشرف ایراد نمود.