هرج ومرج در داروخانه‌های کشور: داروخانه ها قادر به خرید دارو نیستند

  ایلنا: رئیس انجمن داروسازان ایران نسبت به تاخیر بیمه‌ها در پرداخت بدهی داروخانه‌ها هشدار داد و گفت: این مسئله باعث شده هرج ومرج داروخانه‌های کشور را فراگیرد.

 رهبر مژدهی‌آذر  افزود: وضعیت بدی در حال انجام است به نحوی که داروخانه‌های سراسر کشور دیگر قادر به خرید دارو نیستند.

 وی ادامه داد: انجمن داروسازان ایران همچنان نامه‌نگاری‌های خود را با وزارت رفاه برای وصول این بدهی انجام می‌دهد به طوری که استانداری تهران به طور دائم با انجمن در تماس است تا مشکل به وجود آمده را برطرف کند.

 رییس انجمن داروسازان ایران گفت: تهدید داروخانه‌ها به قبول نکردن نسخه بیماران و دریافت نقدی از آنها همچنان پابرجاست و این درحالی بوده که هم اکنون با شرایط فعلی عملا این اتفاق در حال انجام است.

 مژدهی‌آذر وضعیت داروخانه‌های تهران و شهرستانها را در ارائه خدمات دارویی مناسب ندانست و گفت: این داروخانه‌ها در حال حاضر دارو را با وقفه به بیماران می‌دهند، به یک بیمار دارو می دهند و به دیگری نمی‌توانند بدهند و مجبور می شوند موقت از شرکتهای دارویی خریداری کنند.