از بلیط هواپیما و قطار تا پاچه گوسفند!

در پی افزایش بلیت هواپیما، وزیر راه و ترابری رژیم روز دوشنبه وعده افزایش مجدد بلیتها از 15 مهرماه را داد. حمید بهبهانی ادعا کرد که بلیت هواپیما، طی 7 سال گذشته ثابت بوده است. در مورد بلیت قطار وی گفت: قطار تهران - اراک با یک بطری آب و یک کیک، هزار و 50 تومان است که از قیمت یک پاچه گوسفند ارزانتر است!

رسانه حکومتی سحر: دیشب، وزیر راه و ترابری، بدون کوچکترین تشویشی صاف صاف جلوی دوربین بیان کرد که هفت، هشت سال است که قیمت بلیت هواپیما، تغییری نکرده است.

 

پایگاه اطلاع رسانی دولت، به نقل از ایسنا، این بیانات را با تغییرات ظریفی، منتشر کرده است. در ذیل، بخشی از آن را ملاحظه میکنید:
 
"حمید بهبهانی امروز دربارهگلایه های مردم از افزایش قیمت بلیت هواپیما و قطار که قرار است در آینده ای نزدیک صورت گیرد، گفت: قطارها متعلق به بخش خصوصی است و بخش خصوصی باید درآمدی داشته باشد که بتواند سرویس دهی کند. قطارهای دولتی چون یارانه دارند، قیمتشان بسیار ارزان است. به عنوان مثال قطار تهران - اراک با یک بطری آب و یک کیک، هزار و 50 تومان است که از قیمت یک پاچه گوسفند ارزانتر است، اما بخش خصوصی نمیتواند این مابه التفاوت را از جیب خود بپردازد؛ لذا باید قیمت را به گونه ای تنظیم کنیم که بازار تعیین کننده نرخ بلیتها باشد."

وزیر راه و ترابری افزود: پس از چند سال که قیمت هواپیما ثابت بود، دو سال پیش 13 درصد به نرخ آن افزوده شد که البته جار و جنجال سازمان حمایت از مصرفکننده و تولیدکننده را در پی داشت و هم اکنون پس از دو سال باید بنیان این نرخ را که از هشت سال پیش تاکنون تغییر اساسی نداشته تغییر داد."

وزیر راه، در جواب خبرنگار در باره افزایش بلیت ها در آینده، ابتدائا بیان کرد که نه!، ولی در جواب سؤال دوباره، به صورتی لطیف یادآوری کرد که بله! پس از هدفمندی یارانه ها، باز هم افزایش قیمت خواهیم داشت.