رسانه های خبری رژیم از انتصاب مشاور جدید امنیت ملی آمریکا ابراز نگرانی کردند

رسانه های رژیم آخوندی از انتصاب مشاور جدید امنیت ملی آمریکا ابراز نگرانی کردند و آنرا حاکی از سخت تر شدن سیاست اوباما نسبت به رژیم دانستند.
رسانه حکومتی رجانیوز در مقاله مبسوطی به سوابق تام دُنیلون Tom Donilon, مشاور امنیت ملی اوباما پرداخت و نوشت: تام دنیلون نسبت به ایران مواضع افراطی‌تری دارد،‌به طوری که ایران را مهم‌ترین خطر برای امریکا می‌داند.

این رسانه حکومتی به نقل از واشنگتن پست نوشت: در نشست‌های امنیت ملی کاخ سفید، دنیلون همواره از سخت‌تر شدن تحریم‌ها و بسته‌های تنبیهی علیه جمهوری اسلامی ایران حمایت کرده و تنظیم دیپلماسی همه جانبه‌ای را علیه دولت ایران پیشنهاد می‌کند.
در ادامه این گزارش آمده است: ناظران می‌گویند بالا آمدن شخصیت‌هایی که دولت ایران را تهدید جدی می‌دانند، نشانه ضدایرانی‌تر شدن سیاست‌های اوباما است. به ویژه گزینش افرادی مانند تام دونیلون که «خطر نظام ایران» را بالاترین تهدید برای آمریکا عنوان می‌کند.