سی.ان.ان: ایاد علاوی رژیم ایران را به بی ثبات کردن خاورمیانه متهم کرد

نخست وزیر پیشین عراق در مصاحبه با تلویزیون سی.ان.ان گفت قاطعانه می تواند ادعا کند که دولت ایران در پی تغییر روند سیاسی عراق به میل و اراده خود است.

ایاد علاوی، نخست وزیر پیشین عراق، رژیم ایران را به انتقامجویی از منطقه خاورمیانه و دخالت در روند سیاسی عراق متهم کرده است.

 آقای علاوی که رهبری ائتلاف سکولار عراق را بر عهده دارد روز یکشنبه در مصاحبه با فرید ذکریا در برنامه «جی پی اس» از شبکه تلویزیونی «سی ان ان» آمریکا، دولت ایران را به تحریک ناآرامی در عراق، لبنان و در بین فلسطینی ها متهم کرد.

وی افزود: کشورهای خاورمیانه قربانی گروههای افراط گرا و تروریستی می شوند که از حمایت مالی جمهوری اسلامی ایران برخوردارند.

آقای علاوی یک شیعه سکولار است که ائتلاف تحت رهبری او از سوی مسلمانان اهل تسنن عراق پشتیبانی می شود.

نخست وزیر پیشین عراق در این مصاحبه گفت: بطور قاطعانه می تواند ادعا کند که دولت ایران در پی تغییر روند سیاسی عراق به میل و اراده خود است.

این مطالب زمانی عنوان شده است که نوری المالکی، نخست وزیر عراق   روز دوشنبه عازم ایران است.