آنها پس از رسیدن به ورودی اشرف, وقتی متوجه شده بودند همه قول و قرارهای اطلاعات آخوندی دروغ بوده و هدف شرکت در یک کارزار علیه مجاهدین و فرزندانشان است و نه رژیم و دولت عراق به آنها اجازه ورود به اشرف می دهند و نه ملاقاتی با فرزندانشان در کار است, دست به اعتراض زده و خواهان بازگشت می شوند.
به این ترتیب مزدورانی که اطلاعات آخوندی از 9ماه پیش تحت عنوان خانواده ها در ورودی اشرف گردآوری کرده در اساس, 5-6 مأمور حرفه یی هستند که با 62بلندگوی قوی و امکانات و حمایت همه جانبه سفارت و نیروهای عراقی, ساکنان را به قتل و کشتار و اخراج و استرداد تهدید می کنند. اغلب اوقات نوارهای ضبط شده یی علیه ساکنان اشرف که از تهران برای مزدوران ارسال شده است در این بلندگوها پخش می شود. برخی از مزدوران حرفه یی وزارت اطلاعات عبارتند مصطفی محمدی, ثریا عبداللهی و احمد هاجری.
شدت یافتن شکنجه روانی, ایجاد پستهای جدید مسلح و تشدید محاصره ضد انسانی 22ماهه اشرف, یک پیش پرداخت و خوش خدمتی تهوع آور همزمان با سفر مالکی به تهران است. سفری که به منظور جبران ناکامیهای گسترده در جلب حمایت داخلی و منطقه یی از دور دوم نخست وزیری اش صورت گرفته است.
نیروهای عراقی, روز 20مهر, در یک اقدام بسیار رذیلانه, از ورود برخی لوازم پزشکی حتی تشک مخصوص و صندلی چرخدار مخصوص بیماران سرطانی صعب العلاج و جوراب طبی و عینک و پروتز دندان جلوگیری کردند.
روز 24مهر ماه سایتهای وزارت اطلاعات از نقش رژیم آخوندی در «برپایی چندین ایستگاه جدید در نقاط مختلف» اشرف پرده برداشتند. این سایتها برای توجیه حمله و هجوم برنامه ریزی شده روز بعد (25مهرماه) به ساکنان اشرف در یک وارونه گویی مضحک خبر دادند «باید در آینده نزدیک منتظر آغاز درگیری و تهاجم مجاهدین به نیروهای عراقی باشیم».
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
27مهر 1389 ( 19اکتبر 2010 )