وزیر اطلاعات پیشین رژیم خواستار وحدت و انسجام باندهای رژیم برای حفظ نظام شد

آخوند یونسی وزیر اطلاعات کابینه آخوند خاتمی، در گفتگو با پارلمان نیوز، 26 مهر، با ابراز نگرانی از اجماع جامعه جهانی علیه دیکتاتوری آخوندی خواستار وحدت و انسجام باندهای رژیم برای حفظ نظام شد.

آخوند یونسی وزیر اطلاعات پیشین نظام در پاسخ به سوال خبرنگار سایت حکومتی پارلمان نیوز در مورد تهدیداتی که متوجه نظام است، گفت: «...تهدید وجود دارد. کافی است شما مصاحبه‌ها و اظهارات مقامات نظامی‌ خودمان را ملاحظه کنید. کمتر مقام نظامی ‌است که در مصاحبه‌ها و اظهارات خود به تهدیدات خارجی اشاره نکند».

 وزیر اطلاعات سابق رژیم در پاسخ این سوال که شما نگران چی هستید، گفت: «من شدیدا از تحریم‌های انجام شده و تشدید آن و آثار سوء مترتب بر آنها نگرانم؛... اما درباره تهدید نظامی، من آن را خیلی نزدیک نمی‌دانم. اگر چه احتمال ضعیف است ولی محتمل بسیار مهم و قوی است و تدابیر لازم پیش‌گیرانه طلب می‌کند.

آخوند یونسی خطاب به باند غالب نظام گفت: «...در این هنگام که کشور بیش از هر وقت دیگر نیاز به انسجام و وحدت دارد،..بسیاری از نخبگان و مدیران سابق کشور را به حاشیه رانده‌اند و هر روز هم دایره مشمول خودی‌ها را تنگ‌تر می‌کنند»

آخوند یونسی در بخش دیگری از اظهارات خود، دخالت دیکتاتوری آخوندی در عراق و سایر کشورها الزامی دانست و گفت باید در نفوذ همه جانبه بکوشیم. وی گفت: «امروز به یمن نفوذ ایران در عراق، هم رفع تهدید امنیتی شده است و هم همه بازار عراق به‌عنوان یک فرصت طلایی برای صادرات کشورمان تبدیل شده است و این آیا منافعی نیست که از این کشور نصیب ایران شده است.... باید با تمام توان، در نفوذ همه‌جانبه خود بکوشیم؟! هر کجا که در این کشورهای منطقه ما کوتاه بیاییم، رقبا یا دشمنان جای ما را خواهند گرفت و آن را به پایگاهی علیه نفوذ فرهنگی و اقتصادی ما تبدیل خواهند کرد».

وزیر اطلاعات پیشین نظام در کابینه خاتمی، افزود: «بنابراین ما همیشه باید گروه‌ها و دولت‌ها و گرایش‌های همسوی خودمان در منطقه مثل حزب‌الله لبنان، فلسطین و عراق را تقویت کنیم. این سیاستی بوده که در تمام ادوار گذشته و در دولت‌های آقایان ‌هاشمی ‌و خاتمی، با قدرت و دقت معمول بوده و با پشتوانه یک شناخت عمیق و کارشناسی، از تهدیدات بالفعل و بالقوه و درک منافع درازمدت کشورمان صورت گرفته است و هیچ دولتی قادر نیست اساس آن را تغییر دهد».

آخوند یونسی در بخش دیگری از اظهارات خود، جنایت کهریزک را همانند قتل های زنجیره یی که زیر نظر او، جنایتکاران و قاتلان در برده شدند، را عوامل خودسر نامید که به گفته او حسن نیت داشتند.

وزیر اطلاعات پیشین دیکتاتوری آخوندی گفت: «.من هر عمل غیرقانونی و بدون دستور از مافوق را عمل خودسر می‌دانم. فاجعه قتل‌های زنجیره‌یی و بازداشتگاه کهریزک و حمله به کوی دانشگاه و حمله به منازل برخی افراد را از آن نوع می‌دانم...به نظر من غالب افراد خودسر، دارای حسن‌نیّت و انگیزه مذهبی هستند».