اعتصاب در فرانسه، شبکه حمل و نقل عمومی را فلج کرده است

در آستانه بررسی طرح اصلاح حقوق بازنشستگی در مجلس سنای فرانسه،  اعتصاب سراسری کارکنان حمل و نقل در فرانسه ، شبکه حمل و نقل عمومی و آموزش و پرورش در فرانسه را فلج کرده است.
به گزارش رویتر، حداقل یک میلیون نفر در شهرهای سراسر فرانسه در بزرگترین و پرچالش ترین رفرمهای اقتصادی در روز سه شنبه تظاهرات کردند. . اتحادیه های کارگری ، این رقم را سه و نیم میلیون نفر اعلام کردند.

رویتر با اعلام این خبر گفت: کارگران اعتصابی بخش عمومی, مسافرتها را در سراسر  فرانسه مختل نمودند. کارگران تصفیه خانه ها, کارمندان فرودگاه, رانندگان قطارها, معلمین, کارگران پست  اعتصاب کردند و دانشجویان بطور خشونت باری علیه طرحی که حداقل بازنشستگی را از 60 سال به 62 سالگی تغییر میدهد, تظاهرات کردند. در پاریس 300 هزار تن به خیابانها ریختند. کارگران بخش عمومی به مقامات اتحادیه های صنفی و رهبران مخالف اپوزیسیون در تظاهراتها پیوستند.

در حالی که اعتصاب کنندگان قصد دارند اعتصابات خود علیه اصلاح نظام بازنشستگی را ادامه دهند دولت فرانسه نیروهای ویژه را برای بازکردن انبارهای سوخت که در جریان این اعتصاب سراسری تعطیل شده اند گسیل داشته است.
به گزارش رویتر تظاهر کنندگان ورودیه یک تصفیه خانه را در شهر نانته برای یک هفته بسته بودند. یک کارگر در این تصفیه خانه گفت اینکار عادلانه بوده است زیرا اعتصاب کنندگان برای حقوق بازنشستگی مبارزه می کنند”.
براساس گزارشها، چهار هزار پمپ بنزین در سراسر فرانسه براثر این اعتصاب بدون سوخت مانده اند و شمار بیشتری از انبارهای سوخت  توسط اعتصاب کنندگان مسدود شده است.
بریس هورتیفو Hortefeux  Brice وزیر کشور فرانسه گفت: این وضعیت غیر قابل تحمل شده است و دولت را مجبور به اتخاذ عمل نموده است.
مجلس ملی فرانسه طرح اصلاح نظام بازنشستگی در فرانسه را تایید کرده و برای نصویب نهایی به مجلس سنا ارسال کرده است.