در این مراسم که جمع کثیری از رزمیکاران در آن حضور داشتند، بازوبند پهلوانی کشور توسط رئیس سازمان تربیتبدنی به رئیسجمهور اعطا شد و سعیدلو آن را بر بازوی محمود احمدینژاد بست.
احمدینژاد طی سخنانی در این مراسم با تشکر از مسئولان سازمان تربیتبدنی و فدراسیون ورزشهای قهرمانی، این بازوبند قهرمانی را به همه جوانان، دختران و پسران و مردم جمهوری اسلامی ایران تقدیم کرد و گفت: خودم را کوچک همه آنها میدانم.
به گزارش فارس، در این مراسم شماری از کونگفوکاران کشور به اجرای نمایشهای رزمی پرداختند و تعدادی از رزمیکاران کرد نیز مراسم رقص کردی و "بزم کردی" را اجرا کردند و رزمیکاران محلی نیز به اجرای "بزم دو چوب" پرداختند.
همچنین کاراتهکاهای کشورمان در حضور رئیسجمهور کاتای تیمی و کاتای انفرادی را اجرا کردند و به صورت نمایشی با یکدیگر به مبارزه پرداختند.
حسین گروسی نماینده شهریار در مجلس شورای اسلامی از جمله رزمیکارانی بود که در این مراسم به اجرای حرکات رزمی پرداخت و به صورت نمایشی با 4 نفر مبارزه کرد.
گروه رزمیکاران ذوالفقار با لباسهای یکدست نظامی در این مراسم حرکات زیبای رزمی را به اجرا گذاشتند و پس از اجرای دقایقی حرکات نمایشی با شعار "الله اکبر،جانم فدای رهبر " و قرائت دعای فرج به نمایش خود پایان دادند و رئیس این گروه که پیرمردی با حدود 80 سال سن است، پس از پایان نمایش گروه خود نزد رئیسجمهور رفت و مورد تفقد وی قرار گرفت.