حزب حاکم لبنان: گویا احمدی نژاد از پایگاه ایران در ساحل مدیترانه بازدید می کرد!

حزب حاکم لبنان، در واکنش به سفر احمدی نژاد به لبنان و حاشیه های این سفر، بیانیه تند و تیزی علیه این دیدار منتشر کرد که به تریج قبای دار ودسته احمدی نژاد برخورده است. خبرآنلاین که از رسانه های زنجیره ای این باند است، در این رابطه نوشت:  
خبرآنلاین: پنج روز پس از پایان سفر رسمی محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور ایران به لبنان، جناح اکثریت سیاسی حاکم بر این کشور (موسوم به ۱۴ مارس) در جلسه هفتگی خود به بررسی این سفر نشست و با صدور بیانیه ای از آن انتقاد کرد.

به گزارش بی بی سی در این بیانیه، استقبالی که پس از ورود محمود احمدی نژاد به بیروت به عمل آمد، ناشی از کوتاهی دولت لبنان در عمل به وظایفش ارزیابی و تصریح شده که اگر دولت، مراسم استقبال رسمی "آن گونه که شایسته است" ترتیب می دید، استقبال از رئیس جمهور ایران به گونه ای انجام نمی شد که "گویا مهمان دارد از خودش استقبال می کند و کاروان حامل او از فرودگاه تهران در حرکت است و نه از فرودگاه بیروت."
نویسندگان بیانیه به محمود احمدی نژاد هم اعتراض کرده اند که با اینکه سخنانش پس از دیدار با رئیس جمهور لبنان حاکی از دوستی و احترام به حاکمیت ملی لبنان بود، در سخنرانیهای بعدی اش در جنوب بیروت و جنوب لبنان، سخنان خود را نقض کرد و به خودش حق داد لبنان را خط مقدم جبهه مقاومتی معرفی کند که رهبری اش در دست ایران و هدفش، آزادسازی فلسطین و تغییر آرایش سیاسی منطقه و سرنگونی نظام استکبار جهانی است.
در این اطلاعیه آمده است که مواضعی که رئیس جمهور ایران خارج از دیدارهای رسمی اش در لبنان اتخاذ کرد، مواضع مهمانی نبود که از کشوری دوست و مستقل دیدن می کند، بلکه به نظر می آمد او منت گذاشته و در حال بازدید پایگاه کشورش در ساحل دریای مدیترانه است.