سرکرده چماقداران زبان گشوده و همکاران سابقش را لو می دهد

الله کرم, چهره نشاخته شده چماقداری که از اولین روزهای انقلاب ضدسلطنتی سرکردگی حمله به اجتماعات سیاسی را برعهده داشت,ضمن لو دادن برخی همکاران سابق, تهدید کرد که حزب الله همان روشهای دوران اولیه پس از انقلاب را به کار خواهد گرفت, منتها این بار علیه باندهای رقیب در درون جمهوری جهل و جنایت.
سرچماقدار سابق که به یمن جمهوری جنایتکاران, به منصب «مدرس دانشکده علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز» نائل آمده است, گفت: دو جریان حزب ‌اللهی در کشور وجود داشته است و دارد. به گزارش واحد مرکزی خبر، حسین الله کرم در مناظره با صادق زیباکلام در دانشگاه صنعتی شریف با معرفی خود و با بیان اینکه در دو رشته علوم سیاسی و مدیریت استراتژیک دکتری دارد، افزود : در مبارزات سیاسی قبل از انقلاب و در دفاع مقدس نیز شرکت داشته است.

الله کرم حضور در تشکل‌هایی مثل انصار حزب‌الله و دانشجویان حزب‌الله را از دیگر فعالیت های خود بیان کرد. وی با اشاره به اینکه دو جریان حزب اللهی در کشور وجود داشته اند و دارد، افزود : چهره‌هایی مثل اکبر گنجی معتقد به استفاده از زور در اوایل انقلاب بودند. اکبر گنجی معروف به اکبر پونز بود که روسری‌های بدحجابان را جلو می‌کشید و پونز می‌زد و کارهایی از این دست انجام می داد.
حسین الله کرم گفت: در حال حاضر اعتقاد دارم اگر دولت فضای لازم را برای حضور مردم در امر به معروف و نهی از منکر مهیا نکند، جریان حزب‌اللهی به اقداماتی شبیه دوره انقلاب دست خواهد زد.