پس از آن که دوو به دلیل بدهیهای سنگین سقوط کرد، دوو الکترونیکس نیز با مشکلات مالی ازجمله پرداخت حقوق یکهزار و 500 کارمند خود روبهرو شده بود.
همزمان روزنامه کرهای جونگانگ هم نوشت که تمام داراییها، بدهیها و سهام دوو الکترونیکس در مالکیت خریدار خواهد بود.
یک مقام بانک ووری گفت: این معامله زمانی نهایی خواهد شد که گروه صنعتی انتخاب ظرف مدت سه ماه، سهام خریداری شده را پرداخت کند.
تلاش برای یافتن خریدار دوو الکترونیکس از ماه مارس سال 2010 شروع و گروه صنعتی انتخاب برنده مزایده خرید این شرکت شد. یک شرکت هندی و دو شرکت آمریکایی هم در این مزایده شرکت کرده بودند.
گروه صنعتی انتخاب از سال 2008 شرکت عمده پخش محصولات دوو الکترونیکس در خاورمیانه بوده و امیدوار است که محصولات بیشتری از این شرکت را در ترکیه، شمال آفریقا و شرق اروپا به فروش برساند.
از دیدگاه تامینکنندگان مالی دوو، گروه صنعتی انتخاب با ورود به میدان رقابت برای خرید دوو الکترونیکس به نجات این شرکت کمک کرده است.
صنایع «ویدیوکان» هند، شرکت خصوصی «ریپل وود» مستقر در آمریکا و «مورگان استنلی» آمریکا، از شرکتهایی بودند که قصد خرید دوو الکترونیکس را داشتند و قیمت بالاتری را پیشنهاد داده بودند اما با دوو به توافق نرسیدند.
اگرچه مطبوعات کره جنوبی در ماه مارس به مبالغی بین 265 تا 450 میلیون دلار برای خرید دوو الکترونیکس اشاره کرده بودند اما ویدیوکان و رپیل وود پیش از بحران مالی، توافق کرده بودند 750 میلیون دلار برای خرید دوو الکترونیکس بپردازند.
گروه صنعتی انتخاب در شرایطی دوو الکترونیکس را از کره جنوبی خریداری میکند که این کشور تحریمهایی را علیه ایران وضع کرده است.
دولت کره جنوبی در ماه شهریور، در پیروی از قطعنامه چهارم شورای امنیت و تصمیم کنگره آمریکا مبنی بر تحریم ایران، تحریمهای ویژهای علیه ایران تصویب کرد.
بر اساس مصوبه تحریم دولت کره، شرکتهایی که حجم مبادلات تجاری آنها با سئول بیش از 51 هزار دلار باشد، باید از دولت این کشور، مجوز دریافت کنند.
این در شرایطی است که ایران چهارمین تامینکننده بزرگ نفت خام برای کره جنوبی است و 10 درصد نفت خام این کشور را تامین میکند.
وزیر اقتصاد کره جنوبی پیشتر گفته بود که از اهمیت روابط کشورش با ایران آگاه است و برای همین سعی خواهد کرد تاثیر تحریم ایران بر اقتصاد کره را به حداقل برساند
مردمک