خامنه ای با یادآوری کابوس سرنگونی آن را وادی «محنت و شدت نظام» نامید

ولی فقیه ارتجاع بار دیگر با یادآوری کابوس سرنگونی دیکتاتوری آخوندی، آن را «وادی محنت و شدت» نظام توصیف کرد.
خامنه ای که در جمع شماری از کارگزاران و مزدوران رژیم از اصفهان سخنرانی می کرد، به منظور دلداری دادن به گردانندگان نظام، مدعی شد که از «فتنه» و «محنت سال گذشته» عبور کردایم.

به گزارش خبرگزاری فارس، 26 آبان، خامنه ای از آنچه که «جبهه دشمنان» می نامید و کسانی که به فکر به زانو درآوردن نظام از راه تحریم هستند، ابراز نگرانی کرد و هشدار داد: «همه باید مراقب دشمنان باشند»
به گفته ولی فقیه ارتجاع «ایجاد شکاف میان ملت، فاصله انداختن میان مردم و مسئولان و ایجاد سوءظن و بگومگو بر سر مسائل هیچ و پوچ ، روزنه امید دشمنان» نظام است.
ولی فقیه ارتجاع باند رقیب را خائن نامید و گفت.
«افرادی که در گوشه و کنار، با منفی‌بافی و "ایجاد بدبینی و یأس و تفرقه "، نظام اسلامی را به مسائل دلخواه بیگانگان متهم می کنند،...اینها در واقع به نیابت از دشمنان ملت عمل می‌کنند...اینگونه اقدامات یک خیانت واضح است.