شورای امور جهانی یک شورای سیاستگذاری در امور دیپلماتیک است که جلسات مختلفی را با شرکت وزیران و مقامات دولتی و نمایندگان بانکهای فکری آمریکا و متخصان کشورهای مختلف، پیرامون مسایل بین المللی، برگزار می کند.
دیوید کلیگور در اجلاس شورای امور جهانی در ماه جاری میلادی، به عنوان عضو پیشین کابینه دولت کانادا و کاندیدای جایزه صلح نوبل در سال 2010، سخنرانی جامعی درباره موضوعات مختلف دیپلوماتیک در روابط بین المللی چین، کانادا، آمریکا ، افغانستان، و ایران و عراق، ایراد کرد.
وی درباره تلاشهای دیکتاتوری آخوندی برای دستیابی به سلاح اتمی، گفت: ایران کشوری با منابع عظیم مادی، نفتی و فرهنگی ، تحت حاکمیت رژیمی سرکوبگر قراردارد که در پی دستیابی به سلاحهای اتمی است .
سیاست مماشات با این رژیم که به طورخاص ازسوی باراک اوباما پیگیری شده است نتیجه یی در برنداشته و انتخاب بهترسیاسی، حمایت از اپوزیسیون دموکراتیک این رژیم است.
دیوید کلیگور دربخش دیگری از سخنان خود، سیاست مماشات و برچسب زدن به مجاهدین دراین رابطه را سیاستی غیراصولی و از نظرسیاسی نیز شکست خورده دانست وگفت : متحدین ما در کشورهای عضو اتحادیه اروپا بعد از هفت حکم دادگاههای اروپایی برچسب تروریستی علیه آنها را لغو کردند.
دیوید کیلگور درباره حقوق مجاهدان اشرف گفت: ساکنان اشرف اعضای یک نیروی بزرگ اپوزیسیون ایران، سازمان مجاهدین خلق ایران هستند، که در سال 2003 به عنوان افراد حفاظت شده تحت کنوانسیون چهارم ژنو شناخته شدند. واگذاری مسئؤلیت حفاظت آنها ازسوی آمریکا به نیروهای عراقی درست نبود، زیرا دولت عراق به تعهداتش برای تضمین حقوق آنها عمل نکرد.
دیوید کیلگور بر ضرورت ا قدام بین المللی برای تضمین حقوق مجاهدان اشرف، طبق کنوانسیونهای بین المللی و هم چنین بر مسئولیت دولت آمریکا برای انجام تعهدات خود، تاکید کرد و افزود: در سال 1936 پرزیدنت فرانکلین روزولت هشدار داد "برای حل مسایل بزرگی که جهان با آن مواجه است، برخورد صادقانه، بیش از هر زمان دیگری مهم است" و حالا 74 سال بعد از آن توصیه ی روزولت هنوز پابرجاست.