مردم دیالی دخالتهای رژیم ایران در این استان را محکوم کردند

خبرگزاری اخبار عراق گزارش داد مردم دیالی از جمله جوانان و دانشجویان، اقدام به نصب پلارکاردهایی بر دیوارها در شهرهای مختلف استان نموده ودرآن دخالت های رژیم ایران دراستان را محکوم کردند. آنها همچنین خواستار لغومحاصره ساکنان اشرف شدند .

این خبرگزاری افزود: بنا به خبر دیگری شیوخ و معتمدین و روشنفکران در بلدروز و مندلی در استان دیالی عراق جلسه یی برگزار کرده و خواستار لغومحاصره ظالمانه ساکنان اشرف شدند. شرکت کنندگان در این جلسه از نماینده سازمان ملل متحد خواستار استقرار تیم ناظر یونامی در اشرف شد.

تلویزیون الرافدین همچنین در گزارشی از کنگره آمریکا گفت: اعضای مجلس نمایندگان آمریکا در یک جلسه استماع کمیسیون امور خارجه حول تحولات عراق, خواستار اتخاذ اقدامات فوری برای برداشتن محدودیتهایی شدند که دولت فعلی علیه ساکنان اشرف اعمال می کند.
اعضای کمیسیون از دولت آمریکا خواستند فشارهای بیشتری به دولت عراق بیاورد تا به تعهداتش حول اشرف وفادار باشد.
رافدین افزود: در این جلسه جفری فلتمن معاون وزیر خارجه آمریکا در امور خاور نزدیک نسبت به دخالت رژیم ایران در منطقه ابراز نگرانی کرد و آنرا مخرب توصیف نمود».