فراخوان سازمان بین المللی دوستی و آشتی از برای تضمین حقوق ساکنان اشرف

سازمان بین المللی دوستی و آشتی که در 51 کشور جهان نمایندگی دارد و در میان شخصیتهای عضو آن، نامهای 6تن از برندگان جایزه صلح نوبل، ازجمله دکتر مارتین لوترکینگ، دیده میشود، فراخوانی برای تضمین حقوق ساکنان اشرف تحت کنوانسیون چهارم ژنو منتشرکرد.

دراین فراخوان- که متن نامه توسان هون وو رئیس جنبش ملی آشتی از کشور بنین خطاب به هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا می باشد- آمده است:
«گزارشهای تکان دهنده افشاشده در چهارصد هزار مدرک توسط ویکی لیکس راجع به سوء رفتار نیروهای امنیتی عراق، افکار عمومی جهان را متوجه نقض حقوق بشر در عراق و جنایات صورت گرفته کرده است.
یک مورد مشابه با رخدادهای افشا شده در اسناد ویکی لیکس، رفتار غیر انسانی با ساکنان اشرف در همه ابعاد است که  از ابتدای سال 2009 ، بدنبال واگذاری کنترل کمپ اشرف توسط نیروهای امریکایی به دولت عراق، آغاز شد.
در ادامه فراخوان و  نامه توسان هون وو رئیس جنبش ملی آشتی از کشور بنین خطاب به هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا آمده است:
اسناد افشا شده درمورد نقض حقوق بشر توسط دولت نوری مالکی و تعرضات مستمر نیروهای عراقی علیه ساکنان اشرف، ازجمله تعرضاتی که اخیرا صورت گرفته است، ثابت می کند که نیروهای دولت کنونی عراق نه تنها صلاحیت حفاظت از ساکنان اشرف را ندارند, بلکه خود در حکم قاتلان آنها به حساب می آیند.
بنابراین ما خواستار این اقدامات فوری هستیم:
الف- نیروهای امریکایی براساس ماده 45 کنوانسیون 4 ژنو، حفاظت اشرف را بازپس گرفته و در اشرف مستقرشوند و حفاظت تیم ناظر یونامی را هم تضمین نمایند. استاندارد رفتارهای متقابل نیز می باید به وضعیت قبل از سال 2009 که حفاظت اشرف بر عهده نیروهای آمریکایی بود، برگردد.
ب- ساکنان اشرف، افراد حفاظت شده تحت کنوانسیون چهارم ژنو هستند. آنها باید از حقوق و حفاظتهای بنیادین این کنوانسیون برخوردار باشند و محاصره ضد انسانی 22 ماهه اشرف باید پایان پذیرد.
رونوشت فراخوان و نامه توسان هون وو رئیس جنبش آشتی از کشور بنین خطاب به هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا برای :
- بان کی مون دبیرکل ملل متحد،
- ناوی پیلای کمسیر عالی حقوق بشر ملل متحد،
 -اد ملکرت نماینده ویژه دبیرکل و رئیس دفتر یونامی در عراق،
  - جیمز جفری سفیر آمریکا در عراق
 و ژنرال لوید آستین فرمانده نیروهای آمریکایی در عراق  ارسال شده است

آقای لئو داتسن برگ عضو هیئت رئیسه گروه پارلمانی دموکرات مسیحی (حزب حاکم ) در مجلس فدرال آلمان و سخنگوی امور سیاست دارایی این فراکسیون در نامه‌یی برای وزیر خارجه آلمان، گیدو وستروله، و هم‌چنین در نامه‌ه ای جداگانه به نماینده ویژه ملل متحد در عراق اد ملکرت، نمایندة دولت آلمان در امور حقوق بشر، مارکوس لونینگ و سفیر آلمان در بغداد خواستار تلاش برای پایان دادن به محاصره ضدانسانی علیه اشرف شد.
لئوداتسن برگ، عضو هیئت رئیسه گروه پارلمانی دمکرات مسیحی در مجلس فدرال آلمان، خطاب به وزیرخارجه این کشور می نویسد:
بدنبال دیدار اخیر نخست وزیر عراق، نوری المالکی با خامنه ای و احمدی نژاد در ایران، یگانهای نظامی عراقی، محاصره علیه کمپ اشرف را که محل استقرار 3400 تن از اعضای مجاهدین خلق، مخالفان رژیم ایران می باشد، تشدید کرده اند. مسئولیت این محاصره برعهده یک کمیته بدنام و برخی واحدهای نظامی است که مستقیما از سوی نخست وزیری عراق دستورات خود را دریافت میکنند.
از این محاصره، بیماران صعب العلاج به طور ویژه رنج می‌برند بعنوان نمونه، از دسترسی خانم الهام فردی پور، مبتلا به سرطان، به بیمارستان بغداد جهت برخورداری از شیمی درمانی که برای او بسیار ضروری است، برای پنجمین بار طی هفت ماه گذشته  ممانعت بعمل آمد.
هم چنین آقای مهدی فتحی مبتلا به سرطان کلیه، شش ماه بعد از تشخیص بیماری و تجویز عمل، مورد عمل جراحی قرار گرفت، زیرا ادارات ذیربط اجازه عمل زودتر از این موعد را نمی دادند. صرفا بخاطر این تاخیر، بیماری سرطان در بسیاری از نقاط بدن او گسترش یافته است. بعد از عمل نیز امکانات دارو و درمانهای ضروری از او دریغ  شده است.

 
در ادامه نامه آقای لئوداتسن برگ، عضو هیئت رئیسه گروه پارلمانی دمکرات مسیحی در مجلس فدرال آلمان، خطاب به وزیرخارجه این کشور آمده است:

درهمین زمینه گزارش شده که پزشکان متخصص و جراحان عراقی که برای انجام عمل جراحی روی بیماران به بیمارستان اشرف آمده بودند، اجازه عمل دریافت نکردند و به همین دلیل عملهای جراحی ضروری انجام نشد. هم چنین پزشکان عراقی که از بیمارستان استان دیالی برای معالجه ساکنان کمپ اشرف آمده بودند، توسط فرماندهان نظامی مورد تهدید قرار گرفتندتا کار خود را متوقف سازند.
لئو داتسن برگ، عضو هیئت رئیسه گروه پارلمانی دموکرات مسیحی در مجلس فدرال آلمان در ادامه نامه خود مینویسد :این یک خواسته مستمر رژیم ایران از دولت عراق بوده که زندگی را برای مخالفان این رژیم در کمپ اشرف غیرقابل تحمل سازد.
لذا بسیار مبرم و ضروری است که  سفیران کشورهای غربی درعراق بر حق دسترسی بیماران کمپ اشرف به بیمارستانهای عراقی و رسیدگی پزشکی متناسب، انسانی برای آنها، فشار بیاورند.

اتحادیه اروپا که خود را نسبت به شکل گیری دمکراسی در عراق متعهد ساخته است، نمیتواند در مقابل اعمال این خودکامگی که بدون شک از سوی رژیم تهران هدایت میشود، بی تفاوت باشد.
عضو هیئت رئیسه گروه پارلمانی دمکرات مسیحی در مجلس فدرال آلمان در خاتمه نامه اش خواستار اقدام عاجل وزیر خارجه آلمان برای تامین رسیدگیهای پزشکی برای بیماران اشرف شده و تاکید می کند به محاصره ضدانسانی  اشرف باید بفوریت خاتمه داده شود و اتحادیه اروپا  می تواند مدافع این خواستها باشد.